Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

XI міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель" відбувся за підтримки smart-спонсора Alcatel One Touch

XI Міжнародний музичний фестиваль "Джаз Коктебель "Був організований за підтримки SMART -спонсора - ALCATEL ONE TOUCH.

Чотири оксамитових дня кримського опен-ейру подарували гостям заходу незабутні враження: якісна музика неабияких виконавців (Bonobo, Telepopmusik, RedSnapper, BritishSeaPower, PatrickWolf, Submotion Orchestra, Billy'sBand, TheHardkiss і ін.); виставки скульптури, живопису та фотографії під відкритим небом; майстер-класи від визнаних майстрів в рамках проекту ART & SHOCK.

Виступаючи smart-спонсором фестивалю "Джаз Коктебель", ALCATEL ONE TOUCH організував на фестивальній території масштабне арт-рух. У спеціально створеної "майстерні" - "ALCATEL ONE TOUCH smart move" любителям джазу пропонували проявити свої творчі таланти та власноруч створити унікальні сувеніри для себе та своїх близьких. Чохли для мобільних телефонів рясніли гудзиками і бісером, пляжні сумки за допомогою фарб набували авторські малюнки, оригінальні сонцезахисні кепки стали візитною карткою рукоділля. А над усім цим барвистим дійством всі чотири дні в небі ширяли повітряні змії.

Крім цього, за підтримки ALCATEL ONE TOUCH в рамках фестивалю були проведені конкурси та розіграші серед гостей і учасників. Так, наприклад, конкурс "Вибирай свою музику", який проходив протягом трьох днів на сцені OPEN STAGE, приніс ультратонкі смартфони ONE TOUCH IDOL ULTRA найбільш улюбленим музичним колективам: КУКУ ШАНЕЛЬ, LONGITAL і Аніко Долідзе. За кращі вірші в конкурсі "Увага! Вірші!", Що проводиться напередодні фестивалю на офіційній сторінці ALCATEL ONE TOUCH Ukraine в Facebook, три фіналісти отримали абонементи на сцену NU JAZZ. А найталановитіший поет, яким виявився Сергій з Луганська, за вибором глядачів фестивалю обзавівся новим телефоном IDOL ULTRA. Також було оголошено конкурс на найкраще фото в Instagram, переможець якого - автор найоригінальнішою фотографії, знятої на музичному опен-Ейре, незабаром поповнить ряди власників ультратонких смартфонів.

Тонкі лінії, точені межі, мінімалізм і простота в дизайні, і, в той же час, максимум комфорту і функціональності - все це один з флагманів лінійки ALCATEL ONE TOUCH смартфон IDOL ULTRA:

• ультратонкий дизайн корпусу (6,45 мм)

• великий (4,7 ") AMOLED дисплей, захищений стійким до пошкоджень склом Dragontrail з олеофобним покриттям

• 8-ми мегапіксельна HD камера

• двоядерний процесор 1,2 Ггц

• 16 ГБ вбудованої пам'яті.

Римма Галаса, директор представництва TCT Mobile Europe SAS в Україні: "Джаз і його публіка дуже близькі нам по духу. Особливий стиль і смак життя одно, як і джаз, несе ALCATEL ONE TOUCH. Саме тому ми щасливі бути присутнім на такій грандіозна подія і посприяти в його проведенні. Наша команда постаралася підтримати нотки мистецтва, що витають в повітрі, і подарувати безліч яскравих моментів, посмішок і вражень всім гостям фестивалю "Джаз Коктебель". ***

Про ALCATEL ONE TOUCH

Завдання ALCATEL ONE TOUCH - полегшити доступ до сучасного мобільному способу життя, пропонуючи яскраві і зручні пристрої, оснащені всіма необхідними технологіями за доступною ціною.

Бренд ALCATEL ONE TOUCH належить міжнародній компанії TCL Communication, яка займається проектуванням, виробництвом і продажем постійно зростаючого асортименту мобільних і інтернет-пристроїв, покликаних мати таку ж неповторною індивідуальністю, як і ті, хто ними користується.

TCL Communication є відкритою акціонерною компанією, зареєстрованою на Гонконгській фондовій біржі (2618.HK) і входить до складу корпорації TCL Corporation - одного з найбільших компаній-виробників споживчої електроніки в світі. В даний час компанія TCL Communication входить в першу десятку найбільш динамічно розвиваються виробників мобільних телефонів.

Більш детально про компанію та продукти: http://alcatelonetouch.com.ua/

Koktebel Jazz Festival - один з найвідоміших музичних брендів України в Європі і країнах СНД. Фестиваль був заснований в 2003 році і за десять років існування завоював статус найбільшого і одухотвореного опен-ейру в Україні. Це десятки концертів за кілька оксамитових днів на трьох різноформатних сценах серед садів і пляжів Коктебеля.

Детальніше про фестиваль "Джаз Коктебель": http://koktebel.info

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости