Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Модні жіночі сумки весна літо 2018

  1. Незмінні весняні етюди
  2. конфігурація матеріалів
  3. Відео до статті
Оцініть статтю:

Присвячуючи вірші жіночій сумочці, поет порівняв її з надійним сейфом для цінних речей, без яких не обходиться жодна дама. Однак у цього аксесуара є призначення куди важливіше, ніж просто носити якісь речі. У всі часи вважалося, що жіноча сумочка - це основний предмет, який підкреслює неповторний стиль. Протягом століть вона часто міняла свій вигляд, але завжди залишалася в центрі уваги підприємливих дам.

Не менш популярними залишаються багатобарвні варіанти і принти витончених квітів, леопарда, шкіри рептилій. Для прихильниць суворого стилю передбачені сумки з комбінацією чорного і білого кольору, синього і червоного тону. Ділові жінки можуть дозволити собі купити портфель із крокодилячої шкіри з природною забарвленням. Такий аксесуар підкреслить неповторність бізнес леді, особливо у весняно-літній сезон.

Модні жіночі сумки весна літо 2018

Модні жіночі сумки весна літо 2018

Модні жіночі сумки весна літо 2018

Незмінні весняні етюди

Пробудження і розквіт природи благотворно впливає на настрій дизайнерів, які творять справжні дива. Саме яскраві кольори все частіше з'являються в їхніх пропозиціях. На зміну зимовим пастельним тонам приходять помітні забарвлення сумок. У 2018 року навесні і влітку особливо актуальні такі кольори:

  • жовті;
  • блакитні;
  • зелені;
  • помаранчеві;
  • сині;
  • бірюзові;
  • фіолетові;
  • червоні;
  • бузкові.

Модні жіночі сумки весна літо 2018

конфігурація матеріалів

Навесні і влітку 2018 року найбіль популярними будуть сумки, які зроблені шляхом комбінації декількох матеріалів. В одній сумочці гармонійно поєднуються:

  • шкіра різної вичинки;
  • текстиль;
  • соломка;
  • дерматин.

До того ж екстравагантні дами можуть похвалитися пластиковими прозорими сумками.

До того ж екстравагантні дами можуть похвалитися пластиковими прозорими сумками

Пластикові прозорі сумки

Не здають позицію і дамські сумочки-клатчі з металевою застібкою і жорсткими стінками. У цьому сезоні дизайнери пропонують їх носити не в тон одягу, а як яскравий контрастний аксесуар.

Весну і спекотне літо 2018 пропонується зустріти з невеликими сумками з довгим ремінцем або ланцюжком. Вони повинні бути яскравого забарвлення, прикрашені бахромою. Їх носять на одному плечі під будь-який стиль одягу.

Особлива новинка - сумка-кисет, яка підкорила серця дам різного віку. Мішкуватий форма вироби та оригінально стягнутий верх виглядає вельми незвично. Зате такі сумки дуже місткі, що дозволяє жінці носити важливі речі при собі. Зазвичай вони виконані з гладкої шкіри і доповнені декоративними аксесуарами.

Сумка-кисет

Під час літніх відпусток модниці можуть дозволити собі сумки круїзної тематики. Пропонуються вироби смугастої забарвлення з якорями, плетені або тканинні варіанти. Крім традиційних забарвлень (білий, червоний, синій), особливо популярними будуть сумки яскраво-жовтого кольору.

Сумки круїзної тематики

Сумки круїзної тематики

Сумки круїзної тематики

Як видно, модні тенденції продовжують дивувати прекрасну половину людства. Вони готові міняти свої смаки, йдучи в ногу з часом. І нехай сумки то збільшуються, то зменшуються в розмірах. Стрибають з плеча на руки. Мають класичний вигляд або твір мистецтва. Вони завжди будуть невід'ємною частиною жіночого стилю і неповторності.

Відео до статті

Читати також:

Світ дитячого одягу: види і категорії
Рукавички до вечірньої сукні
Літні пляжні сукні
10 порад як підібрати ідеальний купальник
Жіночі куртки з натуральної шкіри

Новости