Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи варто вибирати відпочинок в Єгипті влітку?

  1. Погода в Єгипті влітку
  2. вартість готелів
  3. Кращий час побачити Червоне море - літо
  4. екскурсії влітку
  5. висновок:

Багато хто, напевно, чули про те, що Єгипет не літній напрямок. Але чи так це насправді? Давайте розбиратися.

Погода в Єгипті влітку

Влітку температура повітря в Єгипті досягає 40 градусів, і це відлякує туристів
Влітку температура повітря в Єгипті досягає 40 градусів, і це відлякує туристів. Але мушу вас розчарувати, на курортах Середземномор'я, в тій же улюбленої нами Туреччині або в Іспанії, ситуація практично аналогічна. Але є одна суттєва відмінність! В Єгипті клімат набагато суші і такі високі температури переносяться набагато легше. До того ж рік на рік не приходиться і часом біля берегів Єгипту температури можуть бути навіть нижче, ніж в інших районах Середземного моря. А підібравши правильний курорт, можна спеки навіть не відчути через вітрів, які тут не рідкість.

вартість готелів

У літню пору сервіс, розваги в готелях і харчування Все включено нітрохи не гірше ніж в будь-яку іншу пору року
У літню пору сервіс, розваги в готелях і харчування "Все включено" нітрохи не гірше ніж в будь-яку іншу пору року. А ось вартість путівок в цей період на 20% -40% нижче ніж в жовтні або квітні. Це приємна економія, коли на інших курортах літо самий пік сезону. До того ж через те, що потік туристів помітно менше, вам не будуть заважати черзі і натовпу на пляжі і біля басейну.

Кращий час побачити Червоне море - літо

Кращий час побачити Червоне море - літо

Червоне море - візитна картка Єгипту і багато хто вибирає відпочинок в Єгипті саме через нього. Однак, мало хто знає, що саме влітку воно максимально цікаво для дайвінгу та снорклінга. Коли вода в морі прогрівається до свого максимуму, набагато простіше побачити рідкісні види риб, які тут мешкають. До того ж температура води настільки комфортна, що можна проводити в море до двох годин і не відчути ніякого дискомфорту навіть не надягаючи спеціальних костюмів.

екскурсії влітку

екскурсії влітку

Екскурсії в Червоному морі я вже згадав. Звичайно, в пустелі влітку самий пік спеки і навряд чи вам захочеться кататися по розпеченому сонцем. Але така популярна екскурсія, як підйом на гору Синай влітку максимально комфорту. В іншу пору року температура на горі опускається до 15 градусів, а ось влітку вас чекають комфортні 23-24 градуси тепла.

висновок:

висновок:

Влітку в Єгипті вас чекає відсутність черг, шалено красивий кораловий риф, низькі ціни, система харчування "Все включено", комфортабельні кондиціоновані готелі з великою зеленою територією. Вранці цілком комфортна температура для пляжного відпочинку, в обід можна сховатися від спеки в кондиціонованих готелях або поніжитися у басейнів, вода в яких прекрасно прогрівається, а ввечері відправитися на променад або повечеряти в одному з готелів на набережній, які також мають кондиціонери. Так що, як бачите, літо в Єгипті нічим не поступається відпочинку на будь-якому іншому літньому курорті. А ми, в свою чергу, завжди готові навчити вас правильно відпочивати і підібрати ідеальний готель!


Можливо, вас також зацікавить:

Швидкий пошук цін на тури в усіх напрямках →

Коментарі

Але чи так це насправді?

Новости