Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ванни Jacob Delafon чавунні з доставкою в наявності Parallel, Melanie, Soissons, Melodie, Diapason, Repos

  1. Різноманіття ванн з французьким акцентом

Якщо ви ще не скорені практичною розкішністю французьких чавунних ванн Якоб Делафон, то ви з ними просто не знайомі! Неможливо залишитися байдужим до неабиякого зовнішнім виглядом і великій різноманітності чавунних ванн для суміщеного санвузла, яке демонструється знаменитим французьким брендом Jacob Delafon. Про існування фірми «Jacob & Delafon» відомо ще з 1889 року, коли її засновники Е. Якоб і М. Делафон налагодили випуск змішувачів і сантехнічного фарфору.

У сучасному модельному ряду цієї компанії-виробника можна знайти чавунні ванни на будь-який смак і стиль: від класичного до модерну У сучасному модельному ряду цієї компанії-виробника можна знайти чавунні ванни на будь-який смак і стиль: від класичного до модерну. Покупцеві досить легко орієнтуватися в широкому асортименті продукції, тому що згруповані по колекціях: Repos, Parallel, Soissons і ін. Зручність вибору забезпечується і тим, що кожна серія проводиться в розмірах 170х75, 150х70, 180х80 і 170х70, дозволяючи вибрати виріб, максимально підходящого габаритам конкретного приміщення.

Різноманіття ванн з французьким акцентом

Завдяки професіоналізму команди «Jacob Delafon» обладнання для ванних кімнат відмінно передає настрій відпочинку. Елегантні форми і красиве внутрішнє оформлення без зайвих витребеньок і яскравих кольорів робить ванну Jacob Delafon необхідним, затребуваним і бажаним атрибутом будь-якого інтер'єру.

Чавунні ванни Якоб Делафон трохи відрізняються від виробів російських виробників: в дизайні чітко простежується витончений французький стиль, а якість, довговічність і надійність продукції можна зіставити з кращими світовими аналогами. Як і іспанські ванни Roca , Сантехніка з Франції відмінно вписується в сучасний або аристократичний інтер'єр ванної кімнати.

Французькі чавунні ванни представлені, в основному, прямокутними формами - універсальними для установки в будь-яке приміщення. Любителям класичної форми припаде до смаку ванна чавунна Jacob Delafon Parallel, Melanie, Soissons, Melodie, Diapason тощо. А в моделях лінійки Repos навіть людина великої ваги буде відчувати себе надзвичайно комфортно. Незалежно від того, яка конструкція буде вам до душі: вбудована або окремо стоїть, укомплектована зручними підголівниками, практичними ручками, якісними змішувачами, системою зливу-переливу або без додаткових пристосувань, гармонія в обителі чистоти забезпечена!

Новости