Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Києві навчитися дайвінгу?

18 серпня 2017 р 15:00

Навчитися підкорювати підводні простори і при цьому не залишити рідне місто? Так, це цілком можливо. В рамках проекту "Де в Києві" Київ Vласть розповість Вам де можна пройти навчальний курс дайвінгу та в яку ціну це обійдеться.

Дайвінг (англ. "Diving" від англ. "To dive" - ​​пірнати) - це підводне плавання зі спеціальним спорядженням.

PADI (англ. Professional Association of Diving Instructors) - професійна асоціація інструкторів з дайвінгу. Являє собою міжнародну мережу комерційних центрів і шкіл підводного плавання.

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

Scuba Schools International - міжнародна школа дайвінгу з'явилися завдяки кільком захопленим дайверам, одержимим ідеєю зробити навчання дайвінгу доступним для всіх бажаючих.

Дайвінг-клуб "Katran"

Дайвінг-клуб Katran

Open Water Diver ділиться на дві частини: Академічна підготовка, яка складається з 5-ти занять, кожне з яких включає в себе перегляд спеціального відеофільму, робота з підручником PADI Open Water Diver і відпрацювання навичок в басейні. А так же підготовка у відкритій воді (open water). Це 4 занурення у відкритій водоймі і заключні екзаменаційні заняття.

"Нашому клубу 15 років і тому перевагою є багаторічний досвід і кілька тисяч учнів, які успішно закінчили курс, після якого видається сертифікат міжнародного зразка PADI Open Water Diver або ж PADI Junior Open Water Diver який дійсний в будь-якій точці світу і не має обмежень по терміну дії . "- розповів KV Володимир, засновник дайвінг-клубу.

Вартість: 500 $

Розташування: вул. Сергієнка, 2/3 "Палац Підводного Спорту"

IDC CLUB

IDC CLUB

I'DC-club - відома міжнародна школа дайвінгу, що має високий статус SSI дайв-центру і Mares diving centre, заснована в 2000 р Навчання в школі проходить за міжнародними стандартами SSI, ISO. Інструктори школи - досвідчені професіонали, а різноманітність курсів в - найбільше в Україні.

"Ми надаємо всю лінійку навчання, починаючи від людей без досвіду занурення, закінчуючи професіоналами, які вдосконалюють свої навички, - повідомив KV інструктор клубу Іван, - IDC CLUB має філію в Одесі, що дає нашим клієнтам продемонструвати свої навички не в закритому басейні, а у відкритому морі. "

Вартість: від 250 грн

Розташування: пр-т Повітрофлотський, 10

Дайв-центр "U-BOOTMARINE"

Дайв-центр U-BOOTMARINE

Як повідомляється на офіційному сайті дайв-центру, "U-Bootmarine" є провідною школою дайвінгу на території СНД. На рахунку числиться більше 1000 успішно навчених студентів. А саме навчання дайвінгу проходить за міжнародними стандартами PADI і SSI. Курси за обома системами розроблені таким чином, щоб процес навчання приносив і користь, і приносив задоволення. Під чуйним керівництвом професійних інструкторів Ви швидко відчуєте себе впевнено у воді і під водою, відпрацьовуючи найважливіші навички та принципи безпеки. Центр пропонує гнучкий графік занять та індивідуальний підхід до кожного студента.

Вартість: пробне занурення - від 40 $; курс навчання - від 400 $

Розташування: вул. Ділова, 10

Дайвінг-клуб "ALIGATORS"

На теоретичних заняттях учень познайомиться з принципами та основами, що забезпечує безпеку дайверів і дозволяє їм отримувати задоволення від занурень. А так же, клієнт отримає підручник до курсу SSI Open Water Diver, матеріали яких зможе вивчити вдома, в будь-який зручний час. Все найцікавіше починається з занять в закритій воді, під час яких вивчається і відпрацьовується на практиці навички та техніка занурень.

"У нашому клубі до клієнтів підбирається індивідуальний підхід, адже у кожної людини різний досвід підводного плавання з аквалангом, а у деяких його зовсім немає. Саме тому я проводжу навчання дайвінгу від початкового рівня до професіонала. "- надав інформацію власник дайвінг-клубу Олег.

Вартість: від 100 $

Розташування: вул. Кирилівська, 105

Дайвінг-клуб "АкваДайв"

Як зазначено на офіційному сайті організації, всі інструктора - група професіоналів-ентузіастів, яка довгий час працює в індустрії дайвінгу та має за плечима досвід викладання підводного плавання для не однієї сотні учнів. Головною метою клубу є якісне навчання клієнта. Для цього в дайв-центрі створені всі умови, адже це цілісний комплекс: навчальний клас, виставка спорядження для дайвінгу та підводного полювання, водолазка (кімната для зберігання спорядження для дайвінгу), сертифікований сервісний центр по обслуговуванню і ремонту спорядження для дайвінгу та підводного полювання.

Вартість: пробне занурення - від 1000 грн; курс навчання - від 500 $

Розташування: вул.Івана Сергієнко 2/3, "Палац підводного спорту"

Дайв-центр "Підводний Світ"

Дайв-центр Підводний Світ

Як повідомляє адміністрація на офіційному сайті, в цьому році, планується продовжити розпочату відмінне справа - знайомити людей з підводним світом. У 2017 році заплановано 2 курсу підготовки Інструкторів PADI і більше 10 поїздок в різні куточки світу, адже той, хто тільки починає займатися дайвінгом, відкриває для себе відчуття свободи, безтурботності і отримує масу задоволень і нових вражень: це і можливість дихати під водою, і відчуття невагомості, знайоме тільки дайверам.

Вартість: від 100 $

Розташування: вул. Скіфська 34

У наступних текстах проекту "Де в Києві?" Ви дізнаєтеся, де в столиці спробувати крафтового пиво.

Заголовне фото: oceandimensions

Новости