Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відзначити день народження незвично? База "YES" Стрізнево

  1. В "YES" розроблені захоплюючі програми з різними сюжетами для дітей різного віку.
  2. У нас ви зможете провести як невелике сімейне застілля за окремим столиком, так і орендувати окремий...

Центр "YES" - ідеальне місце для проведення дня народження в будь-якому віці і в будь-який час року. Тут є все, щоб відзначити день народження весело і цікаво. Задоволеними залишаться всі: іменинник і гості. У нас ви зможете влаштувати справжнє свято на природі недалеко від Вологди, подарувавши масу яскравих емоцій собі і своїм близьким!

  • Інтерактивна програма в день народження - новий і незвичний формат святкування дня народження, занурює учасників у нову реальність. Інтерактивна програма в день народження - новий і незвичний формат святкування дня народження, занурює учасників у нову реальність Для іменинника та його гостей ми можемо влаштувати незабутнє квест-пригода, в процесі якого учасники будуть ламати голову над загадками, проходити складні і веселі випробування.

    В "YES" розроблені захоплюючі програми з різними сюжетами для дітей різного віку.

    Діти зможуть поринути в справжній індіанський побут, розгадати таємницю професора Бєлкіна, побувати в захоплюючому і захоплюючому подорожі в пошуках скарбів Вільяма Дрейка.

    Вибрати програму на день народження ви можете тут

    Якщо ви не знайшли відповідну програму або хочете провести захід, започаткований на вашу ідею, звертайтеся до наших менеджерів. Вони допоможуть розробити і організувати інтерактивну програму для Вас і Ваших гостей.

  • День народження в мотузковому парку. Ваша дитина мріє побудувати будиночок на дереві або це колись була і ваша мрія теж? Комплекс атракціонів мотузковий парк "Лабіринт пригод" частково дозволить реалізувати цю мрію. Тут немає будиночків, зате є захоплюючі маршрути серед дерев на висоті від 4 до 9 м. Захоплюючі дух і абсолютно безпечні маршрути - цікавий спосіб відзначити день народження не тільки дитини, але і дорослого!

    Маршрути розраховані на людей різного віку з різним рівнем фізичної підготовки. Іменинник і його друзі можуть вибрати будь-які з 7 маршрутів мотузкового парку : "Сімейний", "Спортивний", "Тарзан", "Сміливий", "Екстремальний", "Дитячий" і "Тренувальний" маршрути. У мотузковому парку понад 30 видів перешкод, які зав'язані в єдиний логічний ланцюжок: тролів, підвісні ступені з вертикальними захватами, скалодром, вертикальні бруси "спіраль", мотузковий сноуборд, переправа "Канатоходець".

  • Послуги для активного відпочинку Центру "YES" урізноманітнюють мотузяну програму в день народження. Влітку ви зможете зіграти з друзями у волейбол на відкритих майданчиках, освоїти арбалет або сигвей, поганяти на квадроциклах по крутих спусках і підйомах. Взимку для вас - гірські або бігові лижі, сноуборд, покатушки на ватрушках, екскурсії на снігоходах, походи на снігоступах і багато іншого.

    З повним переліком і вартістю послуг ви можете ознайомитися тут

  • У затишному ресторані ви зможете відзначити день народження після активних розваг, не покидаючи центр "YES". У затишному ресторані ви зможете відзначити день народження після активних розваг, не покидаючи центр YES В самому серці комплексу розташувався двоповерховий панорамний ресторан "Клуб любителів активного відпочинку". Ресторан стане хорошим варіантом для продовження святкування дня народження. Два зали ресторану та літня тераса своєму розпорядженні все необхідне для веселого і незабутнього дня народження.

    У нас ви зможете провести як невелике сімейне застілля за окремим столиком, так і орендувати окремий зал або цілий ресторан.

    Тут ви зможете провести тематичну розважальну програму в день народження дитини за участю аніматорів. Для дорослих у ресторані можна влаштувати банкет, фуршет, тематичну вечірку, ювілей і корпоративний день народження. В меню їжа на будь-який смак. Ми складемо святкове меню відповідно до ваших смаків та уподобань. У ресторані представлені різні види меню: традиційне основне; страви російської та європейської кухні; для маленьких гостей - дитяче; меню для шанувальників здорового способу життя, а також спеціальне банкетне меню.

  • Альтернатива ресторану - пікнік на природі. Ви можете влаштувати пікнік в альтанках , Розташованих на території комплексу. Свіже повітря, мальовнича природа, затишні альтанки з мангалами - ідеальне поєднання для проведення дня народження в колі родини або друзів. У нас ви завжди зможете придбати вугілля для мангала, розпал, шампура, а також замовити м'ясо в ресторані.

    Якщо ви більше часу хочете провести з друзями або родиною, то можна скористатися послугою "Кухар на годину". Шеф-кухар особисто приготує для вас шашлик на вугіллі. Ваші гості зможуть не тільки скуштувати, а й поспостерігати за процесом приготування шашлику від шеф-кухаря з соусом власного виробництва.

    Простір під вітрилом в центрі "YES". Тут ви зможете влаштувати свято або просто відпочити на відкритому повітрі, не побоюючись палючого сонця і дощу. Під вітрилом для гостей ми зробимо індивідуальну сервіровку і розстановку меблів.

В "YES" зроблено все, щоб день народження вдався і запам'ятався! Замовте проведення дня народження заздалегідь.

Ваша дитина мріє побудувати будиночок на дереві або це колись була і ваша мрія теж?

Новости