Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який дельфінарій в Алушті краще

На цікавить наших читачів питання «Який дельфінарій в Алушті краще» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Їду в Алушту з дитиною, планую зводити його в дельфінарій. Чула, в місті їх кілька. Який порадите?

12.02.2018 Карина Кирюшина


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

В Алушті для розваги дітей і дорослих працюють два дельфінарію, та ще в сусідній Лівадії відкритий Театр морських тварин. Який з них краще?

Якщо ви приїхали на відпочинок в Алушту з маленькою дитиною, то однозначно потрібно вибирати дельфінарій ближче до місця проживання, тобто в Алушті. Один місцевий дельфінарій називається «Немо». Басейн для виступу дельфінів, морських котиків і морського лева розташований в залі, де одночасно поміщається 900 глядачів. Після представлення можна погладити дельфінів і зробити з ними на пам'ять фото.

Практично одночасно з «Немо» в Алушті став працювати ще один дельфінарій під назвою «Акварель». Квиток в нього стоїть на 200 рублів дорожче, ніж в «Немо». Будівля дельфінарію оригінально декоровано в стилі 3D. Відвідувачі немов потрапляють в царство Нептуна. Крім залу для вистав, тут також можна знайти кілька сувенірних крамниць і невеликий ресторанчик.

Шоу з дельфінами і морськими котиками проходить в витягнутому приміщенні. Якщо ви віддасте перевагу зайняти місця в нижньому ряду, то будьте готові до того, що місцеві «зірки», виконуючи свої трюки, випадково обіллють вас. Це приємно в сонячну спекотну погоду і не дуже - в дощову і прохолодну.

Рекомендуємо вам відвідати спочатку один будь-який дельфінарій на вибір, а якщо вашій дитині сподобається, то сходити і в інший.

Який порадите?
Який з них краще?

Новости