Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій Сочі в парку Рів'єра: розклад і ціни | Великий Сочинський дельфінарій | Туроператор Рів'єра Сочі

  1. Головні мешканці дельфінарію
  2. Дозвілля з дельфінами
  3. Зоопарк, сад метеликів і пінгвінарій
  4. Інформація для відвідувачів

Одне з улюблених місць відпочинку жителів і гостей Сочі - дельфінарій, розташований в парку «Рів'єра». У цьому величезному розважальному і пізнавальному комплексі ви зможете побачити унікальне шоу дельфінів, відвідати зоопарк і пінгвінарій, а також зануритися в захоплюючий світ науки.

Головні мешканці дельфінарію

Сочинський дельфінарій є найбільшим у Східній Європі. У комплекс морської шоу-арени входить:

  • амфітеатр, що вміщає 1300 глядачів;
  • два окремих басейну для дельфінів;
  • три басейни для ластоногих;
  • спеціальний контактний басейн для купання з дельфінами;
  • зона для фотосесій.

Мешканці дельфінарію Сочі брали участь в різних телевізійних заходах, включаючи жеребкування фестивалю «Нова хвиля» і проект Першого каналу «Разом з дельфінами». Унікальне морське уявлення, яке нічим не поступається телешоу, проходить в комплексі щодня, крім понеділка. Розумні дельфіни, граціозна морська левиця і величезні кити-білухи покажуть вам різні трюки і віднесуть вас в світ дитячого веселощів.

Дозвілля з дельфінами

Крім відвідування шоу в сочинському дельфінарії ви зможете:

  • взяти участь у фотосесії з дельфінами - професійний фотограф здійснить зйомку на своєму обладнанні або вашим фотоапаратом;
  • скупатися разом з дельфіном - зручно вхопившись за його спинний плавник, ви зможете протягом п'яти хвилин плавати разом з ним в басейні;
  • зайнятися дайвінгом - досвідчений інструктор підбере для вас комплект обладнання, проведе невелике навчання і разом з вами спуститься під воду - ви проведете незабутній час разом з дельфінами в природній для них середовищі.

Для дітей і дорослих з різними порушеннями у розвитку в комплексі проводяться спеціальні сеанси дельфінотерапії та терапії з білухи. Спілкування з морськими мешканцями в присутності інструктора стимулює психічний, мовний і фізичний розвиток, і викликає у пацієнтів поліпшення комунікативних навичок, емоційних і поведінкових реакцій, а також багатьох інших аспектів.

Сеанси дельфінотерапії проводяться з 8.00 до 18.00, шоу з дельфінами - о 13.00 і 16.00 в усі дні тижня, крім понедельніка.Цени на різні програми і можливі зміни враспісаніі дельфінарію Сочі в парку «Рів'єра» можна уточнити на офіційному сайті і сторінках у соціальних мережах.

Зоопарк, сад метеликів і пінгвінарій

Також в складі дельфінарію Сочі в парковому комплексі «Рів'єра» працює зоопарк «РІО», де живуть більш 50 видів екзотичних тварин, включаючи мавп, крокодилів, пітонів, ігуан та інших цікавих представників фауни з Америки, Азії та Австралії. Дітям дуже сподобається контактний куточок, де можна познайомитися і пограти з доброзичливими тваринами і птахами.

Перебуваючи в дельфінарії Сочі, обов'язково відвідайте Сад Метеликів, де живуть найкрасивіші метелики з усього світу.

У пінгвінарій ви зможете побачити веселих і загадкових пінгвінів Гумбольдта - цей вид занесено до Червоної книги, а також морських риб і черепах.

Крім того, в комплексі сочинського дельфінарію ви зможете відвідати музей робототехніки, де ви зможете поспілкуватися зі справжніми роботами, і музей цікавих наук «ГеніУМ», де виувідіте чудеса механіки, оптики, акустики, магнетизму та інших фізичних явищ.

У парку «Рів'єра» дельфінарій Сочі - не єдине місце, де можна подивитися на мешканців підводного світу. У величезному океанаріумі живуть тисячі екзотичних риб і морських істот, знайомство з якими також подарує вам незабутні враження.

Великий сочинський дельфінарій розташований в самому центрі парку «Рів'єра». До нього зручно дістатися як на автомобілі, так і на громадському транспорті з будь-якої точки Сочі. Приходьте і подаруйте неймовірні враження собі і своїм дітям!

Інформація для відвідувачів

Графік роботи: Щодня, 10.00-21.00. Шоу дельфінів: пн- вихідний, вівторок-неділя: 13.00, 16.00

Дорослий квиток: 800 рублів

Дитячий квиток: до 5 років безкоштовно. Один дорослий може провести одну дитину до 5-ти років

Новости