Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Київські готелі скасовують бронь заради наживи на фіналі ЛЧ - іспанська Marca

цею материал Доступний по-русски

Місяці тому готелі спокійно дозволяли бронювати номери за звичайною ціною, але зараз вони розуміють, що можуть заробити набагато більше і вигадують неймовірні причини, щоб скасувати бронь.

Місяці тому готелі спокійно дозволяли бронювати номери за звичайною ціною, але зараз вони розуміють, що можуть заробити набагато більше і вигадують неймовірні причини, щоб скасувати бронь

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Києві 26 травня / Reuters

Багато вболівальників, які планують відвідати фінал Ліги чемпіонів в Києві, зіткнулися з проблемою проживання в столиці України, повідомляє Главред з посиланням на іспанське видання Marca.

Найчастіше київські готелі скасовують бронь, щоб віддати номера за вищою ціною. Місяці тому готелі спокійно дозволяли бронювати номери за звичайною ціною, але зараз вони розуміють, що можуть заробити набагато більше і вигадують неймовірні причини, щоб скасувати бронь.

Іспанське видання Marca наводить кілька прикладів.

Одну людину повідомили, що саме в ті дні, які він зарезервував заздалегідь, в готелі не буде світла і електрики.

Інший готель повідомляє потенційним гостям, що їх комп'ютерна система дала збій і раніше заброньовані номери стали доступними для вибору. Звичайно ж, постраждали тільки ті люди, які бронювали 25-27 травня.

А є й такі, яким просто скасовують бронь без вказівки причини. Так "пощастило" одному фанату Ліверпуля, який забронював готель за кілька місяців до фіналу.

Раніше повідомлялося, що напередодні фіналу Ліги Чемпіонів сезону 2017/2018, який пройде на київському стадіоні НСК "Олімпійський", готелі столиці України підняли ціни для туристів приблизно в 100 разів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости