Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тарасов довів Бузову до сліз в її день народження

(Казань, 21 січня, «Татар-інформ»)

(Казань, 21 січня, «Татар-інформ»). Чоловік Ольги Бузової - футболіст Дмитро Тарасов одружений вже вдруге. Від першого шлюбу у нього підростає дочка. як запевняє футболіст , Зараз він по-справжньому щасливий. А Ольга часто ділиться з шанувальниками інтимними моментами свого сімейного життя. Світська левиця часто викладає фото з нічних барів, відпусток, саун, тусовок. Не обходиться і без постільних знімків.

Пару тижнів тому т елеведущая "Дому-2" оприлюднила інтимне листування з чоловіком. Ольга розмістила в своєму мікроблозі провокаційну смску, яку надіслав їй її коханий чоловік: «Хочу щоб ти знала, ти сама ох ..... ная дружина на світі. Я в кайф від тебе другий день. Збережи це почуття ». Потім Ольга виклала відео і фото зі своїм благовірним, де вони цілуються на камеру: "Любові вам всім, дорогі мої. Без цього почуття неможливо бути щасливим. @ Tarasov23 люблю тебе рідна", - підписала відеоролик Бузова .

вчора Ользі Бузової виповнилося 29 років. У цей день першим привітав її чоловік - Дмитро Тарасов влаштував для коханої справжній сюрприз - в тому дусі, який любить сама Бузова . Вся її квартира була усипана квітами. За словами Ольги, це було "неймовірно" і вона навіть заплакала від щастя.

"Це просто неймовірно! Вся квартира в кольорах, їх стільки, що до сих пір очі розбігаються ... Звичайно це все не замінить тебе, коханий, але я безмежно вдячна тобі за те, що навіть на відстані ти робиш мене щасливою! »- розсипалася в подяках Тарасову Ольга .

А він у відповідь присвятив улюбленій вірші: «Ти - половинка серце мого, і в день народження я тебе бажаю, щоб було багато кращого за все, щоб щастя не покинуло, рідна! Щоб в океані ти моєї любові купатися не втомлюються, дорога, щоб збувалися всі мрії твої, все у тебе вийде, я знаю! ».

Ольга Бузов а й Дмитро Тарасов вирушили на Мальдіви, де влаштували розкішну фотосесію з допомогою професійного фотографа. Таким чином подружжя вирішило відзначити річницю свого весілля, яка відбулася 2 роки тому на Мальдівах. Дотримуючись своєї щорічної традиції, Ольга і Дмитро відправляються на райські острови, де віддаються любові і просто відпочивають.

Бородіна кинула нового коханця і полетіла відпочивати (фото)

Чоловік Надії Мейхер встигає жити на 2 сім'ї (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости