Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гості фестивалю "Джаз Коктебель" розгорнули кілометровий прапор України

У понеділок, 24 серпня, в честь Дня Незалежності України активісти і гості фестивалю "Джаз Коктебель", який напередодні стартував в одеському селищі Затока, розгорнули величезний прапор України У понеділок, 24 серпня, в честь Дня Незалежності України активісти і гості фестивалю Джаз Коктебель, який напередодні стартував в одеському селищі Затока, розгорнули величезний прапор України   Прапор завдовжки в один кілометр активісти розтягнули вздовж набережної селища, передає   depo

Прапор завдовжки в один кілометр активісти розтягнули вздовж набережної селища, передає depo.ua з посиланням на " Крим.Реаліі ".

Оскільки офіційне відкриття фестивалю відбулося в неділю, до вечора понеділка гості заходу стали активно покидати Затоку. Однак сам фестиваль триватиме до кінця місяця, в його програмі заплановані різні майстер-класи, тренінги, концерти музикантів.

З 2003 по 2013 року в кримському селищі Коктебель проводився щорічний фестиваль Джаз Коктебель З 2003 по 2013 року в кримському селищі Коктебель проводився щорічний фестиваль "Джаз Коктебель". У 2014 році його організатори через анексію Криму Росією вирішили перенести захід в селище Затока Одеської області.

У самому Коктебелі очікується проведення фестивалю Koktebel Jazz Party, організатором якого є гендиректор МІА "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов. Захід має пройти під девізом "Джаз п'яти континентів". Однак в серпні у зв'язку з загрозою санкцій від участі в ньому відмовилися німецька група De Phazz і американський джазмен Артуро Сандовал. При цьому в програмі фестивалю анонсовано виступ музикантів з Великобританії, Кот-д'Івуару, Азербайджану, США, Вірменії та Грузії.

Мінкультури України вже попередило іноземних музикантів про те, що вони можуть потрапити під санкції за участь у фестивалі Koktebel Jazz Party в включеному Росією Криму.

Інші новини про події в Україні читайте в рубриці Жізнь.depo.ua.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Слідкуйте за новинами в телеграм

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook

Новости