Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарки в Баку

  1. Аквапарки в Баку


Мандрівники, які відправилися в Баку, зможуть "розвіятися" і відпочити в розважальних і центрах водних розваг.

Аквапарки в Баку

  • "Aqua Park Kempinski Hotel Badamdar": тут вас чекатиме критий і відкритий басейни, гірки, хаммам, сауни, масажні процедури, парові лазні, бар "Waikiki", де можна поласувати тропічними коктейлями. А після активного проведення часу гості можуть оцінити меню в ресторані європейської кухні (при необхідності розплатитися можна банківською картою), що розташовується на прилеглій території.
  • "AF Hotel & Aqua Park": має аквапарком з 4 басейнами, в тому числі, дитячим, і водними гірками. А спеціально для дітей тут обладнаний розважальний центр з ігровими автоматами і майданчиками, причому аніматори регулярно їх втягують у різні заходи (ігри, конкурси, створення картин з піску).
  • "Studio 2 Bavarius": тут можна не тільки поплавати в басейнах і насолодитися водними атракціонами, а й провести час в кафе і на терасах для відпочинку, а також побувати на концертах, що проходять тут на регулярній основі.
  • Аквапарк в "Jumeirah Bilgah Beach Hotel": він радує гостей 11 гірками, басейнами з встановленими по периметру шезлонгами і фонтанами. Крім того, тут є дитячий басейн з гірками і "Waterpark Cafe".
  • "Aqua Park Shikhov": цей пляжний комплекс оснащений душовими кабінами, 1 дитячим і 3 басейнами для дорослих (у басейнів розставлені лежаки і столики під навісами), водними гірками, атракціонами на воді, батутами. В цілому, за вхід до місцевих аквапарки дорослих просять заплатити 30 манатів, а 6-12 річних дітей - 15 манатів (0-6 років - безкоштовно).

Водні розваги в Баку

Любителям водних розваг варто побувати в дельфінарії "Marlin": гостей тут розважають шоу-програмами за участю дельфінів і морських тварин, а також пропонують їм скористатися програмою дельфінотерапії, пограти в м'яч з миролюбними створіннями, зайнятися дайвінгом. Окремо варто згадати про ціни: квиток на виставу коштує 20-25 манатів, фото з дельфіном - 20 манатів, плавання з дельфіном (2 кола навколо басейну + фото) - 30 манатів, дайвінг з дельфінами - 100 манатів.

А якщо захочете побачити комплекс водних каналів з мостами, прозваних "Бакинська Венеція", прямуйте на Приморський бульвар - тут вам вдасться покататися на човні по лабіринту каналів, а також в одному ресторані скуштувати страви східної, а в іншому - західної кухні. Варто відзначити, що вхід в комплекс безкоштовний, але за 20-хвилинне катання на човні вас попросять заплатити 5 манатів.

Крім того, не слід обділяти увагою і сам Приморський парк, де крім атракціонів для дітей (дитячий поїзд і інші гойдалки), є ще і розваги для дорослих ( "Вікінг"), а ще тут можна покататися по гладі басейну в надувних кулях.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 17.08.2015


фотографії

Популярні статті



Новости