Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зустріти Новий рік 2019 - 2020

  1. Де зустріти Новий рік в Україні
  2. Поїздка до зимового моря
  3. Де зустріти Новий Рік 2020 на Києві
  4. Тури на Новий рік в Європу

Щорічно мільярди людей відзначають світле свято переходу до нового року, втілюючи безмежні фантазії і оригінальні ідеї в реальність. Мис Фіністерре на краю Іспанії, наметове містечко біля підніжжя Ельбрусу, святковий салют у Бурдж-Халіфа, або пляжна вечірка на Гоа. У світі десятки країн c мільйонами місць, де можна оригінально зустріти Новий рік. Польоти до далеких континентах дорого обійдуться охочим приємно відпочити. Так навіщо переплачувати, якщо в Україні стільки цікавих місць?

Перед різдвяними святами всі зайняті підготовкою до наближається торжества, часу на вибір ідеального сценарію не залишається. Скористайтеся вже готовими ідеями. У цій статті зібрані поради, де недорого і весело зустріти Новий рік 2020 ...

Де зустріти Новий рік в Україні

Західний регіон України приваблює фантастичними пейзажами з відгуками західної культури в архітектурі. Чого тільки варта Львів - культурна столиця країни, щорічно привертає десятки тисяч туристів. Задається питанням, де у Львові цікаво і незвично зустріти Новий рік? Проблем з цим не виникне, місто забудований колоритними кафе і ресторанами, куди можна сходити з дівчиною, сім'єю або друзями. Новорічні ярмарки, концерти, тематичні заклади і непередавана атмосфера свята старовинного Львова. На будь-який смак і гаманець знайдеться розвага, що додає бажання відвідати Львів на різдвяних канікулах.

Але ми пропонуємо вибрати незвичайний варіант. Про нього не написано в путівниках на форумах мандрівників, які не згадують в туристичних фірмах, але він все частіше привертає любителів екстремального відпочинку. Зимовий похід в гори - ідеальний спосіб перевірити себе і весело провести час з друзями або родиною. Похід - це випробування витривалості і сили духу. Тільки сміливі люди з гарною фізичною підготовкою вирушають підкорювати вершини. Так що якщо ви шукайте місце, де зустріти Новий рік з друзями, то не втрачайте шанс стати частиною божевільного пригоди. На додаток до сказаного похід недорогий варіант вечірки, що не вимагає покупки дорогих турів або бронювання апартаментів. Так що закуповувати продуктами і карнавальними костюмами, щоб опівночі з веселою компанією загадати бажання на краю світу ...

Так що закуповувати продуктами і карнавальними костюмами, щоб опівночі з веселою компанією загадати бажання на краю світу

Поїздка до зимового моря

Новий рік біля моря - оригінально, весело і незвично. Чи не виїжджаючи з країни важко знайти недорогий варіант святкової вечірки. У Генічеську, Очакові, Коблево, та й інших курортних містечках, взимку люди не активні. У грудні холодно купатися, ні телевізора з поздоровленням президента, та й гірлянду на пляжі не підключиш. Але є в Україні прекрасне місто під назвою «Перлина біля моря», куди напередодні свята з'їжджаються гості з далеких регіонів країни. Перед різдвяними канікулами центральні вулиці Одеси прикрашати різнобарвною ілюмінацією, а сотні закладів Одеси дістають зі старих запасів чудові декорації.

Крім традиційних народних гулянь, любителі гучних компаній і божевільних розваг зможуть відвідати незвичайні вечірки в дорогих клубах Одеси, куди приїдуть круті діджеї та популярні музиканти. Для поціновувачів культури елітних розваг влади міста проведуть щорічний бал-маскарад, де зберуться елегантні джентльмени в компанії привабливих супутниць.

Для поціновувачів культури елітних розваг влади міста проведуть щорічний бал-маскарад, де зберуться елегантні джентльмени в компанії привабливих супутниць

Де зустріти Новий Рік 2020 на Києві

Новий рік - головне свято країни, тому влада України готуються до нього ґрунтовно. Мер Києва заявив, що місцевим жителям і гостям столиці не доведеться шукати, де зустріти Новий рік 2020 з сім'єю, оскільки цілий місяць їх чекають веселі заходи тематичного спрямування.

З 19 грудня 2019 по 19 січня 2020 року на Співочому полі відкриють виставку крижаних фігур від українських творців. На Михайлівській площі відкриється «Місто розваг» з колесом огляду і гірками, де зможуть покататися усі бажаючі від малого до великого. Для любителів підробок ручної роботи на Володимирському проїзді створять «Місто Майстрів» з десятками торгових рядів, заповнених сувенірами від майстрів з різних куточків України.

У новорічну ніч відбудеться концерт за участю популярних вітчизняних груп. О 21:00 на Майдані Незалежності розпочнуться народні гуляння під пісні «Братів Карамазових», «Тік», і «ДДТ». Веселі ведучі з підтримкою аніматорів не дозволять дітям і їх батькам нудьгувати. Бажаючі зможуть взяти участь в оригінальних конкурсах, вікторинах та активних іграх. Ближче до півночі послухайте привітання президента, щоб в 00:00 насолодитися фантастичним видом на головне феєрверк-шоу країни. І не потрібно з дівчиною шукати місце, де зустріти Новий рік оригінально. Приходьте на Майдан Незалежності України опівночі, щоб відчути силу єдності з незнайомими людьми в цю святкову ніч.

Тури на Новий рік в Європу

Новий рік - сімейне свято. У цей день приїжджають далекі родичі, накривається стіл, прикрашається будинок. За застіллям все веселяться, жартують і обмінюються подарунками. Розповідаючи один одному життєві байки, люди відчувають впевненість і підтримку рідні. Головне правило - не перетворювати свято в змагання з поїдання салатів з новорічними шоу на тлі. З введенням безвізового угоди у простих українців відкрилися кордони країн по сусідству, де недорого можна зустріти Новий рік з родиною.

Новий рік в Європі не вважається улюбленим святом, але його відзначають з розмахом, демонструючи забавні традиції предків. Італійці позбавляються від старих меблів, в Швеції прибирають будинок, фіни змивають гріхи паром. Традицій багато, але головна - загадувати бажання на колінах у Діда Мороза. Не у переодягненого чоловіка, а Санта-Клауса, який побудував будинок на засніжених землях Фінляндії.

Туристична компанія Nordic Travel підготувала недорогі новорічні тури до Фінляндії на батьківщину Санта-Клауса. Насолоджуйтеся неймовірною атмосферою ожила казки. Зустріч з Йоулупуккі в його чарівної резиденції запам'ятається малечі надовго, а ви добре відпочинете на гірськолижному курорті Леві із захоплюючою новорічною програмою.

Його дивовижні пейзажі і великий список всіляких розваг перетворять просту сімейну поїздку в захоплюючу пригоду ...

Так навіщо переплачувати, якщо в Україні стільки цікавих місць?
Задається питанням, де у Львові цікаво і незвично зустріти Новий рік?

Новости