Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фігерас, музей Дали - як дістатися

На цікавить наших читачів питання «Фігерас, музей Дали - як дістатися» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Складаю попередній маршрут поїздки по Іспанії, хочу подивитися Фігерас, музей Дали, підкажіть, як туди дістатися і звідки краще їхати?

21.10.2018 Олена


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

музей Сальвадора Далі, заснований самим художником в місті Фігерас - одна з найбільш відвідуваних визначних пам'яток Іспанії . Його можна відвідати як з груповою екскурсією, там і самостійно, головне - знати, як дістатися і графік роботи музею.

Розглянемо, як дістатися до музею Далі з Барселони . Найзручніший і швидкий спосіб доїхати до Фігерасі - скористатися високошвидкісним поїздом AVE. Відстань в 140 км такий потяг долає за 55 хвилин, відправлення - зі станції Барселона Сантс. Після прибуття в місто можна взяти таксі, а можна просто прогулятися до музею пішки - це недалеко, а велика кількість покажчиків не дасть вам заблукати.

Також з Барселони можна доїхати до Фігерасі на автобусі, але швидкість руху у нього менше, а вартість проїзду порівнянна з ціною на електричку.

з Жирони теж найкраще їхати в Фігерас на поїзді AVE, дорога займе всього 15 хвилин, в той час як на машині доведеться добиратися близько години.

З курортних селищ в музей Далі зручніше їхати з екскурсійною групою.

Новости