Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

3 нових місця на Патріка, в які вам точно потрібно сходити

  1. «Берізка» Розташування й інтер'єр. На Малій Бронній, в самому центрі Патріарших. Усередині камерно...
  2. «Літо на Патріка»

«Берізка»

Розташування й інтер'єр. На Малій Бронній, в самому центрі Патріарших. Усередині камерно і затишно, але ввечері може бути злегка шумно: в теплу погоду повна посадка навіть по буднях.

Усередині камерно і затишно, але ввечері може бути злегка шумно: в теплу погоду повна посадка навіть по буднях

Бістро «Берізка».

Меню. Заклад Світлани Бондарчук і Діна Хабірова позиціонується як бістро, хоча страви меню у виконанні Режиса Трігеля простими не назвеш. А ось легкими і елегантними - будь ласка. Таке відчуття, що «Берізка» створювалася спеціально для дівчаток, причому, для тез, які хочуть бути стрункі ось прямо як то саме російське народне дерево. Меню рясніє назвою Суперфуд: авокадо, киноа, кенійська квасоля, броколі ... Загалом, суцільний зож і мінімум цукру (навіть в десертах). До речі, про десертах: їх досить багато і всі вони небанальні (спасибі Режиса за наше щасливе позбавлення від набив оскому медовика і тірамісу). Беріть клафути зі сливою або заморожене суфле, поки ще хоча б календарне літо.

Бістро «Берізка».

На замітку. Осіннє меню обіцяє бути навіть цікавіше річного. А поки не пропустіть нагоду випити завершальний річний Апероль.

Ціна питання. Супи від 440 рублів, салати - від 680 (як і гарбуз на грилі з розділу Основні страви), сорбет на десерт за гуманні 140 (решта десерти дорожче, зате авторські).

Gilda

Розташування й інтер'єр. Прямо на ставку, на місці канув в лету «Павільйону». Усередині краса з флером романтики, особливо на першому поверсі у великих вікон з видом на лебедів. І так, сюди хочеться прогуляти занудьгувати в шафі плаття.

Меню. Спроба Олександра Оганезова, Тимура Ланского і співтоваришів створити класичний середземноморський ресторан в Москві (навіть назва запозичена у ресторану в місті Форте-дей-Мармі, що в Італії). Позицій багато: італійська класика або варіації на тему. 10 видів карпаччо і тартарів: хочете з артишоку, хочете з червоних креветок. Не обійшлося і без страчателли з Буратто, а як же. Кількість пасти і різотто ще значніше, але якщо боїтеся помилитися, беріть спагетті з боттарга (950 руб.) - це дійсно відмінно зроблено. У ресторані клянуться, що боттарга та сама, списку санкцій. З десертами не склалося: профитроли ок, але хотілося б завершити вечір чимось легше (і трохи більш креативним, ага).

Ціна питання. Середній чек - 2500 або трохи більше.

На замітку. Місце з претензією. сходіть сюди на побачення з ігристим . Якщо вам просто поїсти, то це, швидше за все, в інші двері.

«Літо на Патріка»

Розташування й інтер'єр. Найбільша веранда району, а по суті повноцінний ресторан з баром. Досить тихий провулок, тінистий сквер, респектабельний готель «Марко Поло Пресня», з яким pop-up проект ділить дах (але при цьому залишається абсолютно самостійним). Автор стилю закладу - бюро Megre Interiors, в обробці інтер'єру дерево, текстиль і багато зелені. Вийшла така собі інтелігентна дача сім'ї з традиціями, все елегантно і не надто: рослини, столи схожі за колірним рішенням на циркові намети, плетені меблі, макраме та етнічні візерунки, посуд ручної роботи.

Вийшла така собі інтелігентна дача сім'ї з традиціями, все елегантно і не надто: рослини, столи схожі за колірним рішенням на циркові намети, плетені меблі, макраме та етнічні візерунки, посуд ручної роботи

«Літо на Патріка».

Меню. За меню відповідає Джакомо Ломбарді, він змішує різні стилі: страви на грилі, авторські ідеї і азіатські мотиви. Так звичайний коул-слоу стає салатом з капустою і манго, на брускетту з домашнього хліба доречно поєднують пюре з горошку, оселедець і два види цибулі, а паштет, повітряний, як хмара подають з бріош. Як не дивно, одне з найкрутіших страв - звичайні дімсами. Здається, ну що там може бути видатного, аби тісто смачне. Але дімсами з рікоттою і зеленню-неймовірні: і начинка, і тісто, і соус з цвітної капусти! Ще однією сильною стороною можна назвати страви на грилі: кальмар приготовлений як в ресторанах на узбережжі, а капуста з пармезаном зробить вас фанатом шеф-кухаря. На десерт беріть кростатіну з пісочного тіста з манго, а краще місцевий Bellini. Він кращий на Патріка, а може і в Москві.

«Літо на Патріка».

Ціна питання. Середній чек - близько 2 тисяч (плюс-мінус).

На замітку. Проект працюватиме до 1 жовтня. І рада для економних: вдень на все меню діє знижка 20%.

Новости