Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відпочити біля моря в Одеській області?

Літній пляжний відпочинок біля моря в Одеській області не зійшовся клином на пляжах Одеси та Іллічівська, крім цих двох по справжньому великих курортних міст в Одеській області є місця які можуть позмагатися в доступності житла, індивідуальних перевагах, ширині пляжів, золотистого піску, свіжість повітря і чистоті моря.

Можна виділити 12 основних місць для відпочинку біля моря в Одеській області, їх звичайно ж більше, але ми торкнемося тільки основних, це звичайно ж Одеса та Іллічівськ, а також Санжейка, Грибівка, Кароліно-Бугаз, Затока, Сергіївка, Курортне, Миколаївка, Лебедівка , Рассейка і Катранка. Одеси та Іллічівська розглядати не будемо, тут і так все зрозуміло, а ось про інших коротко розповімо.

Санжейка - знаходиться приблизно в 30 км від Одеси і являє з тобою тихе місце з малою кількістю гучних барів і кав'ярень, є один облагороджений центральний спуск до моря, всі інші спуски до моря м'яко кажучи не зручні (це пов'язано з тим що селище знаходиться по відношенню до моря на височини) пляжі не широкі, а пляжний пісок змішаний з материкової глиною, на деяких пляжах у воді можуть бути камені заважають заходу / виходу з моря.

Грибівка - знаходиться приблизно в 40 км від Одеси, селище розтягнутий вздовж моря на велику відстань, тут велика кількість баз і готелів, є клуби, бари, місця громадського харчування та базар. Через Грибівку проходить річечка Барабой розділяє його на дві частини. Більш докладно про відпочинок в Гібовке пишеться в тут .

Кароліно-Бугаз - знаходиться приблизно в 47 км від Одеси. Селище так плавно переходить в Затоку що багато точно не можуть відповісти де вони знаходяться на Бугазі або в Затоці. Тут є все що треба для відпочинку біля моря , В тому числі базар, великі магазини, аптеки, кафе, кілька дискотек.

Затока - знаходиться приблизно в 50 км від Одеси, це найрозвиненіший і найбільший курортне селище на чорноморському узбережжі Одеської області, довжиною близько 18 км. Тут є як місця для нічного відпочинку галасливих компаній, так і по справжньому тихі місця для спокійного сімейного відпочинку, а також кілька великих базарів, багато магазинів, барів, кафе, місць громадського харчування і нічних клубів. Більш детально про відпочинок в Затоці і про саму Затоку читайте тут .

Сергіївка - знаходиться приблизно в 80 км від Одеси і славиться своїми оздоровчими санаторіями з грязьовими ваннами, селище відділений від моря лиманом, щоб подолати його треба пройти по мосту завдовжки трохи більше кілометра і перед вами розкинеться широкий піщаний пляж. Більш розширена інформація для тез кого цікавить відпочинок в Сергіївці .

Курортне - знаходиться приблизно в 95 км від Одеси і являє з собою спокійний, не галасливий селище, пісок на пляжі білий і дуже невеликий, морське дно пологе і привертає до комфортного відпочинку для всієї родини, незручність може викликати мала кількість облаштованих спусків до моря, так як селище знаходиться на височині.

Миколаївка - знаходиться приблизно в 105 км від Одеси, це новий, не великий і тихий не сильно розвинений курортне селище, висота височини на якій знаходиться Миколаївка в порівнянні з рівнем пляжу становить всього кілька метрів, що вигідно відрізняє його від селищ розташованих по сусідству.

Лебедівка - знаходиться в приблизно в 115 км від Одеси, тут велика кількість бюджетних баз, для спокійного тихого відпочинку, засмутити вас може тільки слабо розвинена інфраструктура і не завжди зручні проходячи до моря (спуск з гори і підйом на неї).

Рассейка - знаходиться приблизно в 170 км від Одеси, цей курорт відносно недавно почали розвиватися і якщо ви цінуєте малолюдний відпочинок і природу в її природній красі вам варто відвідати це місце Рассейка - знаходиться приблизно в 170 км від Одеси, цей курорт відносно недавно почали розвиватися і якщо ви цінуєте малолюдний відпочинок і природу в її природній красі вам варто відвідати це місце.

Катранка - знаходиться приблизно в 175 км від Одеси, вона цінується первозданною красою навколишнього її природи і якщо вам подобається тихий затишний відпочинок це місце для вас Катранка - знаходиться приблизно в 175 км від Одеси, вона цінується первозданною красою навколишнього її природи і якщо вам подобається тихий затишний відпочинок це місце для вас.

Як можна переконатися, одеська область пропонує великий і різноманітний вибір місць для відпочинку, на якому саме зупинитися - вирішувати Вам.

Новости