Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нерухомість на Шрі-Ланці. Нерухомість в Шрі Ланці купити за низькою ціною 2015 року

  1. - Чому Шрі-Ланка?
  2. - Скільки коштує життя на Шрі-Ланці?

Варіант для тих, хто любить екзотику, для тих, у кого є віддалений бізнес і він не прив'язаний до місця роботи, для фрілансерів, кому неважливо в якій частині світу знаходиться і, звичайно ж, для інвесторів

Варіант для тих, хто любить екзотику, для тих, у кого є віддалений бізнес і він не прив'язаний до місця роботи, для фрілансерів, кому неважливо в якій частині світу знаходиться і, звичайно ж, для інвесторів.

Шрі-Ланка - абсолютно новий напрямок, яке як інвестиційний варіант з'явилося не так давно в Україні, але вже встигло завоювати серця розумних і розважливих інвесторів та іммігрантів-екзотики.

- Чому Шрі-Ланка?

- Чому Шрі-Ланка

1. Чудовий клімат круглий рік, чисте повітря, обалденная природа: гори, пальми, водоспади, блакитні лагуни, океан з величезними китами і мальовничими кораловими рифами і багато іншого.

2. Хороша інфраструктура - за останні 5 років ланкійці, нарешті, стали на дуже активний шлях розвитку і вже встигли побудувати дороги, упорядкувати закони, організувати нормальну і справедливу судову систему, стабілізувати економіку.

3. Країна можливостей і перспектив. Зовсім недавно відкрившись цивілізованому світу Шрі-Ланка дуже багата своїми вільними нішами в будь-якому секторі економіки, особливо для малого бізнесу: поки ще не дуже дорога земля, відсутність хорошого сервісу, дешева робоча сила, дешеві європейські кредити, зростаючий потік туристів з усього світу ...

4. Тут говорять англійською. Кожен 2-й ланкіец знає англійську і для Вас не буде проблемою адаптуватися. 4

5. Європейці тут дуже шановні люди - це ВЕЛИЧЕЗНЕ перевага перед будь-якої розвиненої країною: Австралією, Канадою, США. Ви легко зможете продати себе як фахівця дорого, а на вулицях і магазинах Вам завжди будуть посміхатися і намагатися обслужити в першу чергу. З власного досвіду скажу, що це ДУЖЕ ПРИЄМНО!

- Скільки коштує життя на Шрі-Ланці?

Звичайно ж це залежить від того як Ви хочете жити, якщо так як на картинках, то:

  • купити човен у рибалок - 350 $;

  • побудувати бунгало на лагуні - 7500 $;

  • Оренда «землі» під бунгало - 50 $ / міс.

За прайсу на їжу орієнтир такий:

  • м'ясо, курка, тунець, креветки - 3-6 $ / кг.

  • фрукти, овочі краще і дешевше ніж в СНД - цілий рік!

  • бензин - 1 $

  • будинок на 2е спальні і хол «під ключ» - 15 000 $ - 20 000 $ + земля!

Унікальний інвестиційний проект на Шрі-Ланці від Home-Hotel.

Інвестиційний проект готельно-ресторанного комплексу (ОРК) на Шрі-Ланці передбачає облаштування паркової зони на території перевищує один акр і розміщення центрального корпусу з окремими номерами (фото вище), зонами відпочинку, рестораном, баром і джакузі, а також 5-ти окремо розташованих двоповерхових кабан (бунгало).

У нашому проекті, величина дисконту може досягати 40% від роздрібної ціни на фінальній стадії будівництва. Потреба залучення пайовиків в процес будівництва пояснюється недоступністю інших, перш за все, позикових джерел фінансування.

Разом з тим відзначимо, що головним критерієм популярності схеми із залученням покупців на етапі будівництва є тотальне перевищення попиту над пропозицією житла.

Відмінність і переваги нашого проекту:

  1. По закінченню будівництва Ви можете жити в своєму двоповерховому бунгало на території готельно-ресторанного комплексу користуючись усією його інфраструктурою;

  2. По закінченню будівництва Ви можете здавати в оренду своє бунгало туристам готельно-ресторанного комплексу і отримувати стабільний гарантований дохід до 1000 $ в міс;

  3. Територія ОРК постійно охороняється, забирається і поліпшується. Ваш будинок, теж можуть обслуговувати (прибирати, міняти постільну білизну і рушники) всього за 20 $ -30 $ в місяць;

  4. Найкраще місце на узбережжі. Координати в гугл мапі: 8.209166, 79.698514

Нижче ще кілька фото нашого проекту. За подробицями і деталями звертайтеся сюди . Нижче ще кілька фото нашого проекту Так само рекомендуємо ознайомитися з нашим розділом імміграція на Шрі-Ланку, де є докладна корисна інформація з цього приводу в залежності від того, який вид імміграції Вас цікавить. Детальніше про процес покупки і оформлення нерухомості на Шрі-Ланці, ми розповідаємо на наших регулярних консультаціях в офісі, в телефонному режимі , А так само в ознайомлювальних турах на Шрі-Ланку.

Так само рекомендуємо дивитися наш актуальний блог , А так само підписатися на наше співтовариство в Facebook . Все змінюється, з Home-Hotel - на краще!

Чому Шрі-Ланка?
Скільки коштує життя на Шрі-Ланці?
Чому Шрі-Ланка?
Скільки коштує життя на Шрі-Ланці?

Новости