Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

  1. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  2. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  3. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  4. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  5. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  6. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...
  7. TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд,...

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

Неперевершений дует Минулого и сьогодення, пекуче суміш Сходу и Заходу, запаморочліві архітектурні новації сучасної епохи, спершись об мальовничий горизонт, - Сінгапур Унікальний! Відданіх багатому духовному, культурної та історичної спадщини міста, проходячи Повз шкірного его етнічного анклаву. Уперед за новімі враженнями. Оглядовий екскурсія по місту щедро нагородити Яскрава емоціямі и Барвиста фото. Свою Назву Сінгапур получил в XIV столітті. За легендою індонезійська принц Побачив на березі чудової тварини, голова которого нагадувала гриву царя всех звірів, а ноги заміняв хвіст русалки. З тих пір лев-риба - символ Сінгапуру, який приносить самі місту удачу. Витоки заснування міста виходять до Британської імперії, яка вирішила задіяти поселення як торгову станцію. Старовинний готель є британським символом міста - «острівець спокою для європейців». Випадкових відвідувачів в ньому немає. За кожним гостем закріплюється історія, яка враховує індивідуальні переваги постояльців. У XVIII столітті острів став для англійців стратегічно важливим регіоном. Форд Каннінг зберігає сліди історичних повалення. Тут під землею знаходиться раніше діючий англійська бункер. Звук тривоги і тьмяне світло - перше, що зустрічає відвідувачів. У коридорах солдати імператорської армії вказують маршрут прямування. Головна кімната Зал переговорів - мовчазний свідок прийняття відчайдушного рішення в 1943 році - капітуляції, в наслідку якої Сінгапур був втрачений для англійців назавжди.

Під час колонізації кожної етнічної групи населення виділявся окремий район - національний анклав. У жвавому Чайна-Тауні Вас зустріне картина Старого Китаю. Китайський квартал визнаний заповідною зоною. Ретельно відреставровані будинки зберегли унікальну самобутність і автентичність кожного куточка. Не пропустіть можливість переступити поріг стародавнього храму, купити свічку і загадати бажання. Будьте впевнені, Будда прихильний до молитов кожного.

Будьте впевнені, Будда прихильний до молитов кожного

Аркада Малої Індії, комплекс святинь і композиція з давньої архітектури, а ще плеяда ювелірних магазинів, які рясніють оригінальними золотими виробами - Індійський квартал вражає традиційним колоритом. З какофонією автомобільних рогів, велосипедними дзвіночками і балаканиною місцевих жителів Маленька Індія є одним з найчарівніших і яскравих етнічних анклавів в Сінгапурі. Його запашні вулиці притягують Вас до великої кількості прикрас, жасминовий гірлянд і шовкових сарі. Індійська громада славиться багатою історією. Цей анклав налічує понад 200 років. За словами офіційного сайту Little India, назва «Сінгапур» походить від санскритських слів «місто лева». Район є процвітаючим барвистим місцем, де відзначаються традиційні свята, а відвідувачі можуть вільно спостерігати за поклонінням в храмі Шрі-Верамакаліаммана. В Арабському кварталі Вам неодмінно захочеться відвідати історичну мечеть Султана, спочатку побудовану в 1825 році. Незважаючи на те, що в молитовний зал допускаються виключно мусульмани, Ви зможете оцінити перевагу золотих куполів і майстерність зовнішньої будови.

Сінгапурський Flyer, що стоїть на висоті 165 метрів, є другим найбільшим в світі колесом огляду. Погляньте з висоти пташиного польоту на горизонт Сінгапуру і його околиці. «Колючий» скляний фасад театру нагадує популярні місцеві фрукти - дуріан, що робить його яскравою іконою набережній. Еспланада стала місцем проведення таких гучних подій, як фестиваль мистецтв. На завершення екскурсії Ви познайомитеся з найкращими в Азії виробами з напівкоштовних і дорогоцінних каменів в галереї Singapore Gem. Опинившись на знаменитій торговельній вулиці Orchard Road, продовжуйте самостійне знайомство з містом. Будьте впевнені, Сінгапур Вас здивує.

13 день

13 день

У Сінгапурі можна пробачити приїхати і нічого не робити, крім шопінгу, оскільки це місто світового класу по стилю і дизайнерському шику. Площа Орчард-роуд - відмінна риса для старту покупок. На кожному кроці Вас вітають магазини високого класу. Чого ще можна очікувати від сусідства, яке може похвалитися 22 торговими центрами і шістьма універмагами ?! Усластів погляд ексклюзивними брендовими бутиками, вирушайте за кулінарним самоосвітою - другим за списком розвагою в Сінгапурі. Їжа тут всюди. «Фуд-корти» пропонують насолодитися смачним гастрономічним турне без оглядки. Індонезійські креветки «самбал», шашлик «сате», малайський гострий суп «лакса», качка по-пекінськи, індійський курча тандури - рай для гурманів.

Останній день

Залишаючи Сінгапур і гріючи серце спогадами про тропічному раю Пхукета, Вам відкриється незаперечна істина: «Подорож - це та річ, купивши яку Ви станете тільки багатшими».

Виселення з готелю. Груповий трансфер в аеропорт. Інформація про час трансферу Вам буде повідомлена напередодні вильоту.

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

TPG - національний туроператор України: тури в Грецію, Кіпр, Мальту, Болгарію, Чорногорію, Таїланд, Шрі Ланку, ОАЕ

1 день

По прибуттю в аеропорт Пхукета Вас зустріне приймаюча сторона TPG Thailand з наданням групового трансферу в готель. На інформаційній зустрічі з російськомовним гідом Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. Ви отримаєте індивідуальну сім-карту, активація якої забезпечує цілодобовий зв'язок з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату.

За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову оплату

Кожен, хто побував на Пхукеті, назавжди залишає частинку свого серця в тропічному раю. Найбільший острів Королівства зберігає безліч секретів, що відбилися на його колориті. Прогулянка по Старому Місту дозволить заглянути за багатовікові куліси, з кожним кроком відчуваючи дух азіатських предків. Олов'яний бум залишив явний відбиток на тілі острова. Китайсько-португальська квартал оповитий атмосферою купецької знати. Будівлі в класичному європейському стилі тісно переплітаються з китайськими архітектурними композиціями Їх відмінна риса - громіздкі широкі двері і вікна. На балконах дивовижних барвистих будинків розбиті декоративні сади, які надають району ноти романтизму і невимушеності.

2 день

Зачаровують види на бухту і острів. Лазурне море переливається в світлі сонячних променів. Смарагдові пагорби спокушають первозданної екзотикою. Все це, як ніби, сюжет з казки, де мрії стають реальністю. Оглядова екскурсія розповість про традиції та культуру тайського народу. Пхукет завжди був ласим шматочком для заморських народів. Незважаючи на скромну площу, острів грав важливу роль в економічному розвитку країни, завдяки запасам олова. У XVI столітті, які прибули на Пхукет голландці, побудували численні склади для торгівлі сплавом зі срібла і свинцю. За сьогоднішній день західні і південні регіони зберегли культурний слід іноземних торговців. Фасади найкрасивішою вулиці Soi Romani нагадують дракона. Архітектурні будови в китайсько-португальському стилі примітні великими отворами для дверей і європейськими балконами з розбитими садами на них. Таїланд - країна тисячі буддійських храмів. Пхукет - не виняток. Храми Chalong і Wat Phra Thong занурять в приємний стан споглядального спокою, яке швидко розвіють пустотливі мавпи. Найбільша святиня Ват Чалонг райдужно відкриє Вам двері, присвячуючи в потаємні релігійні таємниці. У монастирі зберігається фрагмент кістки Будди, подарованої королю Таїланду Рамі IX урядом Шрі-Ланки. У храмі знаходяться три скульптури ченців, що прославилися своїми надприродними цілющими здібностями. Не забудьте попросити здоров'я у послідовників Великого Вчителя. Головна прикраса Wat Phra Thong - велика статуя золотого Будди. За легендою її виявив пастух, який прив'язував свого бичка до кілочка, що виступає з землі. Згодом місцеві жителі помітили, що вона є частиною величезної статуї. Всіх, хто намагався розкопати скульптуру, очікував смертельний рок. З роками місцевим урядом було вирішено заборонити розкопки і побудувати навколо Будди храм.

Ви підніметеся до статуї Великого Будди на вершину гори Накакед. Головне її покликання - захист від бід. Будівництво святині ведеться виключно за приватні пожертви. Кожен бажаючий може внести лепту у зведення споруди. Для цього необхідно придбати невеликий шматок білого мармуру, маркером написати на ньому своє ім'я і бажання, після чого він стане частиною облицювання Великого Будди.

Оглядовий майданчик з пагорба Великого Будди відкриває чудовий панорамний вид на острів і бухту Калонг. Невеликий музей у підніжжя статуї присвячений її будівництва. В його стінах часто проводяться релігійні служби. Дзвін сотень дзвіночків, розвішаних монахами на деревах, створюють дивовижну музику для втомлених від земних справ прихожан. Біля храму знаходиться величезний гонг. Згідно з повір'ям, щоб привернути удачу, потріть диск до випромінювання звуку. У святині величезною популярністю користується обряд на виконання бажання. Довірте свою долю ченця, який зав'яже Вам на зап'ясті нитку і покропить свяченою водою. У підніжжя статуї Великого вчителя розташована школа медитації.

Втомилися? Після тривалої прогулянки Ви відпочинете на фабриці постільних виробів. Латекс - біле золото країни. Фабрика з виробництва постільних речей з натурального латексу повідає технологію отримання сировини з дерева бразильської гевеї. Унікальні гіпоалергенні і ортопедичні властивості подушок, матраців користуються величезною популярністю в світі. Ви неодмінно виберете щось необхідне для свого здоров'я.

Відвідування зміїної ферми підбадьорить і нагородить порцією адреналіну. Не пропустіть шанс поспостерігати за королівської коброю на відстані витягнутої руки. Ви дізнаєтеся багато цікавого про лікувальні властивості зміїної отрути і знайдете багато корисного для здоров'я свого організму. Заглянувши в майстерні ювелірній фабриці, Ви своїми очима побачите, як з'являються на світ філігранно виточені вироби з дорогоцінних каменів. Дізнайтеся, який дорогоцінний камінь найбільш підходять Вам.

3 день

3 день

Сонце, море і пісок - ідеальний відпочинок на Пхукеті. Променисті пляжі острова рясніють екзотичними пейзажами і дивовижними ландшафтами. Кожне узбережжі унікально по-своєму. Патонг - епіцентр активного життя, яке вирує цілодобово. Величезний асортимент водних розваг, відмінна інфраструктура, нескінченні вечірки в ритмі нон-стоп - «маленька Паттайя» примітна п'янкої атмосферою свободи і веселощів. Patong Beach - відомий пляж Пхукета з широким розмаїттям розваг і нічним життям. Упорядкована територія доречно поєднує всі необхідні зручності для відмінного проведення часу. Це ідеальне місце відпочинку для молодих і активних мандрівників. Створюйте музику, просто прогулюючись по узбережжю. Бухта Карон знайшла знаменитість завдяки співає піску на її пляжі. Згідно з оцінками міжнародних експертів Karon Beach входить в десятку кращих прибережних зон планети. Травня Као - найвіддаленіший і безлюдний пляж Пхукета, частина Національного парку Sirinath. Білосніжний пісок, свіжий бриз, море кольору ультрамарин, яке зливається з небесною синявою, сприяють повному умиротворення. Відчуйте блаженне усамітнення: тільки глухий рокіт хвиль і забавні краби біля самої кромки пінистого узбережжя.

4 день

Білосніжний пісок неквапливо скочується в море, монотонний гул хвиль умиротворяє душу, промені ранкового сонця ніжно обіймають, а свіжий бриз дарує блаженну прохолоду - насолодившись відпочинком у кромки безкрайньої блакиті, рекомендуємо відправитися в екзотичну подорож по островах Пі-Пі. Острів Бамбі подарує хвилини блаженного усамітнення. Зійшовши з човна на безлюдний берег, Ви відчуєте себе першовідкривачем - послідовником Колумба або Миклухо Маклай. Білосніжний пісок, аквамаринова гладь лагуни, солоний морський бриз - відпливаючи від острова, Ви ще довго будете згадувати ласкавий рокіт хвиль його узбережжя.

Попереду ще багато цікавого. Пі-пі-Дон втягне в екзотичний рай тропіків. Минаючи скелясті кручі острова Пі-Пі-Лей, Вас чекають печери вікінгів з давньої наскального живописом. Лагуна Пилі зустрічає морем кольору ультрамарин в оточенні карстових скель. Легендарна бухта травня Бей - відкриє врата в рай. Її природне досконалість відображене у фільмі з Леонардо Ді Капріо. Ви зрозумієте, чому режисер утопічного роману «Пляж» вибрав саме це місце для знімального майданчика. Ідилічне місце дозволить переоцінити всю сутність людського життя, занурюючись в стан божественного умиротворення. Відпочинок на пустельному пляжі зарядить енергією, яка буде потрібно для вивчення дивного підводного світу. Пірнання з трубкою і маскою біля острова Пі-Пі відкриє завісу на життя морських мешканців.

«Побачене - це не почуте» - керуючись рядками відомої приказки, вирушайте на зустріч заходу до мису Phromthep. Тропічні сутінки забарвлюють горизонт блідо-рожевою аквареллю, що відбивається в безмежних морських просторах. Мис Бога Брахми вміщує місце поклоніння творцю світу - вівтар, оточений статуями слонів. Вдосталь намилуватися романтичним ввечері можна в приємній атмосфері ресторану Al Fresco.

5 день

5 день

Канатний тур в джунглях Хануман надасть унікальний шанс парити в небесах немов птах, насолоджуючись чудовою панорамою диких джунглів. Перед Вами відкриється дивовижний вид гірського водоспаду, скелястих обривів, потопаючих в мангрових заростях. Назва канатної дороги говорить сама за себе: згідно тайської легендою, Хануман - син бога вітру, який успадкував від батька здатність до польоту. Ватажок племені мавп і один з героїв стародавнього епосу Рамаяни надихнув на облаштування канатної дороги з повітряними мостами, платформами, рейками, спіралевіднимі сходами і вертикальними спусками. