Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

36-річна Равшана Куркова таємно вийшла заміж за колегу, який молодший за неї на 10 років

13:06, 14.08.2017

Равшана Куркова недовго страждала після розставання з Іллею Бачуріним. Після розриву з продюсером 36-річна актриса закрутила роман з 26-річним каскадером Станіславом Румянцевим. Кілька тижнів тому закохані таємно одружилися.

Куркова і Румянцев познайомилися під час роботи над виставою «Чорний Русский», який був створений за мотивами роману Пушкіна «Дубровський». Репетиції почалися влітку минулого року, тоді між Станіславом і Равшану закрутився роман. Закохані не афішували свої стосунки, проте колеги по сцені знали, що між акторами щось більше, ніж просто дружба. До слова, останні півроку Куркова і Румянцев нерозлучні. Закохані разом подорожували: побували на Самуї, в Болгарії, Швейцарії і на гірськолижному курорті «Роза Хутір».

«Равшану з чоловіком у нас сподобалося. Вони провели у нас кілька днів. За цей час ми прокотили їх по всьому курорту. Хлопці були в захваті. Параплани теж вразили. Равшана трохи побоювалася, зізналася, що боїться висоти, а ось Станіслав як каскадер був холоднокровний. Знаємо, що скоро у них буде весілля, поки вони просто розписалися », - цитує співробітників готелю« Роза Шале », де зупинялася Куркова і Румянцев,« Старх ».

Відзначимо, що шлюб зі Станіславом Румянцевим став для Равшани Куркової третім. З першим чоловіком, фотографом Сергієм, актриса розлучилася після того, як втратила дитину. З другим, актором Артемом Ткаченко, прожила чотири роки і розлучилася, так як Артем занадто любив нічний спосіб життя і клуби. Після розставання з другим чоловіком Равшана Куркова закрутила роман з Іллею Бачуріним. Стосунки тривали близько чотирьох років, але пара так і не дійшла до дверей загсу. Втім, Ілля довго один не залишався: практично відразу у нього зав'язався роман з учасницею Comedy Woman Надією Сисоєвої. В середині листопада минулого року пара оголосила про прийдешню заручини.

В середині листопада минулого року пара оголосила про прийдешню заручини

Равшана Куркова і Станіслав Румянцев на зйомках кліпу на пісню «Три відьми»

Читайте також:

Равшана Куркова знімається з колишнім чоловіком в третьому за рік спільний проект

Равшана Куркова проводить відпустку з партнером по зйомках

Новости