Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарк «Острів Скарбів» оголосив конкурс «Квіткове 8 Марта»

Ось і дочекалися - прийшла весна! Початок березня накладає свій відбиток на наші будні: чоловіки замислюються над тим, як привітати коханих в Міжнародний жіночий день - 8 Березня. Жінки, в свою чергу, подумують про те, чим порадувати себе в цей чудовий весняний день. І всі ми з нетерпінням чекаємо літа!

Ми знайшли вихід, як покласти край загальним роздумів. Найбільший аквапарк України - «Острів Скарбів» у Кирилівці на Азовському морі і дельфінарій «Оскар» пропонують всім безкоштовний квиток в літо вже в березні! Ранньою весною ви будете знати, що влітку неодмінно відвідайте величезний аквапарк України, де вас чекають 34 атракціону, гігантський басейн з аквабаром (де можна насолоджуватися коктейлем, не виходячи з води блакитного кольору!), Або уявлення морських артистів в дельфінарії «Оскар»!

Участь в конкурсі «Квіткове 8 Марта» дає можливість отримати безкоштовний сертифікат на 2 персони на відвідування аквапарку «Острів Скарбів» або дельфінарію «Оскар».

УМОВИ КОНКУРСУ

Удачі вам! Зберіть свій букет в переддень 8 Березня, виграйте квитки в літо в конкурсі «Квіткове 8 березня» і подаруйте своїм рідним і коханим радість відпочинку в найчистішому куточку Азовського моря - в Кирилівці, на «Острові Скарбів» і в дельфінарії «Оскар».

ДОВІДКА

Аквапарк «Острів скарбів» на курорті Кирилівка Запорізької області - знаходиться в самому екологічно чистому куточку Азовського моря, на березі відразу двох лиманів - Утлюкського і Молочного, на перетині двох кіс - Пересип і Федотова. І в 30 км від траси «Москва - Сімферополь». Влітку 2011 року Кирилівку відвідало близько 1 мільйона туристів.

Аквапарк «Острів скарбів» здатний одночасно приймати більше 3000 відвідувачів, займає майже 60 000 м.кв., що є рекордом не тільки для Азовського моря, але і для всієї України, і ставить аквапарк в ряд з найбільшими аквапарками Східної Європи. Тут працюють всі існуючі в цій галузі розваг 34 атракціону : 16 - для дорослих і 18 для дітей , А також єдиний і найдовший в Україні басейн з донними гейзерами «Ледача річка» (довгою 340 м) з шістьма містками і двома печерами у її берегів. Особлива гордість - справжній шестиметровий піратський корабель з щоглами висотою 16 метрів в дитячому центральному басейні. Таких кораблів - всього 4 в світі, і один з них - на «Острові Скарбів».

«Не одне покоління людей провело дитинство на Азовському морі, і все знають, що відмінними рисами Кирилівки є чисте повітря, ласкаве море, м'який клімат, - говорить співзасновник аквапарку« Острів Скарбів »Тарас Чекурда. - Тут заповідні природні території, білосніжні пляжі. Багато відпочиваючих по дорозі до Криму або назад, заїжджають на пару днів сюди. А тепер в Кирилівці ще й сильна інфраструктура розваг - все, щоб красиво відпочивати на Азовському морі, - не гірше, ніж закордоном! »

»

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Новости