Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій "Немо" почали зносити в Києві

  1. Орфографічна помилка в тексті:

14 листопада 2017, 16:27 Переглядів: 14 листопада 2017, 16:27 Переглядів:   Знесення дельфінарію

Знесення дельфінарію. Фото: facebook.com/oleg.sinelnikov.73.

У Києві почали демонтувати будівлю дельфінарію "Немо" поруч зі станцією метро "Іподром". Відповідне фото опублікував в Facebook киянин Олег Синельников. "Сьогодні вранці активно йшли роботи", - написав він.

Сьогодні вранці активно йшли роботи, - написав він

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві закрили дельфінарій "Немо" . Повідомлення про це з'явилося на головній сторінці офіційного сайту дельфінарію. "Шановні друзі! Київський дельфінарій" Немо "не працює", - йдеться в повідомленні адміністрації закладу.

На сайті можна побачити інформацію, що дельфінарій функціонував до 22 жовтня включно.

Нагадаємо, дельфінарій Немо був відкритий в 2009 році.

У 2013 році Госпсуд Києва прийняв рішення відстрочити знесення самовільно, за заявами активістів, побудованого дельфінарію "Немо" (проспект Глушкова, 9) до 22 травня 2014 року. Позивачем у справі виступила компанія "Ардал". Спираючись на те, що саме "Ардалом" ділянка була спочатку передана в оренду, а потім і проданий (за 2,949 млн гривень) під будівництво АЗС, 20 серпня все той же Госпсуд спочатку вирішив знести дельфінарій, але в жовтні, за заявою "Нерум" , дав 7-місячну відстрочку.

Восени 2016 року дельфінарію відключили каналізацію . Виявилося, що він був самовільно підключений до міської каналізаційної мережі.

У липні 2017 року Печерський районний суд Києва заарештував землю дельфінарію "НЕ мо", будівлю якого повинні були знести ще в 2013 році.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ФОТОФАКТ. У Києві демонтують будівлю дельфінарію" Немо "". інші події дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости