Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій на Прітицкого 27 в Мінську (фото + ціни на квитки)

Дельфінарій на Прітицкого в Мінську відкрив свої двері перед самим Новим роком. Його відкриття чекали з величезним нетерпінням вже більше півроку. Чуть-чуть Геленджицький дельфінарій не встиг з відкриттям, щоб стати першим в Мінську - на початку грудня 2011 року на території мінського зоопарку відкрився дельфінарій «Немо» . Так що відпочинок в Мінську, можна сказати, практично в один момент поповнився двома дельфінаріями. І один, і другий по суті споруди тимчасові і будуть працювати в нашій країні до тих пір, поки їх діяльність буде затребувана. Дельфінарій на Прітицкого в Мінську відкрив свої двері перед самим Новим роком

На подання до дельфінарій біля Льодового палацу Мінська запрошують два чорноморських дельфіна-афаліна, дві білухи і морж. У дельфінарії живе ще й морський котик, правда в шоу, яке відвідали ми, він не брав участі.

У дельфінарії живе ще й морський котик, правда в шоу, яке відвідали ми, він не брав участі

Морж - справжня гордість Геленджікского дельфінарію в Мінську.

Відео. Виступ моржа в дельфінарії на Прітицкого в Мінську

Відвідати Геленджицький дельфінарій в Мінську можна в середу (17:00), четверг (19:00), п'ятницю (15:00, 17:00, 19:00), у вихідні та святкові дні (11:00, 13:00, 15:00, 17:00 і 19:00) Відвідати Геленджицький дельфінарій в Мінську можна в середу (17:00), четверг (19:00), п'ятницю (15:00, 17:00, 19:00), у вихідні та святкові дні (11:00, 13:00, 15:00, 17:00 і 19:00). Дітки до 5-ти років проходять безкоштовно. До речі, дітей чекає невеликий сюрприз - при вході кожен отримує «Растишку».

До речі, дітей чекає невеликий сюрприз - при вході кожен отримує «Растишку»

У Геленджікском дельфінарії живуть і працюють 2 дельфіна

У Геленджікском дельфінарії живуть і працюють 2 дельфіна

Вальс від дельфінів Вальс від дельфінів

Вальс від дельфінів

Білухи дуже красиві і зворушливі, хоча і трохи повільніше своїх родичів - афалін.

Відео. Білухи

Відео. Танці білух і афаліна.

Ціна квитка - від 30,000 до 80,000 бел. рублів. Дітки до 5 років проходять безкоштовно без місця. Каса працює щодня з 9:00 до 19:15. Краще купувати квитки заздалегідь, щоб уникнути довгого стояння в чергах. Ціна залежить від сектора і ряду. На першому ряду є ймовірність, що на глядачів потраплять бризки від акробатичних номерів, виконуваних дельфінами.

Особливим попитом користуються додаткові послуги дельфінарію:

- Плавання-купання і спілкування з дельфінами обійдеться в 450,000 бел. руб. за 3 кола;

- Плавання-купання і спілкування з дельфінами протягом 15 хвилин - 650,000 бел. руб. (+ Фото з дельфінами в подарунок).

(+ Фото з дельфінами в подарунок)

Відео. танець дельфіна

Дельфіни співають, танцюють, показують акробатичні трюки і навіть малюють. У кожного відвідувача є шанс стати власникам унікальної картини, намальованої дельфінами. Малюнок продається з аукціону - його отримує той, хто готовий заплатити більшу суму. Під час наших відвідин картина пішла з молотка за 270,000 бел. рублів.

Після шоу гості дельфінарію можуть сфотографуватися з дельфінами. Вартість фото - 80,000 бел. рублів. Фотографія на свій фотоапарат обійдеться в 50,000 бел.руб. Правда, для цього доведеться відстояти порядну чергу.

Правда, для цього доведеться відстояти порядну чергу

Дістатися до дельфінарію на Прітицкого дуже просто. Найзручніше на метро до ст. м. «Спортивна». Дельфінарій Мінська знаходиться в будівлі-куполі прямо біля Льодового палацу.

Дельфінарій Мінська знаходиться в будівлі-куполі прямо біля Льодового палацу

Автор: Анастасія Шаткевіч

Читати по темі:

Перший дельфінарій в Мінську (фото, відео + ціни на квитки) в зоопарку

У Бресті з'явився дельфінарій

Новости