Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який одяг узяти на відпочинок на море (поради для жінок)

12.06.2014

Ось, нарешті, і настав час довгоочікуваного відпустки, а з ним і час коли ви зможете відправитися на відпочинок до блакитним морських берегів. Зібрано всі необхідні речі і ваш чемодан чекає свого маршруту. Але давайте ще раз заглянемо в чемодан і подивимося, чи не забули ви взяти з собою в дорогу всі необхідні предмети гардероба?

До підбору речей для відпочинку необхідно підходити досить раціонально. Гардероб на відпочинок до Туреччини або Єгипет, або в будь-яку іншу "пляжну" країну повинен бути підібраний тверезо і з розумом. Вирушаючи в таку поїздку, вам неодмінно захочеться взяти з собою всі необхідні речі, щоб під час відпочинку відчувати себе максимально комфортно, але ось носиться з важким громіздким валізою нікому не подобатися. Тому, давайте розглянемо, яким повинен бути гардероб для відпочинку.
1. В першу чергу необхідно подбати про купальному костюмі. Ви можете обмежитися одним купальником, але буде краще, якщо ви будете мати в своєму розпорядженні 2-3 моделі різного фасону. В такому випадку ви отримаєте можливість підставляти для засмаги будь-які ділянки тіла.
2. Чудовим доповненням до купальника буде парео. Вирушаючи на пляж, ви зможете пов'язати його у вигляді сукні, спідниці або просто накинути його собі на плечі, щоб не обгоріти на сонці. Завдяки легкості його матеріалу, вам буде не так жарко, як в іншому одязі.
3. Із взуття краще всього взяти те, що легко знімається і з чого можна легко витрусити потрапив пісок. Це будуть легкі шльопанці або сланці.
4. Не будуть зайвими у вашому дорожній валізі дві пари шортів і дві-три футболки. Дівчина обов'язково візьме з собою спідницю і легке романтичне плаття. Предмети гардеробу повинні гармоніювати між собою в стильової і колірній гамі. Такого набору одягу буде досить, щоб у вас завжди була можливість підібрати потрібну вам комбінацію і не думати про те, у щоб переодягнутися.
5. Для вечірніх прогулянок і захисту від докучливих комах слід мати тонку сорочку, штани вільного покрою і туніку з довгими рукавами.
6. Якщо ви зібралися проводити свій відпочинок в активному режимі, і плануєте вирушити в похід або піднятися в гори, то без кросівок вам не обійтися. Також варто покласти у валізу легкий спортивний костюм, в якому вам не буде жарко. Обов'язково треба взяти з собою 2-3 пари шкарпеток. У вашому валізі вони займуть небагато місця, а от захистити від комарів і натирання ніг під час тривалої ходьби допомогти зможуть.
7. На випадок несприятливої ​​погоди не завадить мати одну пару закритого взуття. Також в зв'язку з такою обставиною потрібно взяти з собою джинси, куртку або светр. Якщо ці речі вам на курорті не знадобляться, то вони можуть послужити вам при поверненні додому, де вас може очікувати прохолодна дощова погода.
8. Якщо ви плануєте відвідувати театри, музеї, відвідати кафе або дискотеку, то в вашому гардеробі не будуть зайвими 2-3 ошатних кофтинки або блузки, плюс до цього ще спідниця або штани, які будуть гармоніювати між собою в різних комбінаціях. Не обійтися також без прикрас. В такому випадку краще всього підійде біжутерія.
9. Ну і ніяк не обійтися вам без головного убору. Такий убір повинен забезпечити захист вашої голови від палючого сонця. З великої кількості таких головних уборів ви повинні підібрати собі такий, який найбільше припаде вам до смаку.
Ну, здається ось і все. Ви готові відправитися на відпочинок, і перед вами буде стояти одне завдання - отримати максимум позитивних емоцій від майбутнього відпочинку.

Але давайте ще раз заглянемо в чемодан і подивимося, чи не забули ви взяти з собою в дорогу всі необхідні предмети гардероба?

Новости