Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який курорт вибрати в Іспанії?

  1. Коста дель Маресме (або Коста дель Барселона)
  2. Мальград де Мар
  3. Санта Сусанна
  4. Калелла
  5. Коста-Брава
  6. Ллорет-де-Мар
  7. Тосса де Мар
  8. Бланес
  9. Коста-Дорада
  10. Салоу
  11. Камбрільс
  12. Ла-Пінеда

Для того, щоб отримати максимум вражень від відвідування Іспанії я завжди обговорюю з туристами всі нюанси їх майбутнього відпочинку, і ми вибираємо саме той курорт, який допоможе втілити в життя всі їхні плани без зайвих пересувань по узбережжю.

І так, ось невеликий огляд основних курортів з моїми рекомендаціями:

Коста дель Маресме (або Коста дель Барселона)

Коста дель Маресме (або Коста дель Барселона)

Це частина узбережжя, яка затишно розташувалася на південь, між Барселоною і Коста Брава. Кордон між ними настільки умовна, що часто Коста дель Маресме вважають частиною Коста Брава. Дуже зелене і красиве узбережжя, з широкими піщаними пляжами. Рекомендуємо його всім туристам, які хочуть поєднати пляжний відпочинок з екскурсіями, так як уздовж всіх курортів прокладена пряма залізниця в Барселону.

Мальград де Мар

Мальград де Мар

Чарівний старовинне приморське містечко, який за останні роки став одним з основних пляжних курортів і постійно розвивається. Місто умовно ділиться на 2 частини - Старе місто (історична частина, яка ідеально збереглася в своєму первозданному вигляді) і Нове місто (сучасний готель з численними готелями, барами і ресторанами).

Санта Сусанна

Санта Сусанна

Ще один старовинний каталонська місто з просторими піщаними пляжами і сосновим лісом навколо. Спокійне море робить цей курорт популярним у сімей з дітьми. Нічне життя тут практично відсутня, але мальовнича набережна з кафе і ресторанами не змусить нудьгувати. З навколишніх пагорбів відкривається чудовий вид на море і околиці.

Калелла

Калелла

Прекрасний містечко, який завжди популярний у економних туристів (а також тих, хто збирається весь час подорожувати по Каталонії) через безліч бюджетних готелів і апартаментів. Місто пропонує масу можливостей для пляжних і водних видів спорту, безліч кафе і супермаркетів. Уздовж широкого піщаного пляжу на цілих 3 кілометри простягнувся тінистий променад. Вся пляжна смуга Калельа з золотистим піском і чистою водою регулярно отримує Блакитний прапор за свою чистоту і комфорт для відпочиваючих.

Коста-Брава

Коста-Брава

У перекладі з іспанської означає «дикий скелястий берег» і не дарма, Коста Брава - один із наймальовничіших куточків Середземноморського узбережжя, який простягнувся на 200 км до кордону з Францією. Тут більш ніж вдало поєдналися чудові пляжі, старовинні містечка і все, що потрібно для активного відпочинку туристів.

Ллорет-де-Мар

Ллорет-де-Мар

Справжня туристична столиця Коста-Брава, місцева "Ібіца" щорічно вабить туристів з усього світу. Влітку це місто просто "вибухає" від вечірок до ранку і молоді з усієї Європи. Крім безлічі барів, дискотек і нічних клубів це місто з багатовіковою історією і дуже красивим старим центром. І, знову ж таки, ті, кого не влаштовують багатолюдні пляжі без проблем знаходять пустельні бухти, яких в окрузі безліч. Так що, незважаючи на свою активність курорт досить універсальний і підходить різним категоріям туристів.

Тосса де Мар

Тосса де Мар

Один з найкрасивіших містечок на Коста-Браві і вже точно найромантичніший. Цей курорт більш спокійний і «сімейний», ніж Ллорет-де-Мар. Розташований в затишній бухті, що сусідить зі справжньою середньовічною фортецею, зі скелястими бухтами в окрузі це містечко є найпопулярнішим місцем відпочинку у молодят і романтиків. Багатий підводний світ привертає тих, хто захоплюється дайвінгом і сноркелинга.

Бланес

Бланес

Найпівденніший курорт на Коста-Браві. Його люблять туристи з дітьми, так як в окрузі є безліч цікавих місць: аквапарк, зоопарк, а також один їх кращих в Європі ботанічних садів. Але сам по собі курорт досить універсальний і залучає самих різних туристів - пряма електричка до Барселони, велика зелена зона, велика кількість піщаних і галькових пляжів, безліч кафе і ресторанів з найсвіжішими морепродуктами і готелі на будь-який смак.

Коста-Дорада

Коста-Дорада

Знаменитий «Золотий берег» іспанського узбережжя розкинувся на південь від Барселони. Дрібний золотистий пісок неймовірно красивих і чистих пляжів вабить в першу чергу туристів з дітьми, так по всьому узбережжю вхід в море досить пологий і море тепліше, ніж на інших курортах, що зручно для маленьких туристів. Візитна картка Коста-Дорада - знаменитий на весь світ парк атракціонів «Порт-Авентура».

Салоу

Салоу

Головний курорт в Коста-Дорада всього в 100 км на південь від Барселони. Шикарний пляж, який йде до обрію, затишні алеї-набережні з численними барами, ресторанами, кафе і магазинами радують туристів до пізньої осені. Курорт дуже живий, так що молодь не буде нудьгувати.

Камбрільс

Камбрільс

Прекрасний курорт з дуже красивою довгою набережній, по якій, якщо вистачить сил, можна дійти навіть до сусіднього міста Салоу. Радимо його любителям гастрономії (місцеві ресторани славляться неймовірно смачною кухнею, кілька закладів удостоїлися мишленовских зірок), вело- і піших прогулянок і тим, хто їде на море за тишею і спокоєм.

Ла-Пінеда

Ла-Пінеда

Відносно новий жвавий курортний центр ідеально підійде для сімей з дітьми через своїх пологих пляжів, так що її можна назвати столицею сімейного відпочинку в Коста-Дорада. У місцевих готелях багато дитячих клубів і дитячих басейнів, у всіх ресторанах є спеціальне меню для самих маленьких, а аніматори цілими днями розважають дітей іграми та конкурсами. Є свій аквапарк - Аквополіс з безліччю водних гірок та інших атракціонів для малюків і великим дельфінарієм. Та й Порт Авентура теж недалеко.

Можливо, вас також зацікавить:

Швидкий пошук цін на тури в усіх напрямках →

Коментарі

Новости