Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санта-Крус де ла Сьєрра в Болівії. Болівійський місто Santa Cruz

Санта-Крус розташовує до розслабленого проведення часу. Тут немає особливо важливих пам'яток, зате є унікальна атмосфера, в яку так приємно зануритися. Ритм життя крусеньос - так називають жителів Санта-Круса - дуже неквапливий. Настільки неквапливий, що ще недавно на вулицях міста можна було побачити неспішно переходять дорогу лінивців. Збільшилася рух транспорту і лінії електропередач стали небезпечні для тварин і їх помістили в зоопарк.

зоопарк

У зоопарку Санта-Круса можна побачити багатьох представників болівійської фауни: лінивців і мавп, капібар і тапірів, ягуарів, пум і очкових ведмедів.

Водний парк Акваленд / Aqualand

У цьому парку неподалік від аеропорту добре відпочити від задушливої ​​спеки Санта-Круса.

У цьому парку неподалік від аеропорту добре відпочити від задушливої ​​спеки Санта-Круса

Музей Гуарані / Guarani museum

Цей невеликий музей присвячений індійській культурі Гуарані - тим самим відважним воїнам, які змусили іспанців кілька разів переносити місце розташування Санта-Круса.

Лодж Refugio Los Volcanes

У двох годинах їзди від Санта-Круса є дивовижне місце - готель прямо в кратері згаслого вулкана в оточенні захоплюючих дух пейзажів Національного Парку Амборо. Амборо - один з парків з найбагатшою флорою і фауною в світі. Теплий клімат і безліч трекінкових стежок приваблюють сюди любителів природи і піших прогулянок.

Відвідати Санта-Крус і інші визначні пам'ятки можна під час одного з наших турів по Болівії . Якщо ви не знайшли потрібний маршрут, напишіть нам, і ми складемо програму з урахуванням ваших побажань і дат поїздки.

Новости