Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ранок з «Амурської правдою»: маленький Жириновський і 1 вересня, юний продавець з Хейхе і фото дня

  1. Матеріали по темі

«Щасливий хлопчик» став найкращим продавцем ранкового ринку в Хейхе

«Щасливий хлопчик» став найкращим продавцем ранкового ринку в Хейхе. 11-річний підліток з 6 години торгує коржиками, допомагаючи батькам на літніх канікулах. У зв'язку з тим, що він знає багато слів і російською, і англійською мовами, до юного торговцю охоче йдуть туристи, пише China.org. Його батьки кажуть, що коли на допомогу приїхав син, їх доходи подвоїлися.

Цей ролик 8 років тому став справжньою бомбою - дівчинка-першокласниця емоційно розповідає про зіпсоване 1 вересня. «Ніякого свята! Мене спочатку закрили! Потім кульку не дали ... Нічого не можна! Нас з усіма, які читали вірші, вигнали туди, а ви все стоїте, ось так очі розкрили і дивляться! ». Ролик подивилися мільйони, а дівчинку тут же охрестили «Маленьким Жириновським». Як з'ясувалося роки по тому, на youtube це відео виклав бас-гітарист групи «Бі-2». Пізніше Ася Петряєва зізналася, що навіть заспівала на одному з концертів разом з російськими рокерами. А Андрій Малахов прямо в студії «Пусть говорят» подарував дівчинці довгоочікувані кульки.

«Амурська правда» вітає всіх учнів, студентів, вчителів з Днем знань! І дарує добірку з рідкісних кадрів з архіву редакції.

Реліквія, що представляє собою древній труну з піщанику, була виставлена ​​в Британському музеї в Ессексі, але вона недовго радувала око відвідувачів. Невідомому чоловікові прийшла в голову геніальна ідея - поставити своє чадо в труну, щоб зробити фото на пам'ять. Експонат не витримав і тріснув, а винуватці цього вандалізму врятувалися втечею. Древній труну, вік якого оцінюється приблизно в 800 років, був знайдений в одному з монастирів в 1921 році і лише нещодавно став частиною музейної експозиції. Спочатку всередині нього знаходився скелет, який, як думають археологи, належав настоятелю монастиря.

Ще одне відео на тему початку шкільного життя.

  • Будемо ми посидючіші,
  • Старанні і старанні,
  • І тоді піде навчання
  • Просто чудово!

Інгредієнти: ананаси консервовані - 850 г, цукор - 320 г, стружка кокосова - 25 г, сік лимонний - 25 г, банани - 5 шт.

Приготування. Банани і ананас порізати шматочками, помістити в каструлю, додати стружку, всипати цукор, влити сік лимона і сироп від ананасів, все перемішати і довести до кипіння. Готувати на невеликому вогні протягом 10 хвилин, потім подрібнити за допомогою блендера і ще трохи поварити. Домашній джем Monkey Butter можна подавати до столу.

Домашній джем Monkey Butter можна подавати до столу

Наш фотокореспондент - людина не багатослівний. Тому коротко: Kings Of Leon - Use somebody. А завтра на дроті - отпускніц, редактор відділу новин Варвара Носирєва.

Джерела: news.mail.ru, 120.su, youtube.com, vkuso.ru

ru

Матеріали по темі

Свята серпня, собаки, люблять комфорт, і статуя імені себе: ранок з «Амурської правдою» 01.08.2019, 6:00 Як просушити будинок після затоплення і сімейство даурских журавлів: ранок з «Амурської правдою» 31.07.2019, 6:00 Як боротися з вогкістю і чому бабуїни знайшли нову дивну сім'ю: ранок з «Амурської правдою» 30.07.2019, 6:00 Донор з «золотою рукою» врятував мільйони життів і як собака купує товари: ранок з «Амурської правдою» 29.07.2019, 6:00 Де винайшли панаму, чому випадає волосся і лотоси в Прогресі: ранок з «Амурської правдою» 26.07.2019, 6:00 Неймовірні комахи і вправу, яке позбавить від набряків і безсоння: ранок з «Амурської правдою» 24.07.2019, 6:00 Суперідея для фотознімків і як часто потрібно міняти постільну білизну: ранок з «Амурської правдою» 23.07.2019, 6:00 Любов на даху ОКЦ, голодний ведмедик і квіти Зейского району: ранок з «Амурської правдою» 22.07.2019, 6:00 5 секретів, щоб руки не видавали вік, і оригінальне ДТП: ранок з «Амурської правдою» 19.07.2019, 6:00 Як легко почистити помело, навіщо слони їдять сміття і дивний будиночок: ранок з «Амурської правдою» 18.07.2019, 6:00 10 цілющих думок, амурські журавлята і як народжуються багатоніжки: ранок з «Амурської правдою» 17.07.2019, 6:00

показати ще

Новости