Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Особливі екскурсії з Маріанські Лазні

  1. Особливі екскурсії з Маріанські Лазні На курорті досить багато пропозицій екскурсій. Але як і в...
  2. В Нюрнберг з Маріанські Лазні
  3. В Дрезден з Маріанські Лазні
  4. У Регенсбург з Маріанські Лазні
  5. У Бамберг з Маріанські Лазні
  6. В Зальцбург з Маріанські Лазні
  7. В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)
  8. У Ротенбург-на-Таубер
  9. У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні
  10. У Карлові Вари
  11. Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні
  12. Шопінг
  13. Відень з Маріанські Лазні на автобусі
  14. Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні
  15. Особливі екскурсії з Маріанські Лазні
  16. одноденні екскурсії
  17. В Нюрнберг з Маріанські Лазні
  18. В Дрезден з Маріанські Лазні
  19. У Регенсбург з Маріанські Лазні
  20. У Бамберг з Маріанські Лазні
  21. В Зальцбург з Маріанські Лазні
  22. В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)
  23. У Ротенбург-на-Таубер
  24. У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні
  25. У Карлові Вари
  26. Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні
  27. Шопінг
  28. Відень з Маріанські Лазні на автобусі
  29. Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні
  30. Особливі екскурсії з Маріанські Лазні
  31. одноденні екскурсії
  32. В Нюрнберг з Маріанські Лазні
  33. В Дрезден з Маріанські Лазні
  34. У Регенсбург з Маріанські Лазні
  35. У Бамберг з Маріанські Лазні
  36. В Зальцбург з Маріанські Лазні
  37. В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)
  38. У Ротенбург-на-Таубер
  39. У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні
  40. У Карлові Вари
  41. Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні
  42. Шопінг
  43. Відень з Маріанські Лазні на автобусі
  44. Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні

Особливі екскурсії з Маріанські Лазні

На курорті досить багато пропозицій екскурсій. Але як і в інших випадках, коли Ви використовуєте нашу авторську програму відпочинку та лікування спільно з Gourmet Hotel Villa Patriot, Ви можете отримувати не простий, а індивідуальний і максимально комфортний сервіс.

У цій статті запропоновані великі екскурсії, які організуємо для Вас через компанію «Антик Тур» якщо ви приїхали більше ніж на тиждень.

Окремо можна буде прочитати і про поїздки по найближчих околицях. Ми підготуємо матеріал найближчим часом

Пам'ятки на відстані 20-30 км від Маріанські Лазні це настільки близько, що повз Ви в будь-якому випадку ніяк не пройдете. Тим більше, що про них інформація і так дана непогано на офіційному сайті міста-курорту.
Під час короткого лікування в Марієнбаде ви можете з'їздити і в монастир в Теплу і в замок в Бечов над теплими, в монастир Кладруби, в замок Кінжварт, і в замок Локет. Не кажучи вже про те, що в пішохідній доступності від Маріанські Лазні чудові ліси в яких б'ють цілющі джерела, а проїхавши на таксі або на машині всього кілька кілометрів ви потрапляєте і зовсім в заповідник - на Кладска і можете насолодитися розкішною природою і кухнею мисливських ресторанів: «У Тетерева» і «На Кладска».

одноденні екскурсії

В Мюнхен з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Це столиця Баварії. Дорога до нього пролягає по красивих пагорбах. І це не випадково, оскільки Мюнхен лежить біля підніжжя Баварських Альп. Земля ця завжди була процвітаючою. Тому так багато архітектурних пам'ятників в місті. Відкрийте для себе найкрасивіші місця Мюнхена, його кулінарні особливості і познайомтеся з затишним баварським стилем життя. Любителів архітектури та історії залучать чудові королівські резиденції - Нимфенбург і Альтер Хоф, а також величні собори - Фрауенкірхе, собор Святого Петра, собор Святого Михайла, Театінеркирхе, Азамкірхе. Серце міста - площа Марієнплац зачарує своїм архітектурним ансамблем: колона Діви Марії, Стара і Нова Ратуша в неоготичному стилі з знаменитим годинником на 85-метровій вежі. Частиною поїздки за вашим бажанням може стати і відвідування пивного ресторану Хофбройхаус або ринку Віктуалієнмаркт.

В Нюрнберг з Маріанські Лазні

Субота 08.00 - 19.00 Вартість 53 €

Нюрнберг - місто древнє і солідний. Століттями Нюрнберг вважався неофіційною столицею Священної Римської імперії і був резиденцією німецьких королів. У цьому місті дивовижно поєднуються історія і сучасність! Ви побуваєте на найзнаменитішої ринкової площі Німеччини, де проводяться щорічні Різдвяні ярмарки, побачите добре збереглися Імператорської фортеця Кайзербург, величний собор Святого Лоренца, собор Святого Зебальда, будинок Дюрера, фонтан «Подружня карусель», музей іграшок ... У вільний час обов'язково спробуйте знамениті нюрнберзькі пряники або нюрнберзькі ковбаски. Сучасний Нюрнберг надає багаті можливості для шопінгу.

В Дрезден з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 55 €

Дрезден - місто зовсім інший за настроєм, ніж Нюрнберг. Не дарма Дрезден називають «німецької Флоренцією» через характерну барокової архітектури міста та його живописного розташування в долині річки Ельба. В історичному центрі міста Ви побачите: Дрезденський замок - резиденцію саксонських князів, вражаючий своєю красою Кафедральний собор, церква Фрауенкірхе, оперний театр Земпера і, звичайно ж, палацовий комплекс Цвінгер - шедевр барочного мистецтва. Звичайно ж потрібен час щоб відвідати один з найбільших музеїв світу - Дрезденську картинну галерею з шедеврами Старих і Нових майстрів, а для інших більш інтееснимі можуть виявитися Музей порцеляни або Дрезденська збройова палата або похід в Грюнес Гевёльбе, де представлена ​​багата колекція коштовностей Веттінів.

У Регенсбург з Маріанські Лазні

Середа 12:30 - 20:00 Вартість 49 €

Регенсбург, що знаходиться в місці злиття річок Дунай і Реген, є одним з найстаріших міст Німеччини, визнаний об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Історія тут постає живою, завдяки добре збереженим пам'яткам. Ви зможете побачити: чудовий Кам'яний міст - один з перших кам'яних мостів у Європі, середньовічну Стару Ратушу, готичний Кафедральний собор Святого Петра, розкішний палац князівської династії Турн-унд-Таксис, церква Ульріха ХII, римську базиліку ...

У Бамберг з Маріанські Лазні

Четвер 12:30 - 21:00 Вартість 51 €

Бамберг - старовинне місто в Баварії - зовсім недалеко від кордону з Чехією. Місто королів і єпископів, розташований, як Рим, на «семи пагорбах». Але його іноді називають «баварської Венецією» через безліч каналів і витончених мостів, перекинутих через них. Архітектурними перлинами міста є: Собор, Стара Ратуша, фортеця Альтенбург, резиденція князя-єпископа з чудовим садом, романські церкви Якобскірхе і Міхаельскірхе, готічекого Мариенкирхе. Також Бамберг славиться своїм особливим копченим пивом.

В Зальцбург з Маріанські Лазні

Неділя 7:30 - 21:00 Вартість 77 €

І в Австрії є дуже цікаві міста для відвідування. Виїхавши з Маріанські Лазні після раннього сніданку, ви вже до обіду опинитеся в Альпах. Що розкинувся біля підніжжя гір, Зальцбург вражає всіх своїх гостей пишністю барокової архітектури і прекрасними пейзажами. Візитна картка міста - фортеця Хоензальцбург (1050 -1519 рр.) На вершині гори Фестунгберг. І звичайно ж важко не згадати як багато місць в Зальцбурзі пов'язано з ім'ям Моцарта.

В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)

Неділя 7:00 - 22:00 Вартість 88 €

Замки Людвіга II Баварського - це збулися наяву фантазії казкового короля. Лебединий замок Нойшванштайн, найбільш відвідуваний туристичний об'єкт і основний символ Баварії. Він настільки казковий, що важко втриматися щоб не порівняти диснеївський логотип з ним. Причому красивий і незвичайний Нойшвайнштайн як здалеку, так і поблизу. Задоволення будь-якій дорослій і дитині принесе відвідування його залів. Також Ви відвідаєте маленький Версаль в Альпах - палац Ліндерхоф. Екскурсовод розповість про історію короля-мрійника. Його життя - була б гідна пера Шекспіра, якби він виявився сучасником Людвіга Баварського.

У Ротенбург-на-Таубер

Неділя 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Опинившись в цьому чарівному містечку Ви мимоволі відчуєте себе героєм казок Гоффмана або братів Грімм. Атмосфера старовинного середньовічного міста збережена неймовірно точно. Тут є все, чого жадає любитель історії та старовини: павутина вузьких, мощених бруківкою вуличок, тісно жмущіеся один до одного і дуже милі будинку з геранню на вікнах, ковані вивіски над ремісничими лавками і майстернями, міські стіни з вежами, Ратуша, собор Святого Якова і навіть відкрита цілий рік «Різдвяна село». Це місто називають містом вічного Різдва, оскільки тут найбільші збори в Європі різдвяних вертепів - малих архітектурних композицій, які зазвичай подаються в церкві або вдома на Різдво.

У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні

Неділя 7:00 - 21:00 Вартість 53 €

Це перлина південної Чехії! Казкове місто XII століття зберіг справжню атмосферу середньовіччя! Другий за величиною, після Празького Граду, палацовий комплекс в Чеській Республіці, внесений, як і все місто, в список світової спадщини ЮНЕСКО. Фортеця і замок з бароковим театром і величезним парком знаходяться на високій скелі над річкою Влтава. Також рекомендуємо відвідати місцевий пивовар «Еггенберг». Поряд з Прагою Чеський Крумлов стоїть у ряді місць обов'язкових для відвідування.

В Прагу з Маріанські Лазні

Неділя 08.00 - 19.00 Вартість 39 €

Екскурсія зовсім легка. Оскільки до Праги всього 1,5 години їзди на комфортабельному автобусі. Чи можна погуляти там самостійно? Здається що так. Але тільки на перший погляд, оскільки досвідчений екскурсовод зможе так провести Вас по місту розкинувся на двох берегах Влтави, що він збереться для вас воєдино і стане зрозумілим. При самостійному ж відвідуванні завжди є ризик, що розумниця Прага залишиться всього лише набором красивих картинок у вашій пам'яті.
Один з найкрасивіших міст Європи! Ви пройдете по «дорозі Чеських королів» і побачите: ареал Празького граду, прекрасний собор Святого Віта, по Карлова мосту пройдете в Старе місто, на Староміської площі побачите легендарні астрономічний годинник Орлой, по вулиці Целетна пройдете до Порохової вежі, побуваєте на Вацлавській площі ... вільний час для обіду і покупок.

У Карлові Вари

Четвер 13:00 - 19:00 Вартість 20 €

Всього до години потрібно щоб перенестися з спокійних і аристократичних Маріанські Лазні в розкішні Карлові Вари. Всесвітньо відомий курорт, до цілющих джерел якого вже протягом 6 століть з усіх сторін світу з'їжджаються люди. Дізнаєтеся красиву легенду про виникнення курорту, який відвідував російський імператор Петро I, імператриця Марія-Терезія, Гете, Бетховен і багато інших відомих особи. Побачите прекрасні колонади, санаторії, відомий карловарський гейзер.

Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні


До Швейцарії з Маріанські Лазні (Цюріх, Люцерн, Берн)

Субота 6:00 - Воскресіння 23:00

Під час 2-х денного туру в Швейцарію, скоєного на комфортабельному мікроавтобусі групою не більше 8 чоловік, вам випаде можливість відвідати цей прекрасний куточок Європи. У вашій пам'яті назавжди збережуться неповторні альпійські пейзажі, кришталева чистота численних озер, унікальні пам'ятки древньої історії і архітектури.
Ви побуваєте на Рейнському водоспаді - найбільшому за кількістю скидає вниз води водоспаді в Європі. З досвідченими екскурсоводами зробите захоплюючі оглядові екскурсії по всесвітньо відомим містам - Цюріху, Люцерну, Берну.
Відвідайте також і Інтерлакен - курорт з багатими традиціями, розташований в самому серці швейцарських Альп, між озерами Тун і Бріенц, біля підніжжя знаменитих піків Ейгер, Монк і Юнгфрау. Казкові пейзажі цього місця свого часу привернули увагу таких відомих персон, як Марк Твен, Гете, Вагнер, Мендельсон і представників європейських королівських прізвищ.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від Вашого готелю)
12:00 прибуття на Рейнський водоспад
14:00 переїзд до Цюріха
15:00 оглядова екскурсія по Цюріху
17:00 переїзд в Люцерн, розміщення в готелі 3 + *, екскурсія, вільний час

неділя
Сніданок в готелі (входить у вартість туру)
8:30 від'їзд в Берн
11:00 оглядова екскурсія по Берну
13:00 переїзд в Інтерлакен, вільний час
15:00 від'їзд в Маріанські Лазні
23:00 прибуття до Вашого готелю

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Шопінг

Також Ви можете прочитати про можливості шопінгу в аутлеті Інгольштадт та інших поїздках за покупками з Маріанські Лазні

Відень з Маріанські Лазні на автобусі

Субота 6:00 - воскресіння 21:00


Чарівна Відень - місто вальсів, елегантною музики, чудових парків, випічки і вина, в якому тісно сплелися культури багатьох націй і народів. Під час гучного й пишного правління династії Габсбургів Відень став яскравим показовим прикладом розкоші і пишноти. Велика імперія давно канула в лету, але жителі Відня, які цінують традиції свого народу, зберегли багато з тієї далекої епохи.
Завдяки цьому тепер і ви зможете в повній мірі насолодитися красою пам'яток Відня.
З нашим досвідченим гідом ви зробите екскурсію по історичній частині міста і зможете побачити є символом міста Собор святого Стефана, палацовий комплекс Бельведер, імператорську резиденцію Хофбург, палац Шенбрунн, знаменитий на весь світ Віденський оперний театр, побуваєте на площі Марії-Терезії, на бульварі Рінгштрассе , на вулиці Грабен. Побуваєте також і в Новій Відні, побачите знаменитий будинок Хундертвассера. У вільний час у вас буде можливість відвідати музеї, концерти органної музики, оперу.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11: 000 - 14:00 приїзд до Відня, пішохідна оглядова екскурсія по історичній частині міста
14:00 - 17:00 обід і вільний час
17:00 розміщення в готелі 3 * - 4 * в центрі міста
18:30 вільний час, можливість відвідування концертів, опери

неділя
08:00 - 12:00 оглядова екскурсія по Відні
12:00 - 16:00 вільний час
16:00 від'їзд з Відня
21:00 прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні

Субота 5:00 - Воскресіння 23:00


Чудовий 2-денний тур по двох європейських столиць, незабутні враження від якого назавжди залишать відбиток у вашій пам'яті. Для вас підготовлена ​​багата й цікава програма, так що нудьгувати точно не будете!

Програма туру:
субота
5:00 - від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11:00 - приїзд в Братиславу. 2-хчасового пішохідна екскурсія по історичному центру міста. Ви зможете побачити: будинок Святого Мартіна, Михальська вежа і ворота - єдині ворота, що збереглися з середньовіччя, Академія Істрополітана, Староміська ратуша, єзуїтський і францисканський костел, палац Мірбаха, Університетська бібліотека, Головна площа, Словацький національний театр, палац Грассалковіча - резиденція президента Словаччини , палац Пальфі, Капітулская вулиця. Вільний час 1 годину.
14:00 - переїзд в столицю Угорщини Будапешт
16:00 - приїзд в Будапешт, розміщення в готелі, вільний час з можливістю прогулянки по Дунаю на теплоході

неділя
7:00 - 7:45 сніданок в готелі (входить у вартість туру)
08:00 - 12:00 автобусно-пішохідна екскурсія по Будапешту: символ міста - будівля Парламенту, базиліка Св. Іштвана - найвищий будинок міста, ланцюговий міст Сечені, проспект Андраші, Королівський палац у стилі бароко, площа Героїв - одна з найвідоміших площ угорської столиці, Меморіал 1000-річчя обретіння Батьківщини, Рибальський бастіон і пам'ятник Св. Іштвану, замок Вайдахуняд, купальні «Сечені» - найбільші в Європі, Металеве дерево в меморіалі Валленберга, серце міста - вулиця Ваци, турецькі ванни 15 століття «Рудаш»
12:00 - 15:00 вільний час
15:00 - від'їзд з Відня
23:00 - прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Особливі екскурсії з Маріанські Лазні

На курорті досить багато пропозицій екскурсій. Але як і в інших випадках, коли Ви використовуєте нашу авторську програму відпочинку та лікування спільно з Gourmet Hotel Villa Patriot, Ви можете отримувати не простий, а індивідуальний і максимально комфортний сервіс.

У цій статті запропоновані великі екскурсії, які організуємо для Вас через компанію «Антик Тур» якщо ви приїхали більше ніж на тиждень.

Окремо можна буде прочитати і про поїздки по найближчих околицях. Ми підготуємо матеріал найближчим часом

Пам'ятки на відстані 20-30 км від Маріанські Лазні це настільки близько, що повз Ви в будь-якому випадку ніяк не пройдете. Тим більше, що про них інформація і так дана непогано на офіційному сайті міста-курорту.
Під час короткого лікування в Марієнбаде ви можете з'їздити і в монастир в Теплу і в замок в Бечов над теплими, в монастир Кладруби, в замок Кінжварт, і в замок Локет. Не кажучи вже про те, що в пішохідній доступності від Маріанські Лазні чудові ліси в яких б'ють цілющі джерела, а проїхавши на таксі або на машині всього кілька кілометрів ви потрапляєте і зовсім в заповідник - на Кладска і можете насолодитися розкішною природою і кухнею мисливських ресторанів: «У Тетерева» і «На Кладска».

одноденні екскурсії

В Мюнхен з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Це столиця Баварії. Дорога до нього пролягає по красивих пагорбах. І це не випадково, оскільки Мюнхен лежить біля підніжжя Баварських Альп. Земля ця завжди була процвітаючою. Тому так багато архітектурних пам'ятників в місті. Відкрийте для себе найкрасивіші місця Мюнхена, його кулінарні особливості і познайомтеся з затишним баварським стилем життя. Любителів архітектури та історії залучать чудові королівські резиденції - Нимфенбург і Альтер Хоф, а також величні собори - Фрауенкірхе, собор Святого Петра, собор Святого Михайла, Театінеркирхе, Азамкірхе. Серце міста - площа Марієнплац зачарує своїм архітектурним ансамблем: колона Діви Марії, Стара і Нова Ратуша в неоготичному стилі з знаменитим годинником на 85-метровій вежі. Частиною поїздки за вашим бажанням може стати і відвідування пивного ресторану Хофбройхаус або ринку Віктуалієнмаркт.

В Нюрнберг з Маріанські Лазні

Субота 08.00 - 19.00 Вартість 53 €

Нюрнберг - місто древнє і солідний. Століттями Нюрнберг вважався неофіційною столицею Священної Римської імперії і був резиденцією німецьких королів. У цьому місті дивовижно поєднуються історія і сучасність! Ви побуваєте на найзнаменитішої ринкової площі Німеччини, де проводяться щорічні Різдвяні ярмарки, побачите добре збереглися Імператорської фортеця Кайзербург, величний собор Святого Лоренца, собор Святого Зебальда, будинок Дюрера, фонтан «Подружня карусель», музей іграшок ... У вільний час обов'язково спробуйте знамениті нюрнберзькі пряники або нюрнберзькі ковбаски. Сучасний Нюрнберг надає багаті можливості для шопінгу.

В Дрезден з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 55 €

Дрезден - місто зовсім інший за настроєм, ніж Нюрнберг. Не дарма Дрезден називають «німецької Флоренцією» через характерну барокової архітектури міста та його живописного розташування в долині річки Ельба. В історичному центрі міста Ви побачите: Дрезденський замок - резиденцію саксонських князів, вражаючий своєю красою Кафедральний собор, церква Фрауенкірхе, оперний театр Земпера і, звичайно ж, палацовий комплекс Цвінгер - шедевр барочного мистецтва. Звичайно ж потрібен час щоб відвідати один з найбільших музеїв світу - Дрезденську картинну галерею з шедеврами Старих і Нових майстрів, а для інших більш інтееснимі можуть виявитися Музей порцеляни або Дрезденська збройова палата або похід в Грюнес Гевёльбе, де представлена ​​багата колекція коштовностей Веттінів.

У Регенсбург з Маріанські Лазні

Середа 12:30 - 20:00 Вартість 49 €

Регенсбург, що знаходиться в місці злиття річок Дунай і Реген, є одним з найстаріших міст Німеччини, визнаний об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Історія тут постає живою, завдяки добре збереженим пам'яткам. Ви зможете побачити: чудовий Кам'яний міст - один з перших кам'яних мостів у Європі, середньовічну Стару Ратушу, готичний Кафедральний собор Святого Петра, розкішний палац князівської династії Турн-унд-Таксис, церква Ульріха ХII, римську базиліку ...

У Бамберг з Маріанські Лазні

Четвер 12:30 - 21:00 Вартість 51 €

Бамберг - старовинне місто в Баварії - зовсім недалеко від кордону з Чехією. Місто королів і єпископів, розташований, як Рим, на «семи пагорбах». Але його іноді називають «баварської Венецією» через безліч каналів і витончених мостів, перекинутих через них. Архітектурними перлинами міста є: Собор, Стара Ратуша, фортеця Альтенбург, резиденція князя-єпископа з чудовим садом, романські церкви Якобскірхе і Міхаельскірхе, готічекого Мариенкирхе. Також Бамберг славиться своїм особливим копченим пивом.

В Зальцбург з Маріанські Лазні

Неділя 7:30 - 21:00 Вартість 77 €

І в Австрії є дуже цікаві міста для відвідування. Виїхавши з Маріанські Лазні після раннього сніданку, ви вже до обіду опинитеся в Альпах. Що розкинувся біля підніжжя гір, Зальцбург вражає всіх своїх гостей пишністю барокової архітектури і прекрасними пейзажами. Візитна картка міста - фортеця Хоензальцбург (1050 -1519 рр.) На вершині гори Фестунгберг. І звичайно ж важко не згадати як багато місць в Зальцбурзі пов'язано з ім'ям Моцарта.

В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)

Неділя 7:00 - 22:00 Вартість 88 €

Замки Людвіга II Баварського - це збулися наяву фантазії казкового короля. Лебединий замок Нойшванштайн, найбільш відвідуваний туристичний об'єкт і основний символ Баварії. Він настільки казковий, що важко втриматися щоб не порівняти диснеївський логотип з ним. Причому красивий і незвичайний Нойшвайнштайн як здалеку, так і поблизу. Задоволення будь-якій дорослій і дитині принесе відвідування його залів. Також Ви відвідаєте маленький Версаль в Альпах - палац Ліндерхоф. Екскурсовод розповість про історію короля-мрійника. Його життя - була б гідна пера Шекспіра, якби він виявився сучасником Людвіга Баварського.

У Ротенбург-на-Таубер

Неділя 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Опинившись в цьому чарівному містечку Ви мимоволі відчуєте себе героєм казок Гоффмана або братів Грімм. Атмосфера старовинного середньовічного міста збережена неймовірно точно. Тут є все, чого жадає любитель історії та старовини: павутина вузьких, мощених бруківкою вуличок, тісно жмущіеся один до одного і дуже милі будинку з геранню на вікнах, ковані вивіски над ремісничими лавками і майстернями, міські стіни з вежами, Ратуша, собор Святого Якова і навіть відкрита цілий рік «Різдвяна село». Це місто називають містом вічного Різдва, оскільки тут найбільші збори в Європі різдвяних вертепів - малих архітектурних композицій, які зазвичай подаються в церкві або вдома на Різдво.

У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні

Неділя 7:00 - 21:00 Вартість 53 €

Це перлина південної Чехії! Казкове місто XII століття зберіг справжню атмосферу середньовіччя! Другий за величиною, після Празького Граду, палацовий комплекс в Чеській Республіці, внесений, як і все місто, в список світової спадщини ЮНЕСКО. Фортеця і замок з бароковим театром і величезним парком знаходяться на високій скелі над річкою Влтава. Також рекомендуємо відвідати місцевий пивовар «Еггенберг». Поряд з Прагою Чеський Крумлов стоїть у ряді місць обов'язкових для відвідування.

В Прагу з Маріанські Лазні

Неділя 08.00 - 19.00 Вартість 39 €

Екскурсія зовсім легка. Оскільки до Праги всього 1,5 години їзди на комфортабельному автобусі. Чи можна погуляти там самостійно? Здається що так. Але тільки на перший погляд, оскільки досвідчений екскурсовод зможе так провести Вас по місту розкинувся на двох берегах Влтави, що він збереться для вас воєдино і стане зрозумілим. При самостійному ж відвідуванні завжди є ризик, що розумниця Прага залишиться всього лише набором красивих картинок у вашій пам'яті.
Один з найкрасивіших міст Європи! Ви пройдете по «дорозі Чеських королів» і побачите: ареал Празького граду, прекрасний собор Святого Віта, по Карлова мосту пройдете в Старе місто, на Староміської площі побачите легендарні астрономічний годинник Орлой, по вулиці Целетна пройдете до Порохової вежі, побуваєте на Вацлавській площі ... вільний час для обіду і покупок.

У Карлові Вари

Четвер 13:00 - 19:00 Вартість 20 €

Всього до години потрібно щоб перенестися з спокійних і аристократичних Маріанські Лазні в розкішні Карлові Вари. Всесвітньо відомий курорт, до цілющих джерел якого вже протягом 6 століть з усіх сторін світу з'їжджаються люди. Дізнаєтеся красиву легенду про виникнення курорту, який відвідував російський імператор Петро I, імператриця Марія-Терезія, Гете, Бетховен і багато інших відомих особи. Побачите прекрасні колонади, санаторії, відомий карловарський гейзер.

Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні


До Швейцарії з Маріанські Лазні (Цюріх, Люцерн, Берн)

Субота 6:00 - Воскресіння 23:00

Під час 2-х денного туру в Швейцарію, скоєного на комфортабельному мікроавтобусі групою не більше 8 чоловік, вам випаде можливість відвідати цей прекрасний куточок Європи. У вашій пам'яті назавжди збережуться неповторні альпійські пейзажі, кришталева чистота численних озер, унікальні пам'ятки древньої історії і архітектури.
Ви побуваєте на Рейнському водоспаді - найбільшому за кількістю скидає вниз води водоспаді в Європі. З досвідченими екскурсоводами зробите захоплюючі оглядові екскурсії по всесвітньо відомим містам - Цюріху, Люцерну, Берну.
Відвідайте також і Інтерлакен - курорт з багатими традиціями, розташований в самому серці швейцарських Альп, між озерами Тун і Бріенц, біля підніжжя знаменитих піків Ейгер, Монк і Юнгфрау. Казкові пейзажі цього місця свого часу привернули увагу таких відомих персон, як Марк Твен, Гете, Вагнер, Мендельсон і представників європейських королівських прізвищ.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від Вашого готелю)
12:00 прибуття на Рейнський водоспад
14:00 переїзд до Цюріха
15:00 оглядова екскурсія по Цюріху
17:00 переїзд в Люцерн, розміщення в готелі 3 + *, екскурсія, вільний час

Неділя
Сніданок в готелі (входить у вартість туру)
8:30 від'їзд в Берн
11:00 оглядова екскурсія по Берну
13:00 переїзд в Інтерлакен, вільний час
15:00 від'їзд в Маріанські Лазні
23:00 прибуття до Вашого готелю

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Шопінг

Також Ви можете прочитати про можливості шопінгу в аутлеті Інгольштадт та інших поїздках за покупками з Маріанські Лазні

Відень з Маріанські Лазні на автобусі

Субота 6:00 - воскресіння 21:00


Чарівна Відень - місто вальсів, елегантною музики, чудових парків, випічки і вина, в якому тісно сплелися культури багатьох націй і народів. Під час гучного й пишного правління династії Габсбургів Відень став яскравим показовим прикладом розкоші і пишноти. Велика імперія давно канула в лету, але жителі Відня, які цінують традиції свого народу, зберегли багато з тієї далекої епохи.
Завдяки цьому тепер і ви зможете в повній мірі насолодитися красою пам'яток Відня.
З нашим досвідченим гідом ви зробите екскурсію по історичній частині міста і зможете побачити є символом міста Собор святого Стефана, палацовий комплекс Бельведер, імператорську резиденцію Хофбург, палац Шенбрунн, знаменитий на весь світ Віденський оперний театр, побуваєте на площі Марії-Терезії, на бульварі Рінгштрассе , на вулиці Грабен. Побуваєте також і в Новій Відні, побачите знаменитий будинок Хундертвассера. У вільний час у вас буде можливість відвідати музеї, концерти органної музики, оперу.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11: 000 - 14:00 приїзд до Відня, пішохідна оглядова екскурсія по історичній частині міста
14:00 - 17:00 обід і вільний час
17:00 розміщення в готелі 3 * - 4 * в центрі міста
18:30 вільний час, можливість відвідування концертів, опери

Неділя
08:00 - 12:00 оглядова екскурсія по Відні
12:00 - 16:00 вільний час
16:00 від'їзд з Відня
21:00 прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні

Субота 5:00 - Воскресіння 23:00


Чудовий 2-денний тур по двох європейських столиць, незабутні враження від якого назавжди залишать відбиток у вашій пам'яті. Для вас підготовлена ​​багата й цікава програма, так що нудьгувати точно не будете!

Програма туру:
субота
5:00 - від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11:00 - приїзд в Братиславу. 2-хчасового пішохідна екскурсія по історичному центру міста. Ви зможете побачити: будинок Святого Мартіна, Михальська вежа і ворота - єдині ворота, що збереглися з середньовіччя, Академія Істрополітана, Староміська ратуша, єзуїтський і францисканський костел, палац Мірбаха, Університетська бібліотека, Головна площа, Словацький національний театр, палац Грассалковіча - резиденція президента Словаччини , палац Пальфі, Капітулская вулиця. Вільний час 1 годину.
14:00 - переїзд в столицю Угорщини Будапешт
16:00 - приїзд в Будапешт, розміщення в готелі, вільний час з можливістю прогулянки по Дунаю на теплоході

Неділя
7:00 - 7:45 сніданок в готелі (входить у вартість туру)
08:00 - 12:00 автобусно-пішохідна екскурсія по Будапешту: символ міста - будівля Парламенту, базиліка Св. Іштвана - найвищий будинок міста, ланцюговий міст Сечені, проспект Андраші, Королівський палац у стилі бароко, площа Героїв - одна з найвідоміших площ угорської столиці, Меморіал 1000-річчя обретіння Батьківщини, Рибальський бастіон і пам'ятник Св. Іштвану, замок Вайдахуняд, купальні «Сечені» - найбільші в Європі, Металеве дерево в меморіалі Валленберга, серце міста - вулиця Ваци, турецькі ванни 15 століття «Рудаш»
12:00 - 15:00 вільний час
15:00 - від'їзд з Відня
23:00 - прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Особливі екскурсії з Маріанські Лазні

На курорті досить багато пропозицій екскурсій. Але як і в інших випадках, коли Ви використовуєте нашу авторську програму відпочинку та лікування спільно з Gourmet Hotel Villa Patriot, Ви можете отримувати не простий, а індивідуальний і максимально комфортний сервіс.

У цій статті запропоновані великі екскурсії, які організуємо для Вас через компанію «Антик Тур» якщо ви приїхали більше ніж на тиждень.

Окремо можна буде прочитати і про поїздки по найближчих околицях. Ми підготуємо матеріал найближчим часом

Пам'ятки на відстані 20-30 км від Маріанські Лазні це настільки близько, що повз Ви в будь-якому випадку ніяк не пройдете. Тим більше, що про них інформація і так дана непогано на офіційному сайті міста-курорту.
Під час короткого лікування в Марієнбаде ви можете з'їздити і в монастир в Теплу і в замок в Бечов над теплими, в монастир Кладруби, в замок Кінжварт, і в замок Локет. Не кажучи вже про те, що в пішохідній доступності від Маріанські Лазні чудові ліси в яких б'ють цілющі джерела, а проїхавши на таксі або на машині всього кілька кілометрів ви потрапляєте і зовсім в заповідник - на Кладска і можете насолодитися розкішною природою і кухнею мисливських ресторанів: «У Тетерева» і «На Кладска».

одноденні екскурсії

В Мюнхен з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Це столиця Баварії. Дорога до нього пролягає по красивих пагорбах. І це не випадково, оскільки Мюнхен лежить біля підніжжя Баварських Альп. Земля ця завжди була процвітаючою. Тому так багато архітектурних пам'ятників в місті. Відкрийте для себе найкрасивіші місця Мюнхена, його кулінарні особливості і познайомтеся з затишним баварським стилем життя. Любителів архітектури та історії залучать чудові королівські резиденції - Нимфенбург і Альтер Хоф, а також величні собори - Фрауенкірхе, собор Святого Петра, собор Святого Михайла, Театінеркирхе, Азамкірхе. Серце міста - площа Марієнплац зачарує своїм архітектурним ансамблем: колона Діви Марії, Стара і Нова Ратуша в неоготичному стилі з знаменитим годинником на 85-метровій вежі. Частиною поїздки за вашим бажанням може стати і відвідування пивного ресторану Хофбройхаус або ринку Віктуалієнмаркт.

В Нюрнберг з Маріанські Лазні

Субота 08.00 - 19.00 Вартість 53 €

Нюрнберг - місто древнє і солідний. Століттями Нюрнберг вважався неофіційною столицею Священної Римської імперії і був резиденцією німецьких королів. У цьому місті дивовижно поєднуються історія і сучасність! Ви побуваєте на найзнаменитішої ринкової площі Німеччини, де проводяться щорічні Різдвяні ярмарки, побачите добре збереглися Імператорської фортеця Кайзербург, величний собор Святого Лоренца, собор Святого Зебальда, будинок Дюрера, фонтан «Подружня карусель», музей іграшок ... У вільний час обов'язково спробуйте знамениті нюрнберзькі пряники або нюрнберзькі ковбаски. Сучасний Нюрнберг надає багаті можливості для шопінгу.

В Дрезден з Маріанські Лазні

Субота 7:30 - 20:00 Вартість 55 €

Дрезден - місто зовсім інший за настроєм, ніж Нюрнберг. Не дарма Дрезден називають «німецької Флоренцією» через характерну барокової архітектури міста та його живописного розташування в долині річки Ельба. В історичному центрі міста Ви побачите: Дрезденський замок - резиденцію саксонських князів, вражаючий своєю красою Кафедральний собор, церква Фрауенкірхе, оперний театр Земпера і, звичайно ж, палацовий комплекс Цвінгер - шедевр барочного мистецтва. Звичайно ж потрібен час щоб відвідати один з найбільших музеїв світу - Дрезденську картинну галерею з шедеврами Старих і Нових майстрів, а для інших більш інтееснимі можуть виявитися Музей порцеляни або Дрезденська збройова палата або похід в Грюнес Гевёльбе, де представлена ​​багата колекція коштовностей Веттінів.

У Регенсбург з Маріанські Лазні

Середа 12:30 - 20:00 Вартість 49 €

Регенсбург, що знаходиться в місці злиття річок Дунай і Реген, є одним з найстаріших міст Німеччини, визнаний об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Історія тут постає живою, завдяки добре збереженим пам'яткам. Ви зможете побачити: чудовий Кам'яний міст - один з перших кам'яних мостів у Європі, середньовічну Стару Ратушу, готичний Кафедральний собор Святого Петра, розкішний палац князівської династії Турн-унд-Таксис, церква Ульріха ХII, римську базиліку ...

У Бамберг з Маріанські Лазні

Четвер 12:30 - 21:00 Вартість 51 €

Бамберг - старовинне місто в Баварії - зовсім недалеко від кордону з Чехією. Місто королів і єпископів, розташований, як Рим, на «семи пагорбах». Але його іноді називають «баварської Венецією» через безліч каналів і витончених мостів, перекинутих через них. Архітектурними перлинами міста є: Собор, Стара Ратуша, фортеця Альтенбург, резиденція князя-єпископа з чудовим садом, романські церкви Якобскірхе і Міхаельскірхе, готічекого Мариенкирхе. Також Бамберг славиться своїм особливим копченим пивом.

В Зальцбург з Маріанські Лазні

Неділя 7:30 - 21:00 Вартість 77 €

І в Австрії є дуже цікаві міста для відвідування. Виїхавши з Маріанські Лазні після раннього сніданку, ви вже до обіду опинитеся в Альпах. Що розкинувся біля підніжжя гір, Зальцбург вражає всіх своїх гостей пишністю барокової архітектури і прекрасними пейзажами. Візитна картка міста - фортеця Хоензальцбург (1050 -1519 рр.) На вершині гори Фестунгберг. І звичайно ж важко не згадати як багато місць в Зальцбурзі пов'язано з ім'ям Моцарта.

В Замок Нойшванштайн (замки Баварії з Маріанські Лазні)

Неділя 7:00 - 22:00 Вартість 88 €

Замки Людвіга II Баварського - це збулися наяву фантазії казкового короля. Лебединий замок Нойшванштайн, найбільш відвідуваний туристичний об'єкт і основний символ Баварії. Він настільки казковий, що важко втриматися щоб не порівняти диснеївський логотип з ним. Причому красивий і незвичайний Нойшвайнштайн як здалеку, так і поблизу. Задоволення будь-якій дорослій і дитині принесе відвідування його залів. Також Ви відвідаєте маленький Версаль в Альпах - палац Ліндерхоф. Екскурсовод розповість про історію короля-мрійника. Його життя - була б гідна пера Шекспіра, якби він виявився сучасником Людвіга Баварського.

У Ротенбург-на-Таубер

Неділя 7:30 - 20:00 Вартість 66 €

Опинившись в цьому чарівному містечку Ви мимоволі відчуєте себе героєм казок Гоффмана або братів Грімм. Атмосфера старовинного середньовічного міста збережена неймовірно точно. Тут є все, чого жадає любитель історії та старовини: павутина вузьких, мощених бруківкою вуличок, тісно жмущіеся один до одного і дуже милі будинку з геранню на вікнах, ковані вивіски над ремісничими лавками і майстернями, міські стіни з вежами, Ратуша, собор Святого Якова і навіть відкрита цілий рік «Різдвяна село». Це місто називають містом вічного Різдва, оскільки тут найбільші збори в Європі різдвяних вертепів - малих архітектурних композицій, які зазвичай подаються в церкві або вдома на Різдво.

У Чеський Крумлов з Маріанські Лазні

Неділя 7:00 - 21:00 Вартість 53 €

Це перлина південної Чехії! Казкове місто XII століття зберіг справжню атмосферу середньовіччя! Другий за величиною, після Празького Граду, палацовий комплекс в Чеській Республіці, внесений, як і все місто, в список світової спадщини ЮНЕСКО. Фортеця і замок з бароковим театром і величезним парком знаходяться на високій скелі над річкою Влтава. Також рекомендуємо відвідати місцевий пивовар «Еггенберг». Поряд з Прагою Чеський Крумлов стоїть у ряді місць обов'язкових для відвідування.

В Прагу з Маріанські Лазні

Неділя 08.00 - 19.00 Вартість 39 €

Екскурсія зовсім легка. Оскільки до Праги всього 1,5 години їзди на комфортабельному автобусі. Чи можна погуляти там самостійно? Здається що так. Але тільки на перший погляд, оскільки досвідчений екскурсовод зможе так провести Вас по місту розкинувся на двох берегах Влтави, що він збереться для вас воєдино і стане зрозумілим. При самостійному ж відвідуванні завжди є ризик, що розумниця Прага залишиться всього лише набором красивих картинок у вашій пам'яті.
Один з найкрасивіших міст Європи! Ви пройдете по «дорозі Чеських королів» і побачите: ареал Празького граду, прекрасний собор Святого Віта, по Карлова мосту пройдете в Старе місто, на Староміської площі побачите легендарні астрономічний годинник Орлой, по вулиці Целетна пройдете до Порохової вежі, побуваєте на Вацлавській площі ... вільний час для обіду і покупок.

У Карлові Вари

Четвер 13:00 - 19:00 Вартість 20 €

Всього до години потрібно щоб перенестися з спокійних і аристократичних Маріанські Лазні в розкішні Карлові Вари. Всесвітньо відомий курорт, до цілющих джерел якого вже протягом 6 століть з усіх сторін світу з'їжджаються люди. Дізнаєтеся красиву легенду про виникнення курорту, який відвідував російський імператор Петро I, імператриця Марія-Терезія, Гете, Бетховен і багато інших відомих особи. Побачите прекрасні колонади, санаторії, відомий карловарський гейзер.

Дводенна екскурсія з Маріанські Лазні


До Швейцарії з Маріанські Лазні (Цюріх, Люцерн, Берн)

Субота 6:00 - Воскресіння 23:00

Під час 2-х денного туру в Швейцарію, скоєного на комфортабельному мікроавтобусі групою не більше 8 чоловік, вам випаде можливість відвідати цей прекрасний куточок Європи. У вашій пам'яті назавжди збережуться неповторні альпійські пейзажі, кришталева чистота численних озер, унікальні пам'ятки древньої історії і архітектури.
Ви побуваєте на Рейнському водоспаді - найбільшому за кількістю скидає вниз води водоспаді в Європі. З досвідченими екскурсоводами зробите захоплюючі оглядові екскурсії по всесвітньо відомим містам - Цюріху, Люцерну, Берну.
Відвідайте також і Інтерлакен - курорт з багатими традиціями, розташований в самому серці швейцарських Альп, між озерами Тун і Бріенц, біля підніжжя знаменитих піків Ейгер, Монк і Юнгфрау. Казкові пейзажі цього місця свого часу привернули увагу таких відомих персон, як Марк Твен, Гете, Вагнер, Мендельсон і представників європейських королівських прізвищ.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від Вашого готелю)
12:00 прибуття на Рейнський водоспад
14:00 переїзд до Цюріха
15:00 оглядова екскурсія по Цюріху
17:00 переїзд в Люцерн, розміщення в готелі 3 + *, екскурсія, вільний час

Неділя
Сніданок в готелі (входить у вартість туру)
8:30 від'їзд в Берн
11:00 оглядова екскурсія по Берну
13:00 переїзд в Інтерлакен, вільний час
15:00 від'їзд в Маріанські Лазні
23:00 прибуття до Вашого готелю

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Шопінг

Також Ви можете прочитати про можливості шопінгу в аутлеті Інгольштадт та інших поїздках за покупками з Маріанські Лазні

Відень з Маріанські Лазні на автобусі

Субота 6:00 - воскресіння 21:00


Чарівна Відень - місто вальсів, елегантною музики, чудових парків, випічки і вина, в якому тісно сплелися культури багатьох націй і народів. Під час гучного й пишного правління династії Габсбургів Відень став яскравим показовим прикладом розкоші і пишноти. Велика імперія давно канула в лету, але жителі Відня, які цінують традиції свого народу, зберегли багато з тієї далекої епохи.
Завдяки цьому тепер і ви зможете в повній мірі насолодитися красою пам'яток Відня.
З нашим досвідченим гідом ви зробите екскурсію по історичній частині міста і зможете побачити є символом міста Собор святого Стефана, палацовий комплекс Бельведер, імператорську резиденцію Хофбург, палац Шенбрунн, знаменитий на весь світ Віденський оперний театр, побуваєте на площі Марії-Терезії, на бульварі Рінгштрассе , на вулиці Грабен. Побуваєте також і в Новій Відні, побачите знаменитий будинок Хундертвассера. У вільний час у вас буде можливість відвідати музеї, концерти органної музики, оперу.

Програма туру:
субота
6:00 від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11: 000 - 14:00 приїзд до Відня, пішохідна оглядова екскурсія по історичній частині міста
14:00 - 17:00 обід і вільний час
17:00 розміщення в готелі 3 * - 4 * в центрі міста
18:30 вільний час, можливість відвідування концертів, опери

Неділя
08:00 - 12:00 оглядова екскурсія по Відні
12:00 - 16:00 вільний час
16:00 від'їзд з Відня
21:00 прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Будапешт + Братислава з Маріанські Лазні

Субота 5:00 - Воскресіння 23:00


Чудовий 2-денний тур по двох європейських столиць, незабутні враження від якого назавжди залишать відбиток у вашій пам'яті. Для вас підготовлена ​​багата й цікава програма, так що нудьгувати точно не будете!

Програма туру:
субота
5:00 - від'їзд з Маріанські Лазні (від вашого готелю)
11:00 - приїзд в Братиславу. 2-хчасового пішохідна екскурсія по історичному центру міста. Ви зможете побачити: будинок Святого Мартіна, Михальська вежа і ворота - єдині ворота, що збереглися з середньовіччя, Академія Істрополітана, Староміська ратуша, єзуїтський і францисканський костел, палац Мірбаха, Університетська бібліотека, Головна площа, Словацький національний театр, палац Грассалковіча - резиденція президента Словаччини , палац Пальфі, Капітулская вулиця. Вільний час 1 годину.
14:00 - переїзд в столицю Угорщини Будапешт
16:00 - приїзд в Будапешт, розміщення в готелі, вільний час з можливістю прогулянки по Дунаю на теплоході

Неділя
7:00 - 7:45 сніданок в готелі (входить у вартість туру)
08:00 - 12:00 автобусно-пішохідна екскурсія по Будапешту: символ міста - будівля Парламенту, базиліка Св. Іштвана - найвищий будинок міста, ланцюговий міст Сечені, проспект Андраші, Королівський палац у стилі бароко, площа Героїв - одна з найвідоміших площ угорської столиці, Меморіал 1000-річчя обретіння Батьківщини, Рибальський бастіон і пам'ятник Св. Іштвану, замок Вайдахуняд, купальні «Сечені» - найбільші в Європі, Металеве дерево в меморіалі Валленберга, серце міста - вулиця Ваци, турецькі ванни 15 століття «Рудаш»
12:00 - 15:00 вільний час
15:00 - від'їзд з Відня
23:00 - прибуття в Маріанські Лазні

Примітка: Час вказується орієнтовний - може бути різна в залежності від ситуації на дорогах.

Чи можна погуляти там самостійно?
Чи можна погуляти там самостійно?
Чи можна погуляти там самостійно?

Новости