Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Бухареста - Bucharest Henri Coandă International Airport

  1. Аеропорт Бухареста - Bucharest Henri Coandă International Airport Термінали: 1 Координати GPS:...
  2. Підписка на зміну цін на авіаквитки в Бухарест
  3. Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Бухарест
  4. Послуги в аеропорту Бухареста
  5. Загальні види послуг в аеропорту Бухареста Отопені
  6. Грошова компенсація за затримку рейсу - не пропустіть!
  7. Транспорт в аеропорту Бухареста
  8. Оренда автомобіля в аеропорту Бухареста
  9. Трансфер з аеропорту Бухареста
  10. Візовий збір - Бухарест
  11. Не забудьте про страховку!
  12. Аеропорт Бухареста - Bucharest Henri Coandă International Airport

Аеропорт Бухареста - Bucharest Henri Coandă International Airport

Термінали: 1
Координати GPS: 44 ° 34'13.7 "N 26 ° 04'39.7" E
Latitude: 44.5714671
Longitude: 26.0753947
Сайт аеропорту: www.bucharestairports.ro
Популярність аеропорту: 395

Аеропорт Бухареста імені Анрі Коанда (Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti) - найбільший міжнародний аеропорт Румунії, є одним з двох аеропортів, які обслуговують столицю Румунії, поряд з аеропортом Беняса Аеропорт Бухареста імені Анрі Коанда (Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti) - найбільший міжнародний аеропорт Румунії, є одним з двох аеропортів, які обслуговують столицю Румунії, поряд з аеропортом Беняса. Раніше аеропорт носив офіційну назву Міжнародний аеропорт Бухареста Отопені (Bucharest Otopeni International Airport). Аеропорт Бухареста імені Анрі Коанда розташований в 16,5 км на північ від центральної частини міста.

В аеропорту працює один пасажирський термінал, який складається з двох з'єднаних коридором будівель, в яких расплагаются зал вильоту і зал прильоту. Аеропорт має 38 Гейт, 14 з яких обладнані телетрапами. У будівлях терміналу аеропорту Бухареста працюють різні торгові точки, магазини, ресторани, бари і кафе. Аеропорт Бухареста імені Анрі Коанда є транзитним хабом і базовим аеропортом для національної румунської авіакомпанії TAROM.

Аеропорт Бухареста імені Анрі Коанда для здійснення пасажирських і вантажних авіаперевезень на регулярній основі використовують понад 40 міжнародних авіакомпаній.

Пошук і бронювання авіаквитків в Бухарест

Календар низьких цін на авіаквитки в Бухарест

Календар низьких цін для пошуку та бронювання дешевих авіаквитків в Бухарест. Введіть місто відправлення і місце призначення або використовуйте ті, які вже вказані для пошуку найнижчих цін на авіаквитки за календарем.

Підписка на зміну цін на авіаквитки в Бухарест

Як шукають дешеві авіаквитки грамотні мандрівники? Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка? Відповідь дуже проста - вони роблять це заздалегідь. Всім відомий той факт, що квиток, куплений за три місяці до дати вильоту, коштує істотно дешевше, ніж квиток, куплений за тиждень.

Коли майбутній авіапасажир збирається купити авіа квиток в Бухарест заздалегідь, він може не брати перший знайдений варіант, а поспостерігати якийсь час за зміною ціни. Часто за своє терпіння він винагороджується ще кількома заощаджені сотнями рублів. Але постійно заходити на сайт і перевіряти ціну втомлює. Тому ми пропонуємо відвідувачам нашого сайту сервіс підписки на зміну цін авіаквитків. Вам потрібно вказати адресу своєї електронної пошти, місто відправлення та призначення (якщо не вказані або не збігаються з вашим майбутнім маршрутом). Після цього вам почнуть приходити листи з інформацією про нові ціни на авіаквитки. Як тільки ви побачите, що ціна знизилася - відразу зможете купити квиток в Бухарест за дешевою ціною.

Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Бухарест

Хочеш заробити на авіаквитках і інших туристичних продуктах? Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах? Приєднуйся і отримуй дохід!

Послуги в аеропорту Бухареста

В аеропорту Бухареста імені Анрі Коанда для авіапасажирів є індивідуальне VIP-обслуговування:

Meet & Assist в аеропорту Бухареста - Послуга полягає в супроводі пасажирів співробітником аеропорту, який допомагає пройти аеропортові формальності - реєстрацію, паспортний і митний контроль в загальному пасажирському залі, але по можливості уникаючи черг. Вас зустрінуть або проводять до таксі, допоможуть з оформленням документів, з отриманням "Tax Refund" і багато в чому іншому.

Загальні види послуг в аеропорту Бухареста Отопені

В аеропорту Бухареста авіапасажири можуть скористатися наступними видами послуг:

  • камера зберігання

  • кондиціювання

  • преса

  • зручності для інвалідів

  • дитяча зона

  • послуги зв'язку

  • інтернет

  • напої

  • кафе і закусочні

  • бари

  • ресторани

  • магазини duty free

  • паркінг

  • ліфт

  • носій

  • місця для куріння

Грошова компенсація за затримку рейсу - не пропустіть!

