Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дар'я Сагалова вийшла заміж.

Дар'я Сагалова вийшла заміж.

Безвідповідальна і дурненька блондинка Свєтка Букіна, в житті повна протилежність своєму серіальноему герою. Серйозна Дар'я Сагалова настільки занурена в роботу, що і на весілля ледве викроїла час. Пропозиція руки і серця надійшло Дарині ще в травні минулого року, і вона з радістю його прийняла.
«Мені все одно, жити в цивільному шлюбі або офіційно розписатися», - ще зовсім недавно впевнено заявляла Дарина.
Костя знову завів розмову про весілля ближче до осені. Даша, яка зараз з головою поринула в роботу з дітьми у власній школі танців, попросила кілька місяців на підготовку свята. Їй хотілося, щоб кращий день в її житті пройшов ідеально.
Весільну вечірку молоді влаштували в одному з ресторанів торгового центру Crocus City Mall. Запрошених було зовсім небагато - близько 50 осіб, а гуляння - досить скромним. Але молоді люди явно залишилися задоволені.
У просторому залі з колонами молодята гуляли до півночі. За круглими столами на 6 персон, вкритими білосніжними скатертинами, розташувалися лише найближчі люди Даші і Кістки, серед яких не було знайомих широкій публіці осіб. Дарина вважала за краще не поширюватися про щасливу подію.

Новости