Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Олена Шоптенко поділилася фото з відпочинку на Шрі-Ланці

Олена Шоптенко на Шрі-Ланці.

Фото: Instagram

Відомий хореограф і танцівниця Олена Шоптенко зі своїм чоловіком Алескеем Івановим полетіла у відпустку на Шрі-Ланку. Подружжя насолоджуються природою, купаються в Індійському океані і охоче діляться фото в Instagram.

Олена пояснила, чому вони з чоловіком відправилися саме на Шрі-Ланку:

"Коли ми планували відпустку, я розповіла чоловікові, що була на Шрі-Ланці 3 рази. Розповіла, як це круто - жити в бунгало в серферскіх селах практично дикуном, з ящірками та комарами по сусідству. Він натхненно похитав головою і сказав, що все зрозумів і все організує. Коли ми прилетіли і виявилося, що ми максимально далеко від зон серфінгу і бунгало, я зрозуміла його хитрий план. Ем, сплю і вчуся грати в бегемотика. Теж добре, звичайно, але на серфінг я все одно хочу втекти " , - підписала один зі знімків знаменитість.

Олена Шоптенко також поділилася, ніж вона ще займалася в теплих краях: "Сьогодні я зробила купу важливих справ! Покаталась на непрацюючому тук-туку в магазині. Поміряються хто вище з годинником. І мало не заблукала в коренях дерева баньян. Все переробила", - підписала хореограф серію фото в Instagram.

Нагадаємо, недавно Альона Шоптенко показала фото з чоловіком .

також своїми фото з відпочинку поділилася з шанувальниками Настя Каменських .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости