Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У харківському аквапарку «Джунглі» діти отруїлися парами хлору

Після відпочинку в харківському аквапарку «Джунглі» десятка два людей звернулися за медичною допомогою

Після відпочинку в харківському аквапарку «Джунглі» десятка два людей звернулися за медичною допомогою. Шестеро дітей госпіталізовано з первинним діагнозом «отруєння парами хлору».

«Зараз в Обласній дитячій клінічній лікарні № 1 перебувають 6 дітей з ознаками отруєння парами хлору ... Їх стан стабілізовано, діти проходять необхідний курс лікування», - інформує прес-служба Харківської обласної держадміністрації .

У повідомленні наголошується, що отруєння парами хлору - первинний діагноз.

«В аквапарку взяті проби води. За попередньою інформацією, її хімічний склад не відповідав нормам. В даний момент проводяться слідчі дії. Розслідування перебуває на контролі керівництва ХОДА. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу. За дорученням голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної справа також взято на контроль керівництвом ГУ НП в Харківській області », - йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови ХОДА Олександра Скакуна, керівництво аквапарку намагалося перешкодити забору проб води.

Нагадаємо, інформація про те, що троє дітей після відвідування аквапарку доставлені в 1-ю обласну дитячу клінічну лікарню з ознаками отруєння невідомою речовиною, надійшла в Слобідській райвідділ ГУ НП в Харківській обл. ввечері в п'ятницю, 10 березня, від чергового лікаря згаданого медзакладу.

Новости