Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

SEX Appeal

SEX APPEAL - інтернаціональний танцювальний проект. Своїми хітами і концертами він завоював собі велику увагу і щирий інтерес публіки. Майже всі пісні колективу присвячені любові і сексу.

Група стала відома завдяки своєму головному виконавцю - Ліан Лейг, яка до цього входила до складу групи E-ROTIC , Її хітами були такі відомі пісні, як "Max do not have sex with your ex", "Fred come to bed", "Sex on the phone" і "Willy use a Billy ... boy". Група отримала тринадцять золотих і платинових нагород.

Група E-ROTIC була заснована в 1994 році Ліан Лейг (30 років, родом з Німеччини, потім проживає на Сході Малайського архіпелагу) і Девідом Брандесом - її продюсером і співаком. До цього Ліан брала участь в численних студійних записах як виконавця і композитора (наприклад, BAD BOYS BLUE "Come back and stay").

Ліан і Девід були знайомі один з одним з тих самих часів, коли вони працювали разом з групою XANADU. Обидва були провідними виконавцями цього проекту.
В кінці 1995 року Ліан і Девід розійшлися через наростаючих проблем в спільній роботі групи і продюсерів. Для того щоб уникнути тривалого судового процесу з приводу назви "E-ROTIC", Ліан заснувала інший колектив SEX APPEAL (Сексуальна привабливість. "S" - sex, "E" - emotion, "X" - ecstasy) з Джино Джілліаном (Gino Gillian ).
Перший сингл SEX APPEAL "Voulez-vous Coucher Avec Moi" ( "Не переспите Ви зі мною?") Відразу ж зайняв вершини хіт-парадів Німеччини, ставши головним хітом на всіх дискотеках. В Європі цей сингл мав навіть більше успіху, ніж в самій Німеччині. Він займав найвищі позначки в числі 18-ти кращих австрійського чарту протягом декількох тижнів, а відомий французький модельєр Жан-Поль Гольтье (Jean Paul Gaultier) запросив SEX APPEAL брати участь в телешоу, яке потім показали в 16 країнах.

Наступний сингл "Life Goes Up - Life Goes Down" ( "Життя йде вгору - життя йде вниз") - річна happy-пісня, яку гідно оцінили лише в Німеччині. Ця пісня була першою, написаної Ліан разом з її братом Тійс.

Максі-CD "Dirty Talk" ( "Брудний розмову") був наступною роботою команди. З цією піснею SEX APPEAL успішно презентували свою групу на великому німецькому телевізійному ток-шоу "Hans Meiser & Arabella".

Ліан і Джино влаштовували дуже багато концертів в країнах Європи і за кордоном, також вони багато працювали в студії.
Наступним їх спільним творінням був хіт "Sex Is A Thrill With The Pill" ( "Секс - це трепет від таблетки"), написаний на актуальну тему "Viagra-Will-Pill". Хіт був початком великої роботи над запланованим альбомом, який був випущений відразу на декількох студіях, в Німеччині на студії BMG-69, на студії Scandinavia / Sony в Фінляндії, в Японії на Toshiba-Emi.
У листопаді 1999 року компанією 3H MusicProduction був випущений дебютний альбом який називався "Peeping Tom" ( "підглядати Том"), в нього увійшли всі попередні пісні, крім "Dirty Talk", "Life Goes Up - Life Goes Down" і "Voulez- vous Coucher Avec Moi ", які так і залишилися просто синглами. Альбом являє собою суміш декількох музичних стилів і напрямків. Тут є і справжня танцювальна музика, і eurobeat, і dream-данс, Voulez-Vous Coucher Avec Moi і реггі-данс, електро і баладний стиль.

Quot;Не переспите Ви зі мною?

Новости