Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олімпіада в Лондоні отримала девіз

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

19 апреля 2012, 9:31 Переглядів: 19 апреля 2012, 9:31 Переглядів:   Менш 100 днів залишилося до старту Ігор-2012 в Лондоні

Менш 100 днів залишилося до старту Ігор-2012 в Лондоні. Фото AFP.

Лондонські літні Олімпійські Ігри пройдуть під девізом "Надихаючи покоління" ( "Inspire a generation"), оголосили в середу представники оргкомітету LOCOG на заході, присвяченому початку відліку останніх 100 днів до початку змагань.

На честь цієї дати в парку "Кью-Гарденс" на заході Лондона були представлені величезні олімпійські кільця, викладені більш ніж з 20 тисяч квітів. Щоб висадити клумбу з кілець 50 метрів діаметром кожне, співробітникам парку знадобилося три дні.

Символ Олімпійських ігор видно з пролітають над парком літаків, що прилітають або вилітають з аеропорту "Хітроу", який прийматиме основну масу учасників, гостей і глядачів змагань. Відвідувачі "Кью-Гарденс" зможуть пройтися серед кілець по викладеним в клумбі же доріжках.

Глава LOCOG Себастьян Коу в середу посадив в парку перший з 40 дубів, які з'являться по всьому місту як символ британського внеску в створення сучасного олімпійського руху.

На цьому тижні в Лондоні і по всій Великобританії проходить безліч подій, приурочених до відліку 100 днів до Олімпіади. У середу ж на Трафальгарській площі пройде концерт. Напередодні десятки школярів допомагали будувати величезний пісочний замок в англійському приморському місті Уеймут, а 206 гвардійців вишикувалися в цифру 100 на плацу королівської кінної гвардії Horse Guards Parade.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Олімпіада в Лондоні отримала девіз". інші Лондоні 2012 дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

сьогодні | Спорт

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости