Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кирилівка дельфінарій Оскар ціни 2019 Azov.zp.ua

  1. Графік роботи та ціни
  2. Дельфінотерапія
  3. Як доїхати?

Ви втомилися від зневіри і просто бажаєте поринути в атмосферу радості? Вирішили бути не тільки глядачами, а й учасниками цього шоу? Мрієте зробити собі і дітям незабутній подарунок? Тоді вам терміново сюди - гостинний дельфінарій «Оскар» в смт. Кирилівка, щедро обдаровували кожного відвідувача іскрометними враженнями і робить відпочинок на Азовському морі незабутнім. Ви втомилися від зневіри і просто бажаєте поринути в атмосферу радості

Кирилівка Дельфінарій Оскар © Кірілловка.Азов

Ось це так!
Розташований в декількох хвилинах ходьби від аквапарку «Острів скарбів» дельфінарій став пам'яткою не тільки Кирилівки , Але і всього Азовського узбережжя. Своєю увагою комплекс може одночасно охопити 870 відвідувачів. Саме стільки посадочних місць є в наявності. Подібного не може дозволити собі жодна схоже заклад, так як «Оскар» - найбільший дельфінарій в Україні. Загальна площа водного дзеркала основного басейну з дельфінами - 648, водотоннажність - близько 3 тис., А глибина - до 5 м. Геометричні хитрощі конструкції дозволяють глядачам спостерігати за поданням, постійно перебуваючи в тіні. Бажаючим вичавити з видовища максимум пропонуються місця в VIP-зоні. Складно уявити собі відпочинок в Кирилівці без відвідування дельфінарію.

Графік роботи та ціни

Свої двері для відвідувачів «Оскар» відкриває щодня в один і той же час, кілька разів на день: о 11.00, 15.00 і 19.00 годин.
Тати та мами купують квитки, а дітям до 3-х років вхід взагалі безкоштовний. За найзручніші і затишні місця з відмінним оглядом, що відносяться до VIP-класу, потрібно заплатити всього на 30 грн. більше. Хоча плавання з дельфінами коштує не дешево, щось подібне в житті більше може і не відбутися, тому користуйтеся можливістю в 2019 р особливо якщо в тутешніх місцях вдається бувати не часто. Та й дитинство не зупиниш, 10 хвилин в обнімку з дельфіном подарують вам масу емоцій і запам'ятаються назавжди. А дружнє фото з жирненьким дельфінчиком допоможе згадати відпочинок в Кирилівці цього літа.
З питань цін краще все з'ясувати заздалегідь, оскільки ситуація може змінюватися.

Для цього пропонуємо ознайомитися з актуальними для дельфінарію Оскар Кирилівка цінами на 2019 рік або дізнатися за номером телефону +38 (050) 255-47-47.

Актори водного театру
Основні дійові особи - п'ятірка дуже рідкісних пляшконосих дельфінів підвиду афаліна, що мешкають в Чорному морі і квартет симпатичних морських котиків. Перші занесені в Червону книгу, через що знайомство з ними викликає ще більший інтерес. Вражає вже те, що вони можуть затримувати дихання більше ніж на 5 хвилин і пірнати на глибину до 100 м. Котики-артисти прибули в Кирилівку з Ялти і, як здається, їм тут дуже сподобалося.

Котики-артисти прибули в Кирилівку з Ялти і, як здається, їм тут дуже сподобалося

Відпочинок в дельфінарії Оскар © Кирилівка. Азов

Учасник і співучасники
Подання задумано так, що деякі номери передбачають участь глядачів, що виконують роль асистентів - ось вже воістину дивовижне видовище. Чого-чого, а дефіциту в позитиві тут точно не передбачається, так як тренери та їх мокрі підопічні добре і довго готувалися, щоб здивувати дорослих і дітей неймовірними трюками, які виконуються із вражаючою точністю. Якщо ви цікавитеся морською фауною, рекомендуємо вам також відвідати акваріум Кирилівка .

Програма дельфінарію © Кірілловка.Азов

Вам відкривається можливість поплавати в басейні з дельфінами і, звичайно ж, сфотографуватися або зняти відеосюжет і так отримати не одне незаперечний доказ присутності в цьому чудовому місці - дельфінарії «Оскар».
Кому-то, можливо, захочеться погодувати усміхнених вихованців прямо з рук, придбати для друзів або близьких сувенірчики, а може навіть пощастить стати володарем безкоштовних квитків в аквапарк Кирилівки ціни , Яких ми постійно публікуємо.

Дельфінотерапія

Дельфінарій готовий приймати гостей влітку і взимку, тільки програма в холодну пору дещо інша, з акцентом на оздоровлення. Більшою мірою в холодну пору року в басейні організовані лікувальні процедури, де лікарями виступають самі дельфіни - це так звана дельфінотерапія. І що ж вона дає? Відповідаємо по порядку:
поліпшується самопочуття хворих ДЦП, синдромом Дауна та аутизмом;
відзначається позитивний вплив на онкохворих, людей з порушеннями зору, які перенесли травми і депресію;
приводитися в норму рівень цукру;
спостерігається одужання нервових розладів і ін. Ось такими корисними можуть бути розваги в Кирилівці .
Так, дотик до дельфінів і спільне купання - справжні ліки, приймати яке хотілося без обмежень.

Так, дотик до дельфінів і спільне купання - справжні ліки, приймати яке хотілося без обмежень

Дельфіни © Кірілловка.Азов

Як доїхати?

Якщо ви знайшли аквапарк, знайти дельфінарій вже не проблема. І той і інший розташовані в головах Федотової коси . Сюди під'їжджають маршрутки, що курсують з інтервалом 20 хв. Початковою точкою їх маршруту є автовокзал.
Додайте в свою колекцію вражень ще один різнобарвний набір і зробіть на серце напис: «Кирилівка, дельфінарій Оскар»

Ви втомилися від зневіри і просто бажаєте поринути в атмосферу радості?
Вирішили бути не тільки глядачами, а й учасниками цього шоу?
Мрієте зробити собі і дітям незабутній подарунок?
І що ж вона дає?

Новости