А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?

Compensair - це сервіс, який допомагає отримати компенсацію в разі:

  • Затримки рейсу;
  • Скасування рейсу;
  • Відмови в посадці (овербукинг);
  • Пропущеної пересадки з вини авіакомпанії.

Пасажир може отримати від 250 євро до 600 євро за проблеми з рейсом, країною вильоту або прильоту якого є Туреччина, Ісландія, Норвегія, Швейцарія або будь-яка інша країна Європейського Союзу. Можливість отримати компенсацію поширюється і на всі рейси авіакомпаній, зареєстрованих в ЄС. При цьому важливо, щоб проблеми з рейсом були викликані надзвичайними обставинами:

  • Загроза теракту;
  • Погані погодні умови;
  • Страйк.

Скористатися послугами можуть всі пасажири, незалежно від громадянства. Це означає, що отримати компенсацію можна навіть в тому випадку, якщо пасажир не є громадянином ЄС або Туреччини.

Compensair бере на себе всі клопоти. Клієнту необхідно підписати форму згоди на представлення інтересів, а також надати інформацію про рейс та номер квитка. Далі фахівці проведуть детальний аналіз ситуації, складуть первинну претензію і будуть вести "юридичний діалог" з авіакомпанією, домагаючись виплати. Про всі важливі етапи клієнт інформується по електронній пошті або SMS.

У разі успіху пасажиру виплачується компенсація. У разі неуспіху пасажир не несе ніяких витрат і інших витрат.

Транспорт в аеропорту Бухареста

Громадський транспорт в аеропорту Бухареста імені Анрі Коанда представлений автобусними маршрутами і залізничною лінією.

Автобусні маршрути з'єднують аеропорт з центром міста, готелями і багатьма іншими точками в Бухаресті. Вартість проїзду - від 3,5 Лея. Квитки на проїзд в автобусах можна купити в залі прильоту аеропорту, а також у водія автобуса.

  • Автобус 780 Express - Аеропорт - Залізничний вокзал (Gara de Nord)
  • Автобус 783 Express - Аеропорт - Центр Бухареста

Залізничне сполучення аеропорту Бухареста з містом здійснюється поїздами "Henri Coanda Express". Потяги слідують з аеропорту до головного залізничного вокзалу (Gara de Nord). Вартість проїзду - 6,80 Лей. Квитки на проїзд у поїзді можна купити в залі прильоту аеропорту чи на станції відправлення.

Пасажири, які прибувають в аеропорт Бухареста, можуть замовити трансфер або скористатися послугами таксі, а також орендувати автомобіль.

Оренда автомобіля в аеропорту Бухареста

Задумалися про транспорт? Бажаєте недорого взяти напрокат автомобіль?
Ми допоможемо вам знайти і орендувати автомобіль в аеропорту Бухареста ...
Ви зможете орендувати авто в аеропорту Бухареста на найвигідніших умовах!

Ви зможете орендувати авто в аеропорту Бухареста на найвигідніших умовах

Трансфер з аеропорту Бухареста

Потрібен недорогий трансфер в готель з аеропорту Бухареста? Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний авіарейс? Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в 96 країнах світу.

У парку сервісу 12 класів автомобілів - від бюджетного економа до мікроавтобусів на 19 пасажирів. Якщо ви відправляєтеся в поїздку з дітьми, то можете замовити дитяче крісло потрібної вікової групи - водій обов'язково встановить його перед поїздкою.

Візовий збір - Бухарест

Не знаєте де зупинитися? Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Ми допоможемо вам знайти і забронювати готель на найвигідніших умовах!

Ми допоможемо вам знайти і   забронювати готель на найвигідніших умовах

Не забудьте про страховку!

Страхування подорожуючих здійснюється багатьма компаніями. На нашому сайті вони представлені Liberty Страхування і Зетта Страхування . Це одні з найбільших представників даної галузі, яким ви можете довірити своє здоров'я, багаж і гарний настрій.

Купити поліс страхування через інтернет дуже просто. Вам достатньо скористатися нашим сервісом. Кожна куплена страховка, з межею відповідальності від 30000 Євро, підходить для отримання шенгенської візи та приймається в посольствах усіх країн. Процедура онлайн покупки проходить в кілька кліків і займає не більше 3-х хвилин.

Ми ніколи не видаляємо негативні відгуки. Ми ніколи не виправляємо відгуки. Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз.

Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз

Аеропорт Бухареста - Bucharest Henri Coandă International Airport

Якщо ви вирішили написати свій відгук або коментар і поставити свою оцінку, то обов'язково обґрунтуйте свою думку. Також слід мати на увазі, що проставлені вами оцінки без написання коментарів або пояснень не приймаються і не повинні розглядатися як загального рейтингу.

Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка?
Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах?
А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?
Бажаєте недорого взяти напрокат автомобіль?
Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний авіарейс?
Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?

Новости