Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Pandora: історія бренду змінив світові тенденції

  1. Історія і секрети успіху ювелірного бренду Пандора Сьогодні прикраси ювелірного бренду Пандора асоціюються...
  2. Чому бренд отримав назву Пандора
  3. Всесвітнє визнання прикраси Пандора
  4. Пандора сьогодні
  5. Ювелірний бренд Пандора в Україні

Історія і секрети успіху ювелірного бренду Пандора

Сьогодні прикраси ювелірного бренду Пандора асоціюються з вишуканістю, елегантністю, ексклюзивністю і індивідуальної самобутністю. І це не дивно, тому що за тридцять років на ринку ювелірних прикрас, Пандора зуміла знайти постійну любов її шанувальників, число яких з кожним днем ​​стає більше. Але, в чому ж секрет компанії і які особливості роблять прикраси настільки бажаними?

З чого починалася історія виникнення бренду Пандора

Почалося все в 1982 році, коли молодий, талановитий ювелір Пер Евольдсен за підтримки дружини Вінні, відкрив маленький магазинчик. Знаходився він в самому центрі Копенгагена, і продавалися в ньому оригінальні і незвичайні прикраси ручної роботи. Для своїх виробів вони використовували різні дорогоцінні метали, каміння, емаль і навіть цінні породи дерева. Данців швидко полюбили роботи майстра. Пара часто відправлялася в подорожі по Таїланду, звідки привозила нові прикраси і там же черпали творчі ідеї. Трохи пізніше вони познайомилися з Місяць Франчесана, який надихнув їх на створення нових моделей прикрас. Після роботи з дизайнером, справи пішли набагато краще. І так в 1989 році було прийнято рішення, почати власне виробництво прикрас в Таїланді.

Чому бренд отримав назву Пандора

Напевно, кожному з нас з дитинства знайома історію про ящику з бідами і бідами, з його непередбачуваною господинею Пандори. Але, мало кому відомо, що саме ім'я з давньогрецької перекладається як "всім обдарована". І саме тому, власники компанії Пандора дали своєму дітищу таке ім'я. Адже вже багато років ювелірний бренд обдаровує прекрасних жінок своїми прикрасами.

Всесвітнє визнання прикраси Пандора

У 2000 році компанія Пандора представляє унікальну модель браслета з Шарм. І завдяки йому, бренд знову отримує неймовірний успіх. Прикраси починають продаватися в країнах Європи, Австралії і США, а браслет з Шарм став їх візитною карткою. Така модель браслета стала самим впізнанним і неповторним виробом бренду. Завдяки унікальному поєднанню Шарм, кожен браслет Пандора стає ексклюзивним. Для розширення виробництва асортименту, власники компанії в 2005 році приймають рішення відкрити завод в Таїланді. А через три роки почав роботу і другий завод з виробництва прикрас Пандора.

Пандора сьогодні

З 2010 року у бренду чотири заводи, які виготовляють запатентовані, сертифіковані вироби із золота, срібла, шкіри, прикрашені кубічним цирконієм і різнобарвною емаллю. Всі вихідні матеріали виключно високої якості. Прикраси зуміли підкорити кожну жінку своїм дизайном. Тому що завдяки йому, володарки можуть самостійно створювати свою дивовижну життєву історію. Поєднувати багато різних моделей між собою, незалежно від того, з якого металу вони зроблені або до якої колекції належать.

Прикраси ювелірного бренду Пандора продаються в 70 країнах світу, де вони здобули високу популярність і успіх серед прекрасної половини людства. Їх дарують на свята і просто без приводу, створюючи колекції особистих щасливих моментів життя.

Їх дарують на свята і просто без приводу, створюючи колекції особистих щасливих моментів життя

Ювелірний бренд Пандора в Україні

Офіційний сайт Фрагола пропонує кожному купити оригінальні прикраси Пандора в Україні. Серед великого асортименту, можна підібрати той виріб, який ви шукали довгий час. Досвідчені фахівці сайту завжди готові допомогти і надати інформацію, як про характеристики вироби, так і про спосіб оплати або доставки. Подаруйте частинку щастя своїм коханим і порадуйте їх прикрасами Пандора, показавши, як вони для вас дороги.

Але, в чому ж секрет компанії і які особливості роблять прикраси настільки бажаними?

Новости