Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На ВВЦ відкрився дельфінарій

  1. Аквацентр відкриють в парку «Філі»
  2. Сергій Суботін, старший тренер дельфінарію: «Великий аквакомплекс має всю необхідну інфраструктуру...

На території Всеросійського виставкового центру, поряд з павільйоном № 8, відкрився дельфінарій, де будуть жити чорноморські дельфіни, північні білі кити і моржиха. Аквацентр з басейном об'ємом 600 тонн будували три з лишком місяці. Організатори кажуть, що комплекс має все необхідне обладнання для очищення і фільтрації морської води, щоб тварини почували себе комфортно.

Шоу в дельфінарії будуть проходити з середи по неділю, причому на будні заплановано по одному поданням, а на вихідних - по два-три, в залежності від числа глядачів. Тривалість кожного - 45 хвилин. Для дітей до трьох років вхід безкоштовний, для інших - від 400 до 1 200 рублів, в залежності від ряду.

На території Всеросійського виставкового центру, поряд з павільйоном № 8, відкрився дельфінарій, де будуть жити чорноморські дельфіни, північні білі кити і моржиха Аквацентр відкриють в парку «Філі»
Перший океанаріум в Москві

Перший океанаріум в Москві

Сергій Суботін, старший тренер дельфінарію: «Великий аквакомплекс має всю необхідну інфраструктуру водопідготовки та водоочищення. Він повністю пристосований для повноцінного життя і роботи морських тварин. У басейні водотоннажністю в 600 тонн - відфільтрована морська вода, в якій наші артисти відчувають себе цілком комфортно ».

У басейні водотоннажністю в 600 тонн - відфільтрована морська вода, в якій наші артисти відчувають себе цілком комфортно »

Нагадаємо, що до 2013 року в парку «Філі» побудують свій аквапарк, де можна буде поплавати з дельфінами. Там же може з'явитися невеликий океанаріум, а загальна площа комплексу, що складається з двох корпусів, складе 15 тисяч квадратних метрів. У дельфінарії буде два зали: один - для уявлень, другий - для плавання з тваринами. Адміністрація парку братиме участь в соціальних проектах і влаштовувати безкоштовні вистави для дітей-інвалідів. Побудувати водний центр планують за 1,5 мільярда рублів.


ВНУТРІШНЯ ІМПЕРІЯ:
СЬОГОДЕННЯ І МАЙБУТНЄ ВВЦ

Новости