Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Музична Данія: Чи не Євробаченням єдиним

Пост від: Jazz Tour на 21.04.2014 в Головна сторінка , заходи Коментарі до запису Музична Данія: Чи не Євробаченням єдиним відключені 2,975 перегляди

Данці музична нація, і особливо люблять джаз, але хто з нас щось знає про датської музиці? Данці люблять живу музику, в закритих приміщеннях і на відкритому повітрі, і кожен рік в Данії проходить достатня кількість різних музичних фестивалів, від малих і до грандіозних, що охоплюють такі різноманітні стилі, як джаз, хеві-метал, класику і електронну музику. Сьогодні ми Вам розповімо де, коли і які музичні фестивалі влаштовуються в Датському королівстві протягом усього року.

SPOT Festival. Амбіційний фестиваль SPOT є промо-платформою датської та Північної музики. Репертуар фестивалю диктується головним чином бажанням підтримки нових груп і виконавців, які мають шанси домогтися успіху на міжнародному рівні. До складу фестивалю включають як дебютантів, так і майстрів, які вже визнані публікою. SPOT покаже не тільки музику, але і кінофільми, пов'язані з музикою. Час проведення фестивалю 01-05 травня 2014 року.

Час проведення фестивалю 01-05 травня 2014 року

Distortion - музичний і культурний фестиваль, який пройде в Копенгагені 04-08 червня. Великий вуличне свято і фестиваль клубної музики Копенгагена проходить щороку в червні і привертає близько 100 000 людей своїми вуличними святами, нічними вечірками, танцями і техно-музикою. Купівлею квитка на фестиваль служить добровільна покупка спеціального браслета, що скидається просто на добровільне пожертвування організаторам фестивалю.

Купівлею квитка на фестиваль служить добровільна покупка спеціального браслета, що скидається просто на добровільне пожертвування організаторам фестивалю

Copenhell фестиваль пройде в Копенгагені на острові Refshaleøen з 11 по 13 червня і збере багатьох шанувальників року та хеві-метал. Copenhell є фестивалем на відкритому повітрі, але візуально - декорації фестивалю будуть оформлені в жорсткому індустріальному стилі. Тільки участь у фестивальній програмі Iron Maiden, говорить про значущість цього заходу для шанувальників жанру.

Тільки участь у фестивальній програмі Iron Maiden, говорить про значущість цього заходу для шанувальників жанру

Northside. Фестиваль пройде в прямо в центрі міста Орхус 13-15 червня 2014 року. На цьому інноваційному фестивалі буде представлений широкий спектр датських і міжнародних музикантів.

На цьому інноваційному фестивалі буде представлений широкий спектр датських і міжнародних музикантів

Roskilde Festival є дуже популярним не тільки в Данії, але і у всій Північній Європі. У цьому році фестиваль пройде з 28 червня по 06 липень. Перший Roskilde Festival відбувся в 1971 році, і з тих пір його популярність неухильно зростає. В даний час фестиваль привертає увагу 80 000 чоловік з усього світу, які приїжджають, щоб насолодитися різноманітними поєднаннями музики і мистецтва. На сцені фестивалю виступали такі знаменитості, як Боб Марлі, U2, Metallica і Radiohead.

На сцені фестивалю виступали такі знаменитості, як Боб Марлі, U2, Metallica і Radiohead

Trailerpark Festival дуже цікавий музичний фестиваль, який стартує в Копенгагені і триватиме 3 дні, з 31 червня по 03 липня. Учасниками фестивалю є не лише датські музиканти, але зарубіжні виконавці і ді-джеї.

Учасниками фестивалю є не лише датські музиканти, але зарубіжні виконавці і ді-джеї

Nibe Festival пройде в Ольборзі з 02 по 05 липня і покаже більше 100 концертів. Вперше, цей фестиваль відбувся в 1985 році і виглядав він як ... виступ з кузова вантажівки. З тих пір фестиваль прижився і сьогодні збирає близько 25 000 любителів музики на природі.

З тих пір фестиваль прижився і сьогодні збирає близько 25 000 любителів музики на природі

Jazz & Blues Festival проходить в центрі міста Fredericia вже в шостий раз, організаторами є «Fredericia Jazzklub» і блюз-клуб «Double Trouble». Відомі місцеві групи - основа фестивалю, а й міжнародні учасники завжди присутні на фестивалі, який пройде 4-6 липня, але перші джазові і блюзові ритми можна буде вже почути на вулицях міста в другій половині дня 3 липня. Вхід вільний на всі заходи фестивалю.

Вхід вільний на всі заходи фестивалю

Copenhagen Jazz Festival пройде в данській столиці з 04 по 13 липня, заманюючи в ряди своїх шанувальників близько 250 000 чоловік, городян і гостей данської столиці. Це найбільший міський джазовий фестиваль в Європі. У дні проведення фестивалю, з джазом на вулицях - Копенгаген стає дуже живим і яскравим. Фестиваль обігрує різні теми, кожна з яких унікальна. Тут немає причини з'являтися без дітей, тому що досить багато уваги приділено дитячим джазовим концертам по всьому місту. Про розмах тижні джазу в Копенгагені може говорити кількість концертів ... близько 1100 концертів по всьому Копенгагену.

близько 1100 концертів по всьому Копенгагену

Strøm Festival для любителів електронної музики, він пройде в Копенгагені 17-18 липня. Щороку цей фестиваль пропонує безліч безкоштовних концертів за участю найбільших імен в електронній музиці, майстер-класи та яскраві музичні події по всьому місту.

Щороку цей фестиваль пропонує безліч безкоштовних концертів за участю найбільших імен в електронній музиці, майстер-класи та яскраві музичні події по всьому місту

Maribo Jazz Festival відсвяткував в 2012 році своє 25-річчя. Більше 120 музикантів і біг-бендів заявлені на фестиваль цього року, який пройде на 18-ти майданчиках в місті Марібо 17-20 липня.

Більше 120 музикантів і біг-бендів заявлені на фестиваль цього року, який пройде на 18-ти майданчиках в місті Марібо 17-20 липня

Nakkefestival є найбільшим музичним фестивалем в стилі андеграунд, він пройде з 23 по 26 липня в Odsherred.

Nakkefestival є найбільшим музичним фестивалем в стилі андеграунд, він пройде з 23 по 26 липня в Odsherred

Open Air Rock Concert, який пройде 25 липня в Оденсе, можна назвати великим концертним туром по Північній Європі. За останні 27 років фестиваль став значущою подією в музичній і культурного життя Данії. У минулому році фестиваль відвідали 190 000 гостей.

У минулому році фестиваль відвідали 190 000 гостей

Femø Jazz Festival пройде в Лолланн з 29 липня по 03 серпня. Цей джазовий фестиваль проводиться завжди на вихідних, в перший тиждень серпня. Хороший джаз, головним чином, традиційна школа і блюз, поряд з фантастичною атмосферою і видами на гавань, роблять Femø Jazz Festival дуже автентичним і цікавим музичним заходом.

Хороший джаз, головним чином, традиційна школа і блюз, поряд з фантастичною атмосферою і видами на гавань, роблять Femø Jazz Festival дуже автентичним і цікавим музичним заходом

Copenhagen Blues Festival пройде в Копенгагені, в перебігу п'яти днів, з 24 по 28 вересня. Склад учасників фестивалю балансує на тонкій грані між традиційними і новими виразами блюзу, багатогранного жанру. Досвідчені ветерани блюзу і молоді виконавці, майбутні зірки дадуть концерти по всьому Копенгагену. Більшість міжнародних учасників гратимуть блюз в Huset, Mojo і Amager Bio.

Більшість міжнародних учасників гратимуть блюз в Huset, Mojo і Amager Bio

Kalundborg Rocks. Фестиваль проходить щороку в Gisseløre поруч з Kalundborg і в цьому році він пройде 16-18 серпня. На фестивалі виступають популярні сьогодні данські рок-групи.

На фестивалі виступають популярні сьогодні данські рок-групи

Як Вам кількість музичних фестивалів в Данії? Вірно, данці музична нація. Якщо Ви збираєтеся подорожувати по Данії, то є сенс наситити свою поїздку цікавими подіями та музичними фестивалями в тому числі, благо вибір багатий. Подорожуючи по Данії на автомобілі або відвідуючи Копенгаген ... адже музична культура є одним із значущих штрихів до портрету країни якою ми мандруємо, не пропустіть свій шанс дізнатися глибше предмет свого інтересу, Данію.

Детальніше про турах і подорожі по Данії

Як Вам кількість музичних фестивалів в Данії?

Новости