Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

39-річна Дана Борисова роздяглася на Мальдівах

Еротичні знімки в бікіні розмістила в Інстаграме білява теледіва Дана Борисова. Фото зроблені на Мальдівах, де зазвичай розбурхує шанувальників своїми відвертими фотосесіями балерина Анастасія Волочкова.

- Добрий ранок! Прошу вибачення за деякі інтимні частини, що визирають з ліфчика. Фотографувала доню улюблена. І ми дуже обгоріли. Це не подвиг Волочкової. Тут чудово, - такий коментар залишила Дана Борисова під своєю фотографією, де верхня частина купальника сповзла вниз, відкривши огляд на бюст телеведучої.

Після чого Борисова виклала ще пару фоток в бікіні, додавши, мовляв, подивіться, я ще "ого-го": "Мені 41 скоро (цього літа Дані виповниться 40 років-ред.), Але я здаюся собі ще ого-го-го . Люблю чоловіка. Без чоловіка погано! "

Еротичні знімки в бікіні розмістила в Інстаграме білява теледіва Дана Борисова

Нагадаємо, два роки тому, почавши роботу з відомим продюсером Тімою Бриком (29-річний піарник помер 4 лютого 2016 року в результаті серцевого нападу ред.), Дана стала поєднувати роботу телеведучої з кар'єрою співачки.

), Дана стала поєднувати роботу телеведучої з кар'єрою співачки

Борисова записала дебютний трек "Тримай мене", який для неї написав Брик.

А потім у Дани почалися метаморфози із зовнішністю. Борисова збільшила груди в клініці пластичного хірурга Гайка Бабаяна. Плюс до всього Дана за рік скинула близько 30 кіло.

- Я просто взяла себе в руки, - ділилася з «Комсомолкою» Дана Борисова. - Стала пити багато води, повністю виключила з харчування хліб і все солоне. Дуже багато плаваю в басейні і зважилася на спеціальні уколи, які розщеплюють жири в проблемних зонах.

22 червня 2015 року Дана вийшла заміж за бізнесмена Андрія Тищенко, з яким телеведуча виховує доньку Поліну від свого колишнього цивільного чоловіка Максима Аксьонова.

Новости