Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Програми лояльності | Пансіонат Нева, Алушта

  1. «Невський клуб» Пансіонат «НЕВА» пропонує нову ексклюзивну програму, яка дозволяє отримувати нашим...
  2. СЛУЖБА БРОНЮВАННЯ ПАНСІОНАТУ «НЕВА»

«Невський клуб»

Пансіонат «НЕВА» пропонує нову ексклюзивну програму, яка дозволяє отримувати нашим Гостям знижки при відвідуванні екскурсійних об'єктів Криму, а також місць розваг від наших партнерів в Алушті.

Обов'язковою умовою отримання знижок на відвідування екскурсійно-розважальних об'єктів у Криму та Алушті є завчасна реєстрація в групі пансіонату в кожній із соціальних мереж, а також вказівку своїх даних у формі онлайн-бронювання на офіційному сайті пансіонату (якщо бронювання здійснюється через інтернет) або вказівка ​​імені (псевдоніма) і прізвища, країни і міста учасника клубу (якщо бронювання номерів пансіонату здійснюється по телефону).

Початок дії даної програми з травня 2014 року.

Які відкривається можливості для учасників клубу ДОДАТКОВО?

Кожен Гість, який вступив в одну з груп пансіонату «Нева» в соціальній мережі і придбав путівку на відпочинок, автоматично отримує додаткові бонуси і привілеї.

При заселенні всім гостям надається пропуск-браслет на територію пансіонату і карта гостя, пред'явивши які гість отримує при вході знижку в розмірі від 10 до 20% при відвідуванні екскурсійних об'єктів і місць розваг від наших партнерів (в залежності від обраного об'єкта і діючої в ньому знижки ).

  • Алуштинський акваріум
  • Аквапарк «Мигдальний гай» (Алушта)
  • Дельфінарій «Акварель» (Алушта)
  • «Мультіпарк для дітей» (Алушта)
  • Алуштинський парк «Крим в мініатюрі»
  • Кінний клуб «Золота підкова» (Алушта)
  • Клуб «Sound» (Алушта)
  • На набережній «Світ джунглів» (Алушта)
  • Алуштинське бюро подорожей та екскурсій по всьому Криму «Турград»
  • Алуштинський ефіроолійний завод (Алушта)

Пансіонат «Нева» залишає за собою право внесення змін і доповнень в дану Програму в будь-який час з попереднім повідомленням про це на своєму офіційному сайті.

* Важливе доповнення! Дія даної Програми в частині надання знижок на відвідування екскурсійно-розважальних об'єктів у Криму, також поширюється на Гостей пансіонату придбали путівку на відпочинок через туристичні компанії і фірми (будь-якої організаційно-правової форми), які приїхали по профспілкової або соціальної путівці, а також на додаткові місця у номері.

СЛУЖБА БРОНЮВАННЯ ПАНСІОНАТУ «НЕВА»

Телефон: +7 (499) 403 31 95
+7 (978) 708 99 84 8 (800) 7759281 дзвінок безкоштовний з усієї території Росії.
e-mail: [email protected]
Skype: nevapansionat Телефон: ☎ +7 (499) 403 31 95   ☎ +7 (978) 708 99 84 ☎ 8 (800) 7759281 дзвінок безкоштовний з усієї території Росії акварель

Дельфінарій «Акварель» - ідеальне місце для яскравого і наповненого позитивними враженнями сімейного відпочинку в Алушті. Тут Ви зможете побачити чудові шоу-програми, поплавати і сфотографуватися з дельфінами і взяти участь в аукціоні картин, написаних нашими вихованцями. Також у Вашому розпорядженні кафе з різноманітними десертами і напоями. До слова, любителі морських пригод можуть замовити у нас проведення дитячого свята! «Акварель» - унікальний кримський дельфінарій, в якому з 2013 року працює реабілітаційний Центр дельфінотерапії. У нас Ви можете пройти повний курс реабілітації і загального оздоровлення.

аквапарк

Аквапарк «Мигдальний гай» - це, безсумнівно, диво ландшафтного дизайну. Рукотворні скелі, бруковані стежки, пишні крони дерев, екзотичні трави і численні атракціони - тут хочеться відпочивати і відпочивати. Аквапарк Алушти знаходиться на території 2 га, на якій розвинена сучасна інфраструктура, призначена для комфорту туристів. 6 басейнів, 4 платформи для спуску з гірок, 12 водних гірок, VIP-зона - все це є в аквапарку. І навіть якщо ви захочете відправитися в солярій, в «мигдальний гаю» це можливо. Звичайно ж, не обійшлося тут без водоспадів, джакузі, студії-бару, дитячого кафе і фаст-фуду. Тому, якщо ви раптом зголоднієте, завжди є можливість перекусити, не виходячи за територію аквапарку.

Акваріум Акваріум.

Алуштинський акваріум - це підводне царство, в якому мешкають понад 250 видів різних риб з усіх куточків нашої планети, а також 3 види крокодилів, 5 видів крабів і 8 видів черепах.

Територія акваріума включає 4 зали з водними мешканцями і виставку раковин і коралів. Потрапивши в перший зал, здається що потрапляєш в підводну печеру, в якій живуть різноманітні мешканці двох морів - Чорного і Азовського. Тут ви зустрінете таких морських мешканців, як морського коника, морську собачку, морську корову (або плямистого астролога), морського дракончика, морського кота (або ската-хвостокола), і багатьох інших.

У другому і третьому залах зібрані прісноводні риби з усіх куточків планети.Здесь можна побачити і кровожерливих піраній Наттерера і найбільшу прісноводну рибу світу Арапаїма гігас, яка виростає понад 9 метрів, і саму зубасту рибу на планеті - гідросінуса вітаттус, і прісноводних мурен. Багато з видів, представлених в залах занесені в Червону Книгу. Також тут ви зустрінете кровожерливих крокодилів, самий агресивний з яких кубинський, а також добрих черепах, деякі з яких живуть до 250 років, а також багато інших мешканців нашої планети.

4 зал - це дивовижної краси риби Червоного моря і Індо-Тихоокеанського басейну. Вони вражають своїми яскравими квітами. У цьому залі ви можете помилуватися граціозними зачаровують рухами небезпечної крилатки, побачити рибу-прилипали, яка завдяки своїй присоску на голові може подорожувати з акулами і морськими черепахами; полохливого спинорога, який гризе корали; найдавнішого дивного морського павукоподібних - карибського мечехвоста, який ходить по морському дну ногами, а плаває догори черевом; морських зірок і морських їжаків.

Світ джунглів Світ джунглів.

Світ Джунглів - це захоплюючий куточок дикої природи в самому центрі Алуштинської набережної. Цікава прогулянка по Світу Джунглів в Алушті познайомить Вас з веселими мавпами ігрунка і саймірі, кумедними носухами-коати і єнот-полоскун, різними видами кроликів і черепах. Також Світ Джунглів в Алушті блищить різноманіттям пернатих. Сови, різні види папуг, голуби, куріпки і величезний ворон з нетерпінням чекають зустрічі з Вами. Чимало мешканців з класу плазунів, змії, ящірки, варани живуть в мирі і спокої в наших джунглях. Адміністрація Миру Джунглів в Алушті абсолютно безкоштовно надала можливість не тільки робити фото з мешканцями виставки, а й погладити, потримати або погодувати більшість з них. Наш чуйний персонал познайомить Вас ближче з представленими жителями дикої природи. Буде весело і дорослим, і дітям.

Мультіпарк.

МультіПарк-це новий парк для дітей в Алушті, казковий куточок, «населений» героями мультфільмів. Подорожуючи по тінистих алеях частини парку, відтепер можна милуватися барвистими скульптурними композиціями, що зображують різних «мультяшних» героїв найвідоміших анімаційних стрічок світу.

Тут і Білосніжка зі своїми друзями - гномами, і Міккі Маус з подружкою Мінні, та Монстри з відомої всім сучасним дітям «Корпорації Монстрів», і Шрек, і Маша з Ведмедем, і три Богатиря. Не забуті в Мультіпарке улюблені багатьма поколіннями радянських хлопців і нинішніми дітьми Карлсон з Малюком, Вінні-Пух, кіт Матроскін з листоношею Печкіним. Мультіпарк - це ще один захоплюючий куточок відпочинку в м Алушта.

Крим в мініатюрі Крим в мініатюрі.

Вам пропонується унікальна можливість відвідати всі визначні пам'ятки півострова за 80 хвилин. Ви скажете, що таке можливо тільки в казці! - Ні! Це ви зможете зробити в прекрасному сонячному музеї під відкритим небом - парку «Крим в мініатюрі». Тільки тут ви зможете пройтися поруч зі стінами Генуезької фортеці, і одночасно сфотографуватися на фоні замку «Ластівчине гніздо» з такого ракурсу, з якого Вас не зніме жоден фотограф. Ви побачите найкрасивіші храми Криму, зможете оцінити всю красу архітектури палаців і замків, музеїв і пам'ятників, будинків видатних особистостей.

Відвідайте алуштинский парк «Крим в мініатюрі», і він обов'язково залишить добрі і приємні враження на довгі роки!

Кінний клуб «Золота підкова» Кінний клуб «Золота підкова»

Кінний клуб «Золота підкова» розташовується біля самого підніжжя величної і загадкової гори Демерджі, овіяної легендами, таємницями і легендами. У «Золотій підкові» Лучисте Ви зможете повністю розслабитися і відмінно провести час в гармонії з собою і природою. Відпочиваючи в «Золотій підкові» в Алушті, Вам буде надана чудова можливість здійснити захоплюючу прогулянку до красот і визначних пам'яток гори Демерджі на конях. Є як багатоденні, так і одноденні тури, а також можна просто покататися верхи кілька годин. Ще пропонуються прогулянки на віслюках, квадроциклах та позашляховиках, що по-своєму цікаво і незвично.

«SOUND» «SOUND»

Клуб «SOUND» розташований в самому центрі набережної Алушти. За роки свого існування клуб заробив репутацію самого позитивного місця відпочинку для всієї родини. Сюди можна прийти з самого ранку, поніжитися біля моря на комфортабельних шезлонгах під приємними сонячними променями блакитного берега, покуштувати прохолодні коктейлі, вміло приготовані барменами екстра-класу. Ближче до полудня можна переміститися на чудові м'які дивани, насолоджуватися видом моря, білими пароплавами і ніжним димком кальяну. Як тільки сонячна спека зміниться приємною прохолодою нічного бризу, особливу атмосферу драйву створить щоденна розважальна шоу-програма. В афіші «SOUND» - найкраща сучасна музика і веселі вечірки. Особливо варто відзначити барменів закладу. Дві барні стійки, два колективи, дві команди фанатів барменского мистецтва приємно здивують Вас. Шоти, лонги, super-fashion & crazy коктейлі захоплять в нічну подорож в світ задоволень і насолод. Тут завжди найкраща публіка, найкрасивіші дівчата і сама позитивна атмосфера довгоочікуваного літнього відпочинку.

Турград Турград

Підприємство «Турград» ось уже кілька десятків років працює на екскурсійному ринку Криму. Зараз в скарбничці «Турград» понад тридцять екскурсійні маршрути, які охоплюють усі куточки півострова. Це подорожі на будь-який смак. Ви можете проїхати до мети на автобусі, катері, яхті, теплоході, джипах, конях і навіть поплавати з аквалангом за спиною.

Купуючи путівки в «Турград», Ви не пошкодуєте, адже підприємство славиться кращими в Криму екскурсоводами. Недарма, на республіканському конкурсі «Кримська перлина» «Турград» став лауреатом в номінації «За кращу організацію екскурсійної діяльності» в Криму.

СЛУЖБА БРОНЮВАННЯ ПАНСІОНАТУ «НЕВА»

Телефон: +7 (499) 403 31 95
+7 (978) 708 99 84 8 (800) 7759281 дзвінок безкоштовний з усієї території Росії.
e-mail: [email protected]
Skype: nevapansionat

Які відкривається можливості для учасників клубу ДОДАТКОВО?

Новости