Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

82-річний Валентин Гафт заявив, що «будь-який день може стати для нього похоронним»

23:36 08.08.2018

Сьогодні 82-річний Валентин Гафт став гостем ток-шоу « Нехай говорять ». В ефірі програми актор читав глядачам свої вірші, згадував минуле, а також відповідав на питання про своє здоров'я. В останні роки в пресі неодноразово з'являлися чутки про те, що самопочуття артиста серйозно погіршився. Три роки тому Валентин Гафт переніс важку операцію на серці, а в грудні 2017 го допомогу медиків треба було акторові через проблеми з рукою . Однак сам артист до цього випуску програми ніяких коментарів з приводу свого здоров'я не давав.

«Якби мені сказали, що в 82 роки я буду кумиром покоління, я б не повірив. Такі цифри лякають. 82 роки - це вже такий вік, коли і ходити до лікаря скаржитися якось незручно. Тут будь-який день може стати похоронним, коли друзі прийдуть і поплачуть. Але мені не здається, що мені 82. Я б зараз що-небудь таке зробив, рвонув би куди-небудь », - відповів актор на питання про своє самопочуття.

Я б зараз що-небудь таке зробив, рвонув би куди-небудь », - відповів актор на питання про своє самопочуття

Валентин Гафт у програмі «Пусть говорят»

Також Валентин Гафт з гіркотою зазначив, що в останні кілька років йому довелося скоротити кількість проектів, в яких він задіяний. Він визнав, що час нещадно, в тому числі і до нього. Гафт розповів, що пропозиції брати участь в кінофільмах надходять, але пізніше відгукуються.

актриса Ольга Остроумова всіма силами намагається підтримувати чоловіка. Вона розповіла, що є першим і найсуворішим критиком для чоловіка: «Багато його хвалять, але в основному це ті люди, яким щось потрібно від мого чоловіка. Я ж є дуже строгим читачем. Завжди поправляю, критикую. Кажу, що десь потрібно виправити риму, а десь рядок зовсім не та. Він, звичайно, злиться, лається, але в підсумку все одно погоджується зі мною ». При цьому Ольга не приховує, що здоров'я стало підводити 82-річного актора. Актриса зазначила, що невпинно дбає про чоловіка. «Гафт - це діагноз. Він великий артист і інше, інше ... Але це діагноз. Дай Бог йому здоров'я, ось і все. Тільки про здоров'я і прошу », - повідомила Остроумова.

У свою чергу Валентин Гафт згадав, як познайомився з Ольгою. «Я виступав в Сокольниках в маленькому ресторанчику, вона теж там була. Потім я запропонував їй погуляти. Вона була настільки хороша, що важко розповісти. Віршів я їй не читав. До сих пір, коли мені іноді буває погано, я згадую ті дні », - зізнався актор.

Валентин Гафт у програмі «Пусть говорят»

Нагадаємо, незважаючи на поважний вік, Валентин Гафт продовжує грати в театрі «Современник». Правда, в останні місяці спектаклі за участю актора постійно скасовуються. Так, в кінці липня театр зняв з репертуару постановку «Поки існує простір» за участю Гафта. На сайті «Современника» було зазначено, що спектакль перенесено на осінь «в зв'язку з хворобою аріста». Сам Валентин Гафт часто говорив, що б ез кіно і театру він не уявляє свого життя. Актор продовжує працювати не заради грошей, а заради задоволення. Незважаючи на те, що в повсякденному житті Валентин Гафт пересувається в основному на інвалідному візку, на сцену він все одно виходить щасливим і бадьорим.

Читайте також:

66-річний Олександр Розенбаум спростував чутки про те, що хворий на рак

82-річний Валентин Гафт відновлюється після операції

Колега Валентина Гафта розповів про стан актора після операції

Новости