Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Абхазький Дворик готель

  1. У готелі
  2. номери
  3. У номері
  4. Ресторани і бари
  5. пляж


+ 5 фото

Всі фото готелю

«Абхазький дворик» - це сучасна, нова, приватний готель з великими і затишними номерами з усіма зручностями. На обгородженій, доглянутою території Ви не будете хвилюватися за себе і своїх дітей. Готель, як не можна краще підходить для спокійного, розміреного відпочинку в колі сім'ї з маленькими дітьми або компанії друзів, для автотуристів. Тиха, затишна атмосфера розташовує до неспішного відпочинку. Всі, хто хоче насолодитися справді теплим морем, по-домашньому смачною кухнею і просто відпочити без суєти далеко від шуму і пилу великих міст - Ласкаво просимо в «Абхазький дворик»!
Невелике видалення від Гагри і Піцунди дозволить насолодитися відокремленим відпочинком на березі моря, при тому, що протягом короткого часу (20-30 хв.) Можна опинитися в самому центрі курортних розваг.

  • Абхазія, Гагра
  • Адреса: Абхазія, п. Ґантіаді, ул.Пионерская / Пісочна, 41.
  • Телефон: +7 940-964-64-58 (травень-листопад) +7 927-720-61-00 (листопад-травень)

У готелі

Затишний дворик, екскурсійне бюро, басейн, морські прогулянки, джип - сафарі в гори і на водоспади, в печери, пікніки, своя свердловина, своя ел.подстанція.

номери

2-місний стандартний (макс. 2 + 1 чол., 25 кв. М, телевізор, вентилятор, душ, туалет, холодильник, 1-спальні ліжка. Доп. Місце - еврораскладушка, може бути встановлена до 11 років.)
3-місний стандартний (макс. 3 + 1 чол., 25 кв. М, телевізор, вентилятор, душ, туалет, холодильник, 1-спальні ліжка. Доп. Місце - еврораскладушка, може бути встановлена до 11 років.)

У номері

Два 2-х поверхові корпуси на 70 місць. В кожному номері: душ, умивальник, туалет, набір необхідних меблів, холодильник, ТВ, вентилятор.

Ресторани і бари

Їдальня, харчування по замовний системі (меню), бар.

пляж

Пляж міської гальковий з парасольками і шезлонгами в 300 метрах.

Новости