Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Популярні готелі Хургади

  1. SUNRISE ROYAL MAKADI 5 *
  2. CARIBBEAN WORLD RESORT 5 *
  3. Labranda Royal Makadi (ех. Royal Azur) 5 *
  4. ALI BABA PALACE 4 *
  5. JAZ MAKADINA 5 *
  6. GOLDEN FIVE AL MASS PALACE 5 *
  7. GOLDEN FIVE EMERALD 5 *
  8. TITANIC PALACE SPA & AQUAPARK 5 *
  9. SONESTA PHARAOH 5 *
  10. SUNRISE GARDEN BEACH 5 *
  11. STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5 *
  12. FESTIVAL SHEDWAN GOLDEN BEACH RESORT 3 *
  13. CITADEL AZUR RESORT 5 *
  14. IBEROTEL MAKADI OASIS & FAMILY RESORT 4 *
  15. AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA ABU SOMA 5 *
  16. Hawaii Riviera Resort & Aqua Park (ex.Festival Riviera Resort) 5 *
  17. HURGHADA LONG BEACH 4 *

Вибравши відпочинок в Хургаді, багато туристів задаються питанням - як вибрати відповідний готель? У Хургаді є вибір від економічних варіантів до розкішних 5 *.

Допомогти у виборі готелю серед представленого різноманіття, допоможе наш рейтинговий огляд «Популярні готелі Хургади». До переліку найбільш популярних ми включили готелі, на яких найбільш часто зупиняють свій вибір клієнти нашого агентства.

SUNRISE ROYAL MAKADI 5 *

Територія готелю розміщена в районі Макаді-Бей, безумовно, потопає в зелені і безмежних басейнах, два з яких в зимовий період підігріваються. Орієнтований на європейський ринок, ніж обумовлено різноманітна кухня та якісний сервіс. Відмінно підійде для сімейного відпочинку. Довга берегова лінія з пологим заходом в море підійде як для малюків, так і для дорослих туристів, які вважають за краще зручний піщаний захід у море.

Довга берегова лінія з пологим заходом в море підійде як для малюків, так і для дорослих туристів, які вважають за краще зручний піщаний захід у море

CARIBBEAN WORLD RESORT 5 *

Готель знаходиться в районі Сома Бей. В готелі прекрасно розвинена активна анімація, є дитячий клуб, чудові водні гірки для дітей і широкий асортимент дитячого харчування. Крім того, для дорослих на території готелю працює кілька барів, дискотека, а також доступний міні-футбол, більярд, теніс і пляжний волейбол. Піщаний пляж сподобатися туристам, які люблять плавний захід у море з берега. Недалеко від готелю є чудовий риф Абу-Сома, який не залишить байдужими любителів попірнати і дайверів.

Недалеко від готелю є чудовий риф Абу-Сома, який не залишить байдужими любителів попірнати і дайверів

Labranda Royal Makadi (ех. Royal Azur) 5 *

Готель знаходиться в бухті Макаді Бей. Пологий спуск в море підійде як дітям, так і дорослим. Готель пропонує своїм гостям високий рівень сервісу і широкий спектр послуг. У готелі досить просторі номери з видом на море і сад, надаються сімейні номери. Одним з переваг готелю є басейн з морською водою. Буде цікавий любителям комфортного відпочинку і цінителям активних розваг.

Буде цікавий любителям комфортного відпочинку і цінителям активних розваг

ALI BABA PALACE 4 *

Один з найпопулярніших готелів Хургади недалеко від центру міста. Гості готелю можуть насолоджуватися пологим піщаним заходом в морі. Одна з переваг готелю - активна анімація, наявність дискотек та інших активних розваг для гостей. Відмінний вибір для незабутнього молодіжного та сімейного відпочинку з дітьми.

Відмінний вибір для незабутнього молодіжного та сімейного відпочинку з дітьми

JAZ MAKADINA 5 *

Готель користується величезною популярністю серед європейців, що обумовлено досить високим рівнем сервісу. Примітно, що номерний фонд і територія готелю оновлювалася всього в 2014 році. Територія готелю складається в основному з двоповерхових корпусів, вміщуючи 270 просторих номерів. Шикарне узбережжі Червоного моря, квітучі сади і блакитні басейни не залишать байдужими навіть найвибагливіших туристів. Поблизу розташований кораловий риф (дайвінг). Система "все включено" працює 24 години на добу. Прекрасне місце для активного молодіжного та сімейного відпочинку.

Прекрасне місце для активного молодіжного та сімейного відпочинку

GOLDEN FIVE AL MASS PALACE 5 *

У готелі переважає активна анімація, досить добре розвинена інфраструктура. Працює на системі «Все включено», з додаткових плюсів - можливість користуватися інфраструктурою всього готельного комплексу Golden 5. Відмінний варіант відпочинку в Хургаді з ідеальним співвідношенням "ціна-якість". Популярний серед молоді, а також сімей з дітьми, знаходиться недалеко від центру Хургади. Розташований на самому березі червоного моря.

Розташований на самому березі червоного моря

GOLDEN FIVE EMERALD 5 *

Є одним з найпопулярніших готелів комплексу Golden 5. Знаходиться на березі моря. Відстань від корпусів до пляжу мінімально, в будівлі готелю є романтичний басейн. Є можливість користуватися інфраструктурою всього готельного комплексу Golden 5. Рекомендуємо для молодіжного відпочинку.

Рекомендуємо для молодіжного відпочинку

TITANIC PALACE SPA & AQUAPARK 5 *

Готель розташований недалеко від центру міста. У готелі просторі номери, відмінне обслуговування. Інфраструктура поєднана з Titanic Beach Spa & Aqua Park. Є власний дитячий аквапарк. Дитячий майданчик оформлена у вигляді корабля. Ігрова кімната, спільна з готелем Palace & Beach, більярдні столи, повітряний хокей, боулінг, настільний теніс, дитячі ігрові автомати і багато інших розваг. Пропонує різноманітне харчування на базі концепції "Все включено". Моря як такого в готелі немає, дуже велику ділянку мілководдя, що компенсує величезний аквапарк. Рекомендуємо для сімейного відпочинку з дітьми та молоді.

Рекомендуємо для сімейного відпочинку з дітьми та молоді

SONESTA PHARAOH 5 *

Комплекс був відкритий в 1997 році, в 2012 проведено оновлення. На величезній зеленій території розташовані 3-х поверхові будівлі і декілька типів одноповерхових бунгало, в яких можна комфортно розміститися всією сім'єю. Територією можна пересуватися на спеціальних міні-автомобілях. Денні розваги та вечірні шоу з відмінною анімацією, є великий дитячий майданчик, чистий піщаний пляж. Користується популярністю через якісного сервісу, доглянутою зеленою території і комфортного заходу в море.

Користується популярністю через якісного сервісу, доглянутою зеленою території і комфортного заходу в море

SUNRISE GARDEN BEACH 5 *

Готель розташований на березі моря, надає своїм гостям високий рівень сервісу і харчування. Має піщаний пляж з дуже зручним заходом в морі. У ресторанах надається різноманітне меню, присутні дієтичні страви і харчування для дітей. Підходить для туристів, які цінують якісний сервіс, спокійний відпочинок. Рекомендуємо для сімейного якісного відпочинку з дітьми.

Рекомендуємо для сімейного якісного відпочинку з дітьми

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5 *

Готель Steigenberger Aqua Magic Red Sea має приватним пляжем, відкритим басейном, спа-салоном і аквапарком. Є одним з популярних готелів Хургади, відрізняючись європейською якістю надання послуг. Концепція "Все включено", крім всіх звичних послуг, також надає безкоштовний Wi-Fi по всій території готелю. Просторі номери виконані в сучасному стилі і відрізняються стильним оформленням і зручним розташуванням.

Просторі номери виконані в сучасному стилі і відрізняються стильним оформленням і зручним розташуванням

FESTIVAL SHEDWAN GOLDEN BEACH RESORT 3 *

Один з найпопулярніших варіантів для різних категорій туристів. Одним з плюсів цього готелю є зручне розташування на першій лінії, крім цього в готелі - піщаний пляж зі зручним заходом в морі, а також басейн з водними гірками. Знаходиться недалеко від центру Хургади. Для гостей готелю на території працює 5 ресторанів, 8 барів на системі "Все включено" і інтернет-кафе. Як правило, відпочинок в цьому готелі доступний багатьом туристам з-за невисокої ціни.

Як правило, відпочинок в цьому готелі доступний багатьом туристам з-за невисокої ціни

CITADEL AZUR RESORT 5 *

Готель вирізняється своєю яскравою архітектурою. Внутрішні коридори оформлені морським каменем, в яких збереглися відбитки морських мешканців. На території готелю є різноманітні пляжі-бухти і два морських басейну, сполучених з морем. Готель славиться високим рівнем сервісу і величезною територією. Підходить для респектабельного, сімейного та молодіжного відпочинку. Безкоштовний Wi-Fi на всій території комплексу.

Безкоштовний Wi-Fi на всій території комплексу

IBEROTEL MAKADI OASIS & FAMILY RESORT 4 *

Готель знаходиться в затоці Makadi Bay, в 250 м від власного пляжу, в 35 км від Хургади входить до складу найбільшого комплексу Madinat Makadi. Величезний басейн з прісною водою і безліч водних розваг - родзинка готелю. Персонал готелю відрізняється доброзичливістю. Підходить для сімейного відпочинку і веселого відпочинку з друзями.

Підходить для сімейного відпочинку і веселого відпочинку з друзями

AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA ABU SOMA 5 *

Готель відкритий в 2010 році, розташований на першій береговій. Інфраструктура готелю орієнтована на сімейний відпочинок. Розкішні просторі номери з прекрасним видом на узбережжі і якісне обслуговування порадують туристів, що вибрали тур саме в Хургаду. Готель для спокійного відпочинку.

Готель для спокійного відпочинку

Hawaii Riviera Resort & Aqua Park (ex.Festival Riviera Resort) 5 *

Готель має велику доглянуту територію. Підходить для недорого молодіжного та сімейного відпочинку. На території готелю переважає активна анімація і невимушена атмосфера. Гості готелю можуть безкоштовно користуватися інфраструктурою Festival Le Jardin. Сподобається всім, кому до душі економічний відпочинок в прекрасному місці.

Сподобається всім, кому до душі економічний відпочинок в прекрасному місці

HURGHADA LONG BEACH 4 *

Готель належить відомій міжнародній ланцюжку "Hilton". Дуже велика доглянута територія і затишні номери. Один з кращих пляжів. Добре розвинута спортивна інфраструктура і комплекс спа-послуг. Рекомендуємо для сімейного та молодіжного відпочинку.

Новости