Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії

  1. Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії Рішення відпочивати в Євпаторії народилося...
  2. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет
  3. 15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята
  4. Відпочинок і оренда житла в Євпаторії
  5. Відпочинок в Євпаторії
  6. ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий
  7. ТВЛ - кримські хроніки. День перший
  8. ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.
  9. Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.
  10. Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...
  11. санаторій Євпаторія
  12. Російські банкомати в Євпаторії?
  13. Обмін валюти :)
  14. Увага - гривні
  15. Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))
  16. З чим їхати до Криму: долари або рублі?
  17. Порадьте ортопеда в МО
  18. Найсвіжіші новини з Євпаторії.
  19. Валюта в Євпаторії.
  20. Поясніть про гривні, терміново
  21. Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії
  22. Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим
  23. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет
  24. 15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята
  25. Відпочинок і оренда житла в Євпаторії
  26. Відпочинок в Євпаторії
  27. ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий
  28. ТВЛ - кримські хроніки. День перший
  29. ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.
  30. Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.
  31. Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...
  32. санаторій Євпаторія
  33. Російські банкомати в Євпаторії?
  34. Обмін валюти :)
  35. Увага - гривні
  36. Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))
  37. З чим їхати до Криму: долари або рублі?
  38. Порадьте ортопеда в МО
  39. Найсвіжіші новини з Євпаторії.
  40. Валюта в Євпаторії.
  41. Поясніть про гривні, терміново
  42. Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії
  43. Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим
  44. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет
  45. 15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята
  46. Відпочинок і оренда житла в Євпаторії
  47. Відпочинок в Євпаторії
  48. ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий
  49. ТВЛ - кримські хроніки. День перший
  50. ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.
  51. Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.
  52. Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...
  53. санаторій Євпаторія
  54. Російські банкомати в Євпаторії?
  55. Обмін валюти :)
  56. Увага - гривні
  57. Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))
  58. З чим їхати до Криму: долари або рублі?
  59. Порадьте ортопеда в МО
  60. Найсвіжіші новини з Євпаторії.
  61. Валюта в Євпаторії.
  62. Поясніть про гривні, терміново

Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії

Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово. До того ж це дитячий курорт, а значить можна брати всілякі процедури для дитини.

В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді. Поїзд звичайнісінький - в міру чистий, провідники - в міру ввічливі. Порадувало, що білизна було упаковано в індивідуальний пакет і завжди був окріп. У поїзді нас дуже виручили вологі серветки й одноразовий посуд, так як трирічній дитині постійно руки мити не набігає, та й мити посуд в поїзді якось не з руки. Про що ми шкодували, так це про те, що не захопили з собою горщик - синові було потрібно в туалет чомусь на найбільших зупинках.

З митницею, ні з російської, ні з української, проблем ніяких не виникло - перевірили документи і все. Правда, нашого сусіда-хохла російська митниця вивернула буквально навиворіт. Дитина спочатку пару годин вивчав у віконці пейзажі, радісно верещить при наближенні зустрічних поїздів, а потім пішов знайомитися з дітьми з сусідніх купе. Незабаром вся ватага носилася по коридору, лякаючи дорослих, але діти є діти.

Десь, відразу після перетину кордону, почали ходити різні громадяни з пропозицією поміняти рублі і долари на гривні. Причому вони професійно заговорюють народ, посилаючись на те, що в рублі взагалі не беруть, та й на долар у них курс набагато вище. Насправді найвищий курс пропонували в Харкові - за 100 руб. 19 гривень (в його було 18,5), хоча не факт, що гривні не фальшиві. Далі ж курс обміну пропонували набагато нижче (і на долари теж), ніж в Євпаторії.

Що мене вразило в Євпаторії в перший момент, так це трамвай: мало того, що він був старий (приблизно 50-х років), так ще й колія була одна. Одноколійна трамвай- це щось! Тільки потім я зрозуміла, що на зупинках є відгалуження, йдучи на які, трамвай пропускає зустрічний.

Місто, як і всі курортні міста, поділений на три логічні частини: старий, новий і пансіонати. Старе місто просто чудовий - православний Собор, мечеть, споруди минулого століття.

Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя.

Театр Ляльок просто винятковий - чудові постановки, ігрові шоу - наша дитина, та й ми самі були в захваті. Знаходиться він за Собором, квиток коштує 2-5 гривень (10-25 руб.)

Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає.

У плані екскурсій в інші міста Євпаторія не надто зручний місто - усюди дуже далеко їхати, тому ми вибрали найближчу - Севастополь - в дорозі 2,5 години. Для дитини це було нескладно, так як всю дорогу, і туди, і назад, він просто проспав. Програма включала відвідини Панорами, Херсонеса і акваріума. Ми ще встигли і в Севастопольський дельфінарій.

Ні за що б не подумала, що моєму трирічному карапузові буде цікаво в Панорамі. Але, тим не менш, він до цих пір розповідає про гармати, фортеця і "дядьком з рушницями".

У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників.

Севастопольський дельфінарій за складністю виконуваних дельфінами трюків перевершує все, що ми раніше бачили (а ми були в 4 різних дельфінаріях). А в акваріумі величезні осетри, скати і екзотичні риби просто вражають уяву.

Вся екскурсія обійшлася десь по 60 гривень (300 руб.) З дорослих.

Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою) Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою). Тільки самолікуванням краще не займатися - занадто багато обмежень і протипоказань до їх застосування. Взагалі ціни на медичне обслуговування дуже навіть прийнятні. Для прикладу ціни пансіонату "Планета" - інгаляції, електрогрязь, біорезонансний масаж, прийом у будь-якого лікаря - все по 5 гривень (25 руб.), УЗД серця (найдорожче) - 18 гривень (100 руб.), УЗД нирок-7 гривень (35 руб.), светоотверждаемая пломба- 80-120 гривень (400 650 руб.).

Тепер трохи про ціни в місті

  • Таксі по місту в середньому 5 гривень (25 руб.)
  • Ціни на житло найрізноманітніші. Кімната-5 гривень (25 руб. Або 0,95 долара) на добу з людини, 2-х кімнатна квартира під ключ в передмісті в 7 хвилинах від моря - 10 $ на добу (незалежно від кількості людей), санаторій МО з лікуванням, харчуванням 9 $ з людини в добу, готель "Євпаторія" з харчуванням, в номері все удобства- 10 $ з людини в добу, пансіонат "Планета" - можна сказати 4 зірки, з лікуванням, харчуванням 25 $ з людини в добу.
  • Ціни на фрукти дуже низькі: полуниця - відбірна -25 руб. / Кг, середня-12-17 руб .; черешня - від 2,5 до 15 руб. / кг .; персікі- 10-15 руб .; абрікоси- 15-20 руб.
  • В Євпаторії навіть знайшовся вихід в Інет. У пансіонаті "Орен-Крим" працює комп'ютерний клуб-годину роботи-10 гривень (50 руб.)

У плані розваг в місті теж все в порядку - атракціони (10 50 руб.), І дитячі, і дорослі, ігрові автомати в неміряних кількостях, караоке, більярд, кегельбан.

Для дітей - веломобільчікі (5 руб Для дітей - веломобільчікі (5 руб. За 10 хвилин), всілякі джипи та мотоцикли (10 руб. За 5 хвилин), батути - звичайні (5 руб., За 5 хвилин), у вигляді гірки з мотузяною драбиною (15 руб. За 5 хвилин). Величезна кількість кафе, ресторанів і барів.

Що ще здивувало, так це ціни на речовому ринку - вони відсотків на 20-25 нижче московських.

Загалом, Євпаторія опинилася дійсно одним з найдешевших міст Криму. За 20 днів ми витратили близько 650 $ на трьох (з них 200 $ - дорога). При цьому активно лікували дитину (інгаляції, бруду, масаж, ароматерапія), обстежувалися і лікувалися самі, їздили на екскурсії і майже щовечора ходили на набережну - на атракціони.

Ірина Кожина, [email protected] .

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!! Ах да дельфінарій коштує 100 гривень з людини мінімум! Всі наведені ціни у відгуках виші занижені мінімум в 6-10 разів !!!

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!!

Ось натрапив на ваші враження про місто Євпаторія. І я хочу сказати, що насправді всім вам відома лише маленька частина про це місто. Сам я житель цього міста, і живу тут з народження. Якщо хто хоче приїхати, пишіть. Можливо домовимося. Всіх сімпотних російських дівчаток чекаємо в гості. МИ не потяряемся. До наступного літа є час. Пишіть.

26.09.2003 00:40:49, Kirill

Так, так, повністю присоеденяюсь до всього вищесказаного. Ми були в Євпаторії 5 тижнів в минулому році (серпень-вересень) з двома дочками 2-х і 5-ти років, нам дуже сподобалося все: і місто, і море, і погода, і люди, і чистота міста, і ціни. Зупинялися в приватному секторі, лікування купували окремо, так нам було зручніше. Правда ми витратили 2,5 тис. Доларів, але це за всю поїздку і ми ні в цьому собі не відмовляли (каталися на яхтах, обідали і вечеряли в ресторанах, купували одяг та іграшки, цирк, атракціони щодня), так що це не так вже й багато. В цьому році ми знову їдемо (так нам сподобалося). В цьому році бюджет сім'ї буде сильно обмежений, тому що подивимося, як впораємося, але думаю, що все буде ОК. Дуже рада передбачуваної зустрічі з 7-ними дівчатками, так що народ, присоеденяйтесь, ще не пізно!

24.05.2002 17:05:42, Tanya and K *

А давайте об'єднаємося, може хто-небудь збирається з дітками поїхати відпочити цього літа, я нарешті то дозріла. Але однією перший раз з дитиною страшнувато їхати в невідомість ... Вже стільки позитивних відгуків читала про Євпаторію, дуже хочу.

може хто підкаже адресу в Євпаторії по недорогим цінами на червень-липень місяці. заздалегідь вдячний.

24.05.2002 00:44:51, boba

.

Коментувати можут "Євпаторія (10 червня-1 липня)"

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим [посилання-1] Більше 25 століть омивають води Чорного моря давню Керкинитиду. Місто процвітало, занепадав, руйнувався і знову відроджувався. Інтерес до цього місця не випадковий: дуже вдало поєднано прекрасне розташування і природні фактори, зокрема, мінеральні джерела, цілюща ропа та лікувальні грязі Сакського і Мойнакського озер. В кінці ХІХ століття місто стає популярним курортом. У прибережній зоні, як гриби, ростуть маєтки найбагатших ...

Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет

Персональний сайт Айдера Ісаєва. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет [посилання-1] Євпаторія (український - Євпаторія, кримсько-татарський Kezlev, Кезлев, караїмської. Кзлів, грецький - Ευπατορία, Κερκινίτις, турецька Gözleve) - приморське місто-курорт на заході Криму, розташований в 65 кілометрах на північний захід від Сімферополя; адміністративний центр міського округу Євпаторія ...

15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята

Всеросійський туристичний портал Travel.ru склав рейтинг курортів Росії для подорожей з дітьми на травневі свята. У рейтинг увійшли 15 недорогих курортів Криму, Краснодарського краю, Калінінградській області і Санкт-Петербурга, популярних для сімейного відпочинку. Бюджет відпочинку на курорті розраховувався на двох дорослих і дитини десяти років. До бюджету увійшла вартість доби проживання в готелі в першу декаду травня (за даними сайту онлайн-бронювання Oktogo.ru), обіду в ресторані або ...

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок в Євпаторії

2-х кімнатна квартира в г. Евпатория по вул. Фрунзе розташована в центральній частині міста, тихе спокійне місце, перший поверх. Холодна і гаряча вода постійно, телевізор, холодильник. Поруч знаходяться кафе, магазини, дитячий майданчик. Здаю подобово, ціна договірна. Звертатися по телефону +7 (978) 741-51-44 або на сайті [посилання-1]

ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий

Щось кволий був інет у вихідні, вистачало тільки на скайп для батьківського контролю :) А обіцяла ж про політику :) За ці дні вдалося багато з ким поспілкуватися, і з місцевими, з білорусами, яких дуже багато відпочиває зараз. Почну здалеку. Моя євпаторійська історія тягнеться ще з піонерського дитинства, коли щоб від мене відпочити і морально підготуватися до наступної голгофі, іменованої навчальним роком, мене відправляли в піонерський табір Родничок, ось на скільки вдавалося випросити путівки, на стільки ...

ТВЛ - кримські хроніки. День перший

Вилетіла сьогодні срань в Крим Ред Вінгс :) смайлик стоїть не просто так, до сих пір гарний настрій. Командир корабля отжигал весь рейс, а його англійська - це, я вам скажу, пестня :) до речі, дуже пристойна компанія і ТУ-204й цілком собі літак, в порівнянні сполуразвалівающіміся Боїнг 737, які американські ледчегі звуть літаючими катафалками. Симфи зустрів теплом і вітром, таксисти вирішили, що у них вже не просто Росія, а за цінами Москва, правда здулися швидко і бігли ...

ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.

ЖИВУ В ПРИВАТНОМУ БУДИНКУ З зелена, гарна, C затишний дворик, В 5-7 МІН. ВІД МОРЯ, ПЛЯЖІ ПІЩАНІ, ДНО НЕ ГЛУБОКОЕ У БЕРЕГА. МАГАЗИНИ, КАФЕ, ЇДАЛЬНЯ, МІНІ РИНОК НА ШЛЯХУ ДО МОРЯ. ДО НАБЕРЕЖНІЙ БЛИЗЬКО 10 ХВИЛИН, ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ РІЗНОМАНІТНІ РОЗВАГИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДЛЯ ДОРОСЛИХ СДАЮ ТРИ літній будиночок, 2,3,4 МІСЦЕВІ СО В / У, В КОЖНОМУ Є СВОЯ КУХНЯ З НЕОБХІДНЕ НАБОРОМ посуду, Г / ПЛИТА, ХОЛОДИЛЬНИК, ВОДА, ТУАЛЕТ , В кімнаті ЛІЖКА, ТУМБОЧКИ, КАБЕЛЬНЕ ТБ, вЕНТИЛЯТОР 3 режимний, Б / ДРІТ. ІНТЕРНЕТ. 2 ...

Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.

П'ять місяців в році яскраве сонячне світло заливає місто і пляжі. Під час сезону відпочинку, з травня по жовтень температура в Євпаторії коливається в районі двадцяти восьми градусів. Відпочиваючих сюди приваблює відсутність характерних для нашого часу курортних ризиків - масових харчових отруєнь, масштабних проривів каналізації, землетрусів. Та й про цунамі і торнадо в Євпаторії теж ніколи ніхто не чув.

Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...

Дорогі друзі, звертаюся по допомогу до тих, у кого є така можливість! У мене є племяшка - Божедомова Настя, 3 рочки, (ДЦП, спастичний тетрапарез, 6% зору). Настина група в контакті: [посилання-1] Настасья народилася 14 лютого - в день всіх закоханих, і, напевно, тільки любов допомогла їй вижити тоді, коли лікарі не давали ніяких прогнозів і лише відводили очі. Наостанок живе і дарує свою любов батькам вже 3 роки. За цей час було пройдено дуже багато: лікарні та ...

санаторій Євпаторія

Працюю в Санаторії Євпаторії чудові відпочинок і грязелікування допомогли мені не втомлюватися)

Російські банкомати в Євпаторії?

І в Євпаторії так само, думаю, будуть сипати їх гривні. Ви йдете в банк і там у операціоніста знімаєте гроші і у неї ж потім конвертуєте якщо курс вигідний, якщо немає то йдете в інший обмінник.

Обмін валюти :)

Друзі, хто в курсі, як правильно поміняти рублі на гривні? Згадала. Мої батьки навесні поїхали в Євпаторію. Перед поїздом я передала мамі гроші. У пачці вони були не пораховані.

Увага - гривні

А який курс в Євпаторії, і що краще - рублі або долари? зазвичай провідники теж змінюють у них гроші, тому що в Сімферополі на станції у них беруть гривні, а половина пасажирів розплачується за ліжко і чай рублями.

Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))

Скажіть будь ласка який курс гривні? І що краще везти - долари або рублі? М'ясо в Євпаторії було 30гр. за м'якоть - не оч. дешево, але у нас на ринку приблизно 200р.- все одно дорожче.

З чим їхати до Криму: долари або рублі?

Зробіть карту Москомпріватбанка.Вигодние курси обмена.У мене долларовая.Когда змінювала на гривні, за рахунок курсу покривала комісію банку за зняття готівки та все-одно було вигідніше. В Євпаторії повно банкоматів банку ...

Порадьте ортопеда в МО

А який курс рубля до гривням і доларам зараз? і ще. Так. ми в минулому році в Євпаторії в міру потреби бакси на гривні міняли .. правда, з Лагуною вдалося баксами також і розрахуватися.

Найсвіжіші новини з Євпаторії.

Поговорив зараз по телефону з Машею, може бути нижчевикладена інформація буде цікава збираються відпочивати в Євпаторії: = Курс долара: за один долар в Євпаторії дають зараз 5 гривень 20 копійок.

Валюта в Євпаторії.

Валюта в Євпаторії .. Крим. Туризм за туристичними путівками. Подорожі за кордон і по Росії: покупка туру, бронювання готелю, віза, паспорт, квиток, туроператор, турагент. І не міняти відразу всі на гривні. Деякі квартирні господарі вважають за краще рублі або долари.

Поясніть про гривні, терміново

Взагалі-то курс і в Криму різний (наприклад, в Євпаторії і ПБК). Підказати курс долара до гривні в Криму зараз не зможу, але точно знаю, що зазвичай він набагато нижче, ніж у нас в Києві.

Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії

Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово. До того ж це дитячий курорт, а значить можна брати всілякі процедури для дитини.

В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді. Поїзд звичайнісінький - в міру чистий, провідники - в міру ввічливі. Порадувало, що білизна було упаковано в індивідуальний пакет і завжди був окріп. У поїзді нас дуже виручили вологі серветки й одноразовий посуд, так як трирічній дитині постійно руки мити не набігає, та й мити посуд в поїзді якось не з руки. Про що ми шкодували, так це про те, що не захопили з собою горщик - синові було потрібно в туалет чомусь на найбільших зупинках.

З митницею, ні з російської, ні з української, проблем ніяких не виникло - перевірили документи і все. Правда, нашого сусіда-хохла російська митниця вивернула буквально навиворіт. Дитина спочатку пару годин вивчав у віконці пейзажі, радісно верещить при наближенні зустрічних поїздів, а потім пішов знайомитися з дітьми з сусідніх купе. Незабаром вся ватага носилася по коридору, лякаючи дорослих, але діти є діти.

Десь, відразу після перетину кордону, почали ходити різні громадяни з пропозицією поміняти рублі і долари на гривні. Причому вони професійно заговорюють народ, посилаючись на те, що в рублі взагалі не беруть, та й на долар у них курс набагато вище. Насправді найвищий курс пропонували в Харкові - за 100 руб. 19 гривень (в його було 18,5), хоча не факт, що гривні не фальшиві. Далі ж курс обміну пропонували набагато нижче (і на долари теж), ніж в Євпаторії.

Що мене вразило в Євпаторії в перший момент, так це трамвай: мало того, що він був старий (приблизно 50-х років), так ще й колія була одна. Одноколійна трамвай- це щось! Тільки потім я зрозуміла, що на зупинках є відгалуження, йдучи на які, трамвай пропускає зустрічний.

Місто, як і всі курортні міста, поділений на три логічні частини: старий, новий і пансіонати. Старе місто просто чудовий - православний Собор, мечеть, споруди минулого століття.

Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя.

Театр Ляльок просто винятковий - чудові постановки, ігрові шоу - наша дитина, та й ми самі були в захваті. Знаходиться він за Собором, квиток коштує 2-5 гривень (10-25 руб.)

Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає.

У плані екскурсій в інші міста Євпаторія не надто зручний місто - усюди дуже далеко їхати, тому ми вибрали найближчу - Севастополь - в дорозі 2,5 години. Для дитини це було нескладно, так як всю дорогу, і туди, і назад, він просто проспав. Програма включала відвідини Панорами, Херсонеса і акваріума. Ми ще встигли і в Севастопольський дельфінарій.

Ні за що б не подумала, що моєму трирічному карапузові буде цікаво в Панорамі. Але, тим не менш, він до цих пір розповідає про гармати, фортеця і "дядьком з рушницями".

У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників.

Севастопольський дельфінарій за складністю виконуваних дельфінами трюків перевершує все, що ми раніше бачили (а ми були в 4 різних дельфінаріях). А в акваріумі величезні осетри, скати і екзотичні риби просто вражають уяву.

Вся екскурсія обійшлася десь по 60 гривень (300 руб.) З дорослих.

Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою) Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою). Тільки самолікуванням краще не займатися - занадто багато обмежень і протипоказань до їх застосування. Взагалі ціни на медичне обслуговування дуже навіть прийнятні. Для прикладу ціни пансіонату "Планета" - інгаляції, електрогрязь, біорезонансний масаж, прийом у будь-якого лікаря - все по 5 гривень (25 руб.), УЗД серця (найдорожче) - 18 гривень (100 руб.), УЗД нирок-7 гривень (35 руб.), светоотверждаемая пломба- 80-120 гривень (400 650 руб.).

Тепер трохи про ціни в місті

  • Таксі по місту в середньому 5 гривень (25 руб.)
  • Ціни на житло найрізноманітніші. Кімната-5 гривень (25 руб. Або 0,95 долара) на добу з людини, 2-х кімнатна квартира під ключ в передмісті в 7 хвилинах від моря - 10 $ на добу (незалежно від кількості людей), санаторій МО з лікуванням, харчуванням 9 $ з людини в добу, готель "Євпаторія" з харчуванням, в номері все удобства- 10 $ з людини в добу, пансіонат "Планета" - можна сказати 4 зірки, з лікуванням, харчуванням 25 $ з людини в добу.
  • Ціни на фрукти дуже низькі: полуниця - відбірна -25 руб. / Кг, середня-12-17 руб .; черешня - від 2,5 до 15 руб. / кг .; персікі- 10-15 руб .; абрікоси- 15-20 руб.
  • В Євпаторії навіть знайшовся вихід в Інет. У пансіонаті "Орен-Крим" працює комп'ютерний клуб-годину роботи-10 гривень (50 руб.)

У плані розваг в місті теж все в порядку - атракціони (10 50 руб.), І дитячі, і дорослі, ігрові автомати в неміряних кількостях, караоке, більярд, кегельбан.

Для дітей - веломобільчікі (5 руб Для дітей - веломобільчікі (5 руб. За 10 хвилин), всілякі джипи та мотоцикли (10 руб. За 5 хвилин), батути - звичайні (5 руб., За 5 хвилин), у вигляді гірки з мотузяною драбиною (15 руб. За 5 хвилин). Величезна кількість кафе, ресторанів і барів.

Що ще здивувало, так це ціни на речовому ринку - вони відсотків на 20-25 нижче московських.

Загалом, Євпаторія опинилася дійсно одним з найдешевших міст Криму. За 20 днів ми витратили близько 650 $ на трьох (з них 200 $ - дорога). При цьому активно лікували дитину (інгаляції, бруду, масаж, ароматерапія), обстежувалися і лікувалися самі, їздили на екскурсії і майже щовечора ходили на набережну - на атракціони.

Ірина Кожина, [email protected] .

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!! Ах да дельфінарій коштує 100 гривень з людини мінімум! Всі наведені ціни у відгуках виші занижені мінімум в 6-10 разів !!!

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!!

Ось натрапив на ваші враження про місто Євпаторія. І я хочу сказати, що насправді всім вам відома лише маленька частина про це місто. Сам я житель цього міста, і живу тут з народження. Якщо хто хоче приїхати, пишіть. Можливо домовимося. Всіх сімпотних російських дівчаток чекаємо в гості. МИ не потяряемся. До наступного літа є час. Пишіть.

26.09.2003 00:40:49, Kirill

Так, так, повністю присоеденяюсь до всього вищесказаного. Ми були в Євпаторії 5 тижнів в минулому році (серпень-вересень) з двома дочками 2-х і 5-ти років, нам дуже сподобалося все: і місто, і море, і погода, і люди, і чистота міста, і ціни. Зупинялися в приватному секторі, лікування купували окремо, так нам було зручніше. Правда ми витратили 2,5 тис. Доларів, але це за всю поїздку і ми ні в цьому собі не відмовляли (каталися на яхтах, обідали і вечеряли в ресторанах, купували одяг та іграшки, цирк, атракціони щодня), так що це не так вже й багато. В цьому році ми знову їдемо (так нам сподобалося). В цьому році бюджет сім'ї буде сильно обмежений, тому що подивимося, як впораємося, але думаю, що все буде ОК. Дуже рада передбачуваної зустрічі з 7-ними дівчатками, так що народ, присоеденяйтесь, ще не пізно!

24.05.2002 17:05:42, Tanya and K *

А давайте об'єднаємося, може хто-небудь збирається з дітками поїхати відпочити цього літа, я нарешті то дозріла. Але однією перший раз з дитиною страшнувато їхати в невідомість ... Вже стільки позитивних відгуків читала про Євпаторію, дуже хочу.

може хто підкаже адресу в Євпаторії по недорогим цінами на червень-липень місяці. заздалегідь вдячний.

24.05.2002 00:44:51, boba

.

Коментувати можут "Євпаторія (10 червня-1 липня)"

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим [посилання-1] Більше 25 століть омивають води Чорного моря давню Керкинитиду. Місто процвітало, занепадав, руйнувався і знову відроджувався. Інтерес до цього місця не випадковий: дуже вдало поєднано прекрасне розташування і природні фактори, зокрема, мінеральні джерела, цілюща ропа та лікувальні грязі Сакського і Мойнакського озер. В кінці ХІХ століття місто стає популярним курортом. У прибережній зоні, як гриби, ростуть маєтки найбагатших ...

Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет

Персональний сайт Айдера Ісаєва. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет [посилання-1] Євпаторія (український - Євпаторія, кримсько-татарський Kezlev, Кезлев, караїмської. Кзлів, грецький - Ευπατορία, Κερκινίτις, турецька Gözleve) - приморське місто-курорт на заході Криму, розташований в 65 кілометрах на північний захід від Сімферополя; адміністративний центр міського округу Євпаторія ...

15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята

Всеросійський туристичний портал Travel.ru склав рейтинг курортів Росії для подорожей з дітьми на травневі свята. У рейтинг увійшли 15 недорогих курортів Криму, Краснодарського краю, Калінінградській області і Санкт-Петербурга, популярних для сімейного відпочинку. Бюджет відпочинку на курорті розраховувався на двох дорослих і дитини десяти років. До бюджету увійшла вартість доби проживання в готелі в першу декаду травня (за даними сайту онлайн-бронювання Oktogo.ru), обіду в ресторані або ...

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок в Євпаторії

2-х кімнатна квартира в г. Евпатория по вул. Фрунзе розташована в центральній частині міста, тихе спокійне місце, перший поверх. Холодна і гаряча вода постійно, телевізор, холодильник. Поруч знаходяться кафе, магазини, дитячий майданчик. Здаю подобово, ціна договірна. Звертатися по телефону +7 (978) 741-51-44 або на сайті [посилання-1]

ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий

Щось кволий був інет у вихідні, вистачало тільки на скайп для батьківського контролю :) А обіцяла ж про політику :) За ці дні вдалося багато з ким поспілкуватися, і з місцевими, з білорусами, яких дуже багато відпочиває зараз. Почну здалеку. Моя євпаторійська історія тягнеться ще з піонерського дитинства, коли щоб від мене відпочити і морально підготуватися до наступної голгофі, іменованої навчальним роком, мене відправляли в піонерський табір Родничок, ось на скільки вдавалося випросити путівки, на стільки ...

ТВЛ - кримські хроніки. День перший

Вилетіла сьогодні срань в Крим Ред Вінгс :) смайлик стоїть не просто так, до сих пір гарний настрій. Командир корабля отжигал весь рейс, а його англійська - це, я вам скажу, пестня :) до речі, дуже пристойна компанія і ТУ-204й цілком собі літак, в порівнянні сполуразвалівающіміся Боїнг 737, які американські ледчегі звуть літаючими катафалками. Симфи зустрів теплом і вітром, таксисти вирішили, що у них вже не просто Росія, а за цінами Москва, правда здулися швидко і бігли ...

ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.

ЖИВУ В ПРИВАТНОМУ БУДИНКУ З зелена, гарна, C затишний дворик, В 5-7 МІН. ВІД МОРЯ, ПЛЯЖІ ПІЩАНІ, ДНО НЕ ГЛУБОКОЕ У БЕРЕГА. МАГАЗИНИ, КАФЕ, ЇДАЛЬНЯ, МІНІ РИНОК НА ШЛЯХУ ДО МОРЯ. ДО НАБЕРЕЖНІЙ БЛИЗЬКО 10 ХВИЛИН, ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ РІЗНОМАНІТНІ РОЗВАГИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДЛЯ ДОРОСЛИХ СДАЮ ТРИ літній будиночок, 2,3,4 МІСЦЕВІ СО В / У, В КОЖНОМУ Є СВОЯ КУХНЯ З НЕОБХІДНЕ НАБОРОМ посуду, Г / ПЛИТА, ХОЛОДИЛЬНИК, ВОДА, ТУАЛЕТ , В кімнаті ЛІЖКА, ТУМБОЧКИ, КАБЕЛЬНЕ ТБ, вЕНТИЛЯТОР 3 режимний, Б / ДРІТ. ІНТЕРНЕТ. 2 ...

Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.

П'ять місяців в році яскраве сонячне світло заливає місто і пляжі. Під час сезону відпочинку, з травня по жовтень температура в Євпаторії коливається в районі двадцяти восьми градусів. Відпочиваючих сюди приваблює відсутність характерних для нашого часу курортних ризиків - масових харчових отруєнь, масштабних проривів каналізації, землетрусів. Та й про цунамі і торнадо в Євпаторії теж ніколи ніхто не чув.

Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...

Дорогі друзі, звертаюся по допомогу до тих, у кого є така можливість! У мене є племяшка - Божедомова Настя, 3 рочки, (ДЦП, спастичний тетрапарез, 6% зору). Настина група в контакті: [посилання-1] Настасья народилася 14 лютого - в день всіх закоханих, і, напевно, тільки любов допомогла їй вижити тоді, коли лікарі не давали ніяких прогнозів і лише відводили очі. Наостанок живе і дарує свою любов батькам вже 3 роки. За цей час було пройдено дуже багато: лікарні та ...

санаторій Євпаторія

Працюю в Санаторії Євпаторії чудові відпочинок і грязелікування допомогли мені не втомлюватися)

Російські банкомати в Євпаторії?

І в Євпаторії так само, думаю, будуть сипати їх гривні. Ви йдете в банк і там у операціоніста знімаєте гроші і у неї ж потім конвертуєте якщо курс вигідний, якщо немає то йдете в інший обмінник.

Обмін валюти :)

Друзі, хто в курсі, як правильно поміняти рублі на гривні? Згадала. Мої батьки навесні поїхали в Євпаторію. Перед поїздом я передала мамі гроші. У пачці вони були не пораховані.

Увага - гривні

А який курс в Євпаторії, і що краще - рублі або долари? зазвичай провідники теж змінюють у них гроші, тому що в Сімферополі на станції у них беруть гривні, а половина пасажирів розплачується за ліжко і чай рублями.

Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))

Скажіть будь ласка який курс гривні? І що краще везти - долари або рублі? М'ясо в Євпаторії було 30гр. за м'якоть - не оч. дешево, але у нас на ринку приблизно 200р.- все одно дорожче.

З чим їхати до Криму: долари або рублі?

Зробіть карту Москомпріватбанка.Вигодние курси обмена.У мене долларовая.Когда змінювала на гривні, за рахунок курсу покривала комісію банку за зняття готівки та все-одно було вигідніше. В Євпаторії повно банкоматів банку ...

Порадьте ортопеда в МО

А який курс рубля до гривням і доларам зараз? і ще. Так. ми в минулому році в Євпаторії в міру потреби бакси на гривні міняли .. правда, з Лагуною вдалося баксами також і розрахуватися.

Найсвіжіші новини з Євпаторії.

Поговорив зараз по телефону з Машею, може бути нижчевикладена інформація буде цікава збираються відпочивати в Євпаторії: = Курс долара: за один долар в Євпаторії дають зараз 5 гривень 20 копійок.

Валюта в Євпаторії.

Валюта в Євпаторії .. Крим. Туризм за туристичними путівками. Подорожі за кордон і по Росії: покупка туру, бронювання готелю, віза, паспорт, квиток, туроператор, турагент. І не міняти відразу всі на гривні. Деякі квартирні господарі вважають за краще рублі або долари.

Поясніть про гривні, терміново

Взагалі-то курс і в Криму різний (наприклад, в Євпаторії і ПБК). Підказати курс долара до гривні в Криму зараз не зможу, але точно знаю, що зазвичай він набагато нижче, ніж у нас в Києві.

Євпаторія - 10 червня-1 липня. Відпочинок в Євпаторії

Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово Рішення відпочивати в Євпаторії народилося не відразу і довго виношувалася, так як шалено хотілося поїхати в Судак (а там ми були в минулому році), але всі родичі і друзі, побувавши в минулому році в Євпаторії, в один голос твердили, що там все дуже дешево і чудово. До того ж це дитячий курорт, а значить можна брати всілякі процедури для дитини.

В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді В Євпаторії ми їхали на 143 поїзді. Поїзд звичайнісінький - в міру чистий, провідники - в міру ввічливі. Порадувало, що білизна було упаковано в індивідуальний пакет і завжди був окріп. У поїзді нас дуже виручили вологі серветки й одноразовий посуд, так як трирічній дитині постійно руки мити не набігає, та й мити посуд в поїзді якось не з руки. Про що ми шкодували, так це про те, що не захопили з собою горщик - синові було потрібно в туалет чомусь на найбільших зупинках.

З митницею, ні з російської, ні з української, проблем ніяких не виникло - перевірили документи і все. Правда, нашого сусіда-хохла російська митниця вивернула буквально навиворіт. Дитина спочатку пару годин вивчав у віконці пейзажі, радісно верещить при наближенні зустрічних поїздів, а потім пішов знайомитися з дітьми з сусідніх купе. Незабаром вся ватага носилася по коридору, лякаючи дорослих, але діти є діти.

Десь, відразу після перетину кордону, почали ходити різні громадяни з пропозицією поміняти рублі і долари на гривні. Причому вони професійно заговорюють народ, посилаючись на те, що в рублі взагалі не беруть, та й на долар у них курс набагато вище. Насправді найвищий курс пропонували в Харкові - за 100 руб. 19 гривень (в його було 18,5), хоча не факт, що гривні не фальшиві. Далі ж курс обміну пропонували набагато нижче (і на долари теж), ніж в Євпаторії.

Що мене вразило в Євпаторії в перший момент, так це трамвай: мало того, що він був старий (приблизно 50-х років), так ще й колія була одна. Одноколійна трамвай- це щось! Тільки потім я зрозуміла, що на зупинках є відгалуження, йдучи на які, трамвай пропускає зустрічний.

Місто, як і всі курортні міста, поділений на три логічні частини: старий, новий і пансіонати. Старе місто просто чудовий - православний Собор, мечеть, споруди минулого століття.

Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя Нам з погодою не особливо пощастило, тому культурна програма була дуже різноманітна: трамвайна екскурсія по Євпаторії, Театр Ляльок, Євпаторійський дельфінарій і акваріум, екскурсія до Севастополя.

Театр Ляльок просто винятковий - чудові постановки, ігрові шоу - наша дитина, та й ми самі були в захваті. Знаходиться він за Собором, квиток коштує 2-5 гривень (10-25 руб.)

Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає Євпаторійський дельфінарій дуже вдалий тим, що сидиш прямо біля басейну, але водою дельфіни не обливає.

У плані екскурсій в інші міста Євпаторія не надто зручний місто - усюди дуже далеко їхати, тому ми вибрали найближчу - Севастополь - в дорозі 2,5 години. Для дитини це було нескладно, так як всю дорогу, і туди, і назад, він просто проспав. Програма включала відвідини Панорами, Херсонеса і акваріума. Ми ще встигли і в Севастопольський дельфінарій.

Ні за що б не подумала, що моєму трирічному карапузові буде цікаво в Панорамі. Але, тим не менш, він до цих пір розповідає про гармати, фортеця і "дядьком з рушницями".

У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників У Херсонесі дитина із задоволенням лазив по руїнах і грав в завойовників.

Севастопольський дельфінарій за складністю виконуваних дельфінами трюків перевершує все, що ми раніше бачили (а ми були в 4 різних дельфінаріях). А в акваріумі величезні осетри, скати і екзотичні риби просто вражають уяву.

Вся екскурсія обійшлася десь по 60 гривень (300 руб.) З дорослих.

Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою) Чим знаменита Євпаторія, так це своїми цілющими Мойнакського грязями і ропою (водою). Тільки самолікуванням краще не займатися - занадто багато обмежень і протипоказань до їх застосування. Взагалі ціни на медичне обслуговування дуже навіть прийнятні. Для прикладу ціни пансіонату "Планета" - інгаляції, електрогрязь, біорезонансний масаж, прийом у будь-якого лікаря - все по 5 гривень (25 руб.), УЗД серця (найдорожче) - 18 гривень (100 руб.), УЗД нирок-7 гривень (35 руб.), светоотверждаемая пломба- 80-120 гривень (400 650 руб.).

Тепер трохи про ціни в місті

  • Таксі по місту в середньому 5 гривень (25 руб.)
  • Ціни на житло найрізноманітніші. Кімната-5 гривень (25 руб. Або 0,95 долара) на добу з людини, 2-х кімнатна квартира під ключ в передмісті в 7 хвилинах від моря - 10 $ на добу (незалежно від кількості людей), санаторій МО з лікуванням, харчуванням 9 $ з людини в добу, готель "Євпаторія" з харчуванням, в номері все удобства- 10 $ з людини в добу, пансіонат "Планета" - можна сказати 4 зірки, з лікуванням, харчуванням 25 $ з людини в добу.
  • Ціни на фрукти дуже низькі: полуниця - відбірна -25 руб. / Кг, середня-12-17 руб .; черешня - від 2,5 до 15 руб. / кг .; персікі- 10-15 руб .; абрікоси- 15-20 руб.
  • В Євпаторії навіть знайшовся вихід в Інет. У пансіонаті "Орен-Крим" працює комп'ютерний клуб-годину роботи-10 гривень (50 руб.)

У плані розваг в місті теж все в порядку - атракціони (10 50 руб.), І дитячі, і дорослі, ігрові автомати в неміряних кількостях, караоке, більярд, кегельбан.

Для дітей - веломобільчікі (5 руб Для дітей - веломобільчікі (5 руб. За 10 хвилин), всілякі джипи та мотоцикли (10 руб. За 5 хвилин), батути - звичайні (5 руб., За 5 хвилин), у вигляді гірки з мотузяною драбиною (15 руб. За 5 хвилин). Величезна кількість кафе, ресторанів і барів.

Що ще здивувало, так це ціни на речовому ринку - вони відсотків на 20-25 нижче московських.

Загалом, Євпаторія опинилася дійсно одним з найдешевших міст Криму. За 20 днів ми витратили близько 650 $ на трьох (з них 200 $ - дорога). При цьому активно лікували дитину (інгаляції, бруду, масаж, ароматерапія), обстежувалися і лікувалися самі, їздили на екскурсії і майже щовечора ходили на набережну - на атракціони.

Ірина Кожина, [email protected] .

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!! Ах да дельфінарій коштує 100 гривень з людини мінімум! Всі наведені ціни у відгуках виші занижені мінімум в 6-10 разів !!!

Про що ви говорите ??? люди АУ !!!! НЕ едте сюди! Я тут з народження 22 роки прожив. Житло мінімум 30 баксів добу! Готелі мінімум 700 гривень !!! У піцерріі найдешевша піца 80 гривень, маршрутки 3 гривні. Будь-яка екскурсія п окриму 350 гривень з ЛЮДИНИ! Годують в готелях вас переробленим ... кхм незрозуміло чим так як сам я працював в 4 готелях !!!! Все що написано вище - повна маячня запевняю вас! Євпаторія - місто де на вас заробляють і нічого не роблять задля ВАШОГО комфорту за ВАШІ ж гроші! В Єгипті 1000 гривень добу = All Inclusive !!! 3 рази на день харчування + безкоштовно все що знаходиться на території шикарних 4-5-зіркових готелів !!! При чому в Євпаторії за 900 гривень ви отримаєте СТАНДАРТНИЙ двомісний номер в 4 зірковому готелі зі сніданком, і ВСЕ! Всі інші послуги платні, навіть Wi-Fi! Народ не витрачати гроші даремно !! вже 10 років в цьому місті нічого не робиться заради блага відпочиваючих, все направлено тільки на висмоктування! Одумайтейтесь !!!

Ось натрапив на ваші враження про місто Євпаторія. І я хочу сказати, що насправді всім вам відома лише маленька частина про це місто. Сам я житель цього міста, і живу тут з народження. Якщо хто хоче приїхати, пишіть. Можливо домовимося. Всіх сімпотних російських дівчаток чекаємо в гості. МИ не потяряемся. До наступного літа є час. Пишіть.

26.09.2003 00:40:49, Kirill

Так, так, повністю присоеденяюсь до всього вищесказаного. Ми були в Євпаторії 5 тижнів в минулому році (серпень-вересень) з двома дочками 2-х і 5-ти років, нам дуже сподобалося все: і місто, і море, і погода, і люди, і чистота міста, і ціни. Зупинялися в приватному секторі, лікування купували окремо, так нам було зручніше. Правда ми витратили 2,5 тис. Доларів, але це за всю поїздку і ми ні в цьому собі не відмовляли (каталися на яхтах, обідали і вечеряли в ресторанах, купували одяг та іграшки, цирк, атракціони щодня), так що це не так вже й багато. В цьому році ми знову їдемо (так нам сподобалося). В цьому році бюджет сім'ї буде сильно обмежений, тому що подивимося, як впораємося, але думаю, що все буде ОК. Дуже рада передбачуваної зустрічі з 7-ними дівчатками, так що народ, присоеденяйтесь, ще не пізно!

24.05.2002 17:05:42, Tanya and K *

А давайте об'єднаємося, може хто-небудь збирається з дітками поїхати відпочити цього літа, я нарешті то дозріла. Але однією перший раз з дитиною страшнувато їхати в невідомість ... Вже стільки позитивних відгуків читала про Євпаторію, дуже хочу.

може хто підкаже адресу в Євпаторії по недорогим цінами на червень-липень місяці. заздалегідь вдячний.

24.05.2002 00:44:51, boba

.

Коментувати можут "Євпаторія (10 червня-1 липня)"

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим

Санаторій Золотий Берег, Євпаторія, Крим [посилання-1] Більше 25 століть омивають води Чорного моря давню Керкинитиду. Місто процвітало, занепадав, руйнувався і знову відроджувався. Інтерес до цього місця не випадковий: дуже вдало поєднано прекрасне розташування і природні фактори, зокрема, мінеральні джерела, цілюща ропа та лікувальні грязі Сакського і Мойнакського озер. В кінці ХІХ століття місто стає популярним курортом. У прибережній зоні, як гриби, ростуть маєтки найбагатших ...

Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет

Персональний сайт Айдера Ісаєва. Відпочинок в Криму поєднати відпочинок із заробітком в інтернет [посилання-1] Євпаторія (український - Євпаторія, кримсько-татарський Kezlev, Кезлев, караїмської. Кзлів, грецький - Ευπατορία, Κερκινίτις, турецька Gözleve) - приморське місто-курорт на заході Криму, розташований в 65 кілометрах на північний захід від Сімферополя; адміністративний центр міського округу Євпаторія ...

15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята

Всеросійський туристичний портал Travel.ru склав рейтинг курортів Росії для подорожей з дітьми на травневі свята. У рейтинг увійшли 15 недорогих курортів Криму, Краснодарського краю, Калінінградській області і Санкт-Петербурга, популярних для сімейного відпочинку. Бюджет відпочинку на курорті розраховувався на двох дорослих і дитини десяти років. До бюджету увійшла вартість доби проживання в готелі в першу декаду травня (за даними сайту онлайн-бронювання Oktogo.ru), обіду в ресторані або ...

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок і оренда житла в Євпаторії

Відпочинок в Євпаторії

2-х кімнатна квартира в г. Евпатория по вул. Фрунзе розташована в центральній частині міста, тихе спокійне місце, перший поверх. Холодна і гаряча вода постійно, телевізор, холодильник. Поруч знаходяться кафе, магазини, дитячий майданчик. Здаю подобово, ціна договірна. Звертатися по телефону +7 (978) 741-51-44 або на сайті [посилання-1]

ТВЛ - кримські хроніки. Дні третій-п'ятий

Щось кволий був інет у вихідні, вистачало тільки на скайп для батьківського контролю :) А обіцяла ж про політику :) За ці дні вдалося багато з ким поспілкуватися, і з місцевими, з білорусами, яких дуже багато відпочиває зараз. Почну здалеку. Моя євпаторійська історія тягнеться ще з піонерського дитинства, коли щоб від мене відпочити і морально підготуватися до наступної голгофі, іменованої навчальним роком, мене відправляли в піонерський табір Родничок, ось на скільки вдавалося випросити путівки, на стільки ...

ТВЛ - кримські хроніки. День перший

Вилетіла сьогодні срань в Крим Ред Вінгс :) смайлик стоїть не просто так, до сих пір гарний настрій. Командир корабля отжигал весь рейс, а його англійська - це, я вам скажу, пестня :) до речі, дуже пристойна компанія і ТУ-204й цілком собі літак, в порівнянні сполуразвалівающіміся Боїнг 737, які американські ледчегі звуть літаючими катафалками. Симфи зустрів теплом і вітром, таксисти вирішили, що у них вже не просто Росія, а за цінами Москва, правда здулися швидко і бігли ...

ПРИГЛАШАЮ ВСІХ ОТДОХНУТЬ В МУДРИЙ КРИМ, місто ЕВПАТОРИЮ.

ЖИВУ В ПРИВАТНОМУ БУДИНКУ З зелена, гарна, C затишний дворик, В 5-7 МІН. ВІД МОРЯ, ПЛЯЖІ ПІЩАНІ, ДНО НЕ ГЛУБОКОЕ У БЕРЕГА. МАГАЗИНИ, КАФЕ, ЇДАЛЬНЯ, МІНІ РИНОК НА ШЛЯХУ ДО МОРЯ. ДО НАБЕРЕЖНІЙ БЛИЗЬКО 10 ХВИЛИН, ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ РІЗНОМАНІТНІ РОЗВАГИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДЛЯ ДОРОСЛИХ СДАЮ ТРИ літній будиночок, 2,3,4 МІСЦЕВІ СО В / У, В КОЖНОМУ Є СВОЯ КУХНЯ З НЕОБХІДНЕ НАБОРОМ посуду, Г / ПЛИТА, ХОЛОДИЛЬНИК, ВОДА, ТУАЛЕТ , В кімнаті ЛІЖКА, ТУМБОЧКИ, КАБЕЛЬНЕ ТБ, вЕНТИЛЯТОР 3 режимний, Б / ДРІТ. ІНТЕРНЕТ. 2 ...

Відпочити в Євпаторії - красиво і не дорого.

П'ять місяців в році яскраве сонячне світло заливає місто і пляжі. Під час сезону відпочинку, з травня по жовтень температура в Євпаторії коливається в районі двадцяти восьми градусів. Відпочиваючих сюди приваблює відсутність характерних для нашого часу курортних ризиків - масових харчових отруєнь, масштабних проривів каналізації, землетрусів. Та й про цунамі і торнадо в Євпаторії теж ніколи ніхто не чув.

Щоб маленькі ніжки побігли по доріжці ...

Дорогі друзі, звертаюся по допомогу до тих, у кого є така можливість! У мене є племяшка - Божедомова Настя, 3 рочки, (ДЦП, спастичний тетрапарез, 6% зору). Настина група в контакті: [посилання-1] Настасья народилася 14 лютого - в день всіх закоханих, і, напевно, тільки любов допомогла їй вижити тоді, коли лікарі не давали ніяких прогнозів і лише відводили очі. Наостанок живе і дарує свою любов батькам вже 3 роки. За цей час було пройдено дуже багато: лікарні та ...

санаторій Євпаторія

Працюю в Санаторії Євпаторії чудові відпочинок і грязелікування допомогли мені не втомлюватися)

Російські банкомати в Євпаторії?

І в Євпаторії так само, думаю, будуть сипати їх гривні. Ви йдете в банк і там у операціоніста знімаєте гроші і у неї ж потім конвертуєте якщо курс вигідний, якщо немає то йдете в інший обмінник.

Обмін валюти :)

Друзі, хто в курсі, як правильно поміняти рублі на гривні? Згадала. Мої батьки навесні поїхали в Євпаторію. Перед поїздом я передала мамі гроші. У пачці вони були не пораховані.

Увага - гривні

А який курс в Євпаторії, і що краще - рублі або долари? зазвичай провідники теж змінюють у них гроші, тому що в Сімферополі на станції у них беруть гривні, а половина пасажирів розплачується за ліжко і чай рублями.

Приїхала з Криму - якщо є питання - задавайте :)))

Скажіть будь ласка який курс гривні? І що краще везти - долари або рублі? М'ясо в Євпаторії було 30гр. за м'якоть - не оч. дешево, але у нас на ринку приблизно 200р.- все одно дорожче.

З чим їхати до Криму: долари або рублі?

Зробіть карту Москомпріватбанка.Вигодние курси обмена.У мене долларовая.Когда змінювала на гривні, за рахунок курсу покривала комісію банку за зняття готівки та все-одно було вигідніше. В Євпаторії повно банкоматів банку ...

Порадьте ортопеда в МО

А який курс рубля до гривням і доларам зараз? і ще. Так. ми в минулому році в Євпаторії в міру потреби бакси на гривні міняли .. правда, з Лагуною вдалося баксами також і розрахуватися.

Найсвіжіші новини з Євпаторії.

Поговорив зараз по телефону з Машею, може бути нижчевикладена інформація буде цікава збираються відпочивати в Євпаторії: = Курс долара: за один долар в Євпаторії дають зараз 5 гривень 20 копійок.

Валюта в Євпаторії.

Валюта в Євпаторії .. Крим. Туризм за туристичними путівками. Подорожі за кордон і по Росії: покупка туру, бронювання готелю, віза, паспорт, квиток, туроператор, турагент. І не міняти відразу всі на гривні. Деякі квартирні господарі вважають за краще рублі або долари.

Поясніть про гривні, терміново

Взагалі-то курс і в Криму різний (наприклад, в Євпаторії і ПБК). Підказати курс долара до гривні в Криму зараз не зможу, але точно знаю, що зазвичай він набагато нижче, ніж у нас в Києві.

[ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ] [ U ] [ OT ] [ ST ] [ OST ] [ TG ] [ GTU ]                                       id      інші   російська   український   білоруський   польський   англійська   іспанська   німецький   турецька   болгарська   чеська   угорський   естонський   вірменський   казахський   іврит   грузинський   сербський   хорватський   литовський   словацький   словенський   албанський   македонський   латиська   киргизький   монгольський   португальська   узбецький   корейський   румунський   датський   грецький   нідерландський   норвезький   шведський   італійська   французький   індонезійська id арабська   хінді   бенгальський   китайський   [азербайджанський   ] [Боснійський bs ] [таджицький   ] [Латинський   ] [В'єтнамський   ] [Каннада kn ] [фінський   ] [Філіппінський   ] [Ірландський   ] [Ісландський   ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський   ] [Африкаанс   ] [Амхарська am ] [каталанська   ] [Себуанська ceb ] [корсиканська   ] [Валлійський   ] [Есперанто   ] [Баскська eu ] [перський   ] [Фризька   ] [Галісійська   ] [Гуджараті gu ] [хауса   ] [Гавайський   ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський   ] [Кхмерский   ] [Курманджі   ] [Люксембурзький lb ] [лаоський   ] [Малагасійська   ] [Маорі   ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський   ] [Мальтійський   ] [Бірманський my ] [непальська   ] [Чева ny ] [панджабі   ] [Пушту   ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа   ] [Шона sn ] [сомалійський   ] [Сесото st ] [суданський   ] [Суахілі   ] [Тамільська   ] [Телугу te ] [тайський   ] [Урду   ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу   ]   [ TF ] Немає тексту   Контейнер пошкоджений id інші російська український білоруський польський англійська іспанська німецький турецька болгарська чеська угорський естонський вірменський казахський іврит грузинський сербський хорватський литовський словацький словенський албанський македонський латиська киргизький монгольський португальська узбецький корейський румунський датський грецький нідерландський норвезький шведський італійська французький індонезійська id арабська хінді бенгальський китайський [азербайджанський ] [Боснійський bs ] [таджицький ] [Латинський ] [В'єтнамський ] [Каннада kn ] [фінський ] [Філіппінський ] [Ірландський ] [Ісландський ] [Шотландський (гельський) gd ] [японський ] [Африкаанс ] [Амхарська am ] [каталанська ] [Себуанська ceb ] [корсиканська ] [Валлійський ] [Есперанто ] [Баскська eu ] [перський ] [Фризька ] [Галісійська ] [Гуджараті gu ] [хауса ] [Гавайський ] [Хмонг hmn ] [креольський (Гаїті) ht ] [ігбо ig ] [яванський ] [Кхмерский ] [Курманджі ] [Люксембурзький lb ] [лаоський ] [Малагасійська ] [Маорі ] [Малаялам ml ] [маратхі mr ] [малайський ] [Мальтійський ] [Бірманський my ] [непальська ] [Чева ny ] [панджабі ] [Пушту ] [Синдхи sd ] [сингальский si ] [Самоа ] [Шона sn ] [сомалійський ] [Сесото st ] [суданський ] [Суахілі ] [Тамільська ] [Телугу te ] [тайський ] [Урду ] [Кхоса xh ] [ідиш yi ] [йоруба yo ] [зулу ] [ TF ] Немає тексту
Контейнер пошкоджений! Спробуйте отримати статтю заново GetTextFromUrl.php , але це призведе до видалення всіх існуючих перекладів !!!

Про що ви говорите ?
І що краще везти - долари або рублі?
З чим їхати до Криму: долари або рублі?
Про що ви говорите ?
І що краще везти - долари або рублі?
З чим їхати до Криму: долари або рублі?
Про що ви говорите ?
І що краще везти - долари або рублі?
З чим їхати до Криму: долари або рублі?

Новости