Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Телепередача «Comedy Club. Найкраще »на каналі« ТНТ4 », Владивосток

  1. ТНТ4
  2. тривалість

Ніяких правил, пристойностей і авторитетів! На сцені жартують про все і над усіма. Новий зал, нова сцена і декорації, жива музика, нові образи резидентів, відеосюжети, міні-серіали і багато іншого. Це команда резидентів: Гарік Мартиросян, Павло Воля, Тимур "Каштан" Батрутдінов, Олександр А. Ревва, Таш, Олександр Незлобін, Семен Слєпаков, Гавр, Олег Верещагін, Дмитро "Люсек" Сорокін, Андрій Аверін, Зураб Мату, Олексій Ліхницький, Роман Юнусов, Дмитро Хрустальов, Віктор Васильєв, Сергій Безсмертний, група USB і навіть спеціальні гості Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян. Ніяких правил, пристойностей і авторитетів

+16

ТНТ4

Помилка в розкладі

Ніяких правил, пристойностей і авторитетів! На сцені жартують про все і над усіма. Новий зал, нова сцена і декорації, жива музика, нові образи резидентів, відеосюжети, міні-серіали і багато іншого.

Це команда резидентів: Гарік Мартиросян, Павло Воля, Тимур "Каштан" Батрутдінов, Олександр А.

Ревва, Таш, Олександр Незлобін, Семен Слєпаков, Гавр, Олег Верещагін, Дмитро "Люсек" Сорокін, Андрій Аверін, Зураб Мату, Олексій Ліхницький, Роман Юнусов, Дмитро Хрустальов, Віктор Васильєв, Сергій Безсмертний, група USB і навіть спеціальні гості Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян.

тривалість

10 хвилин

Новости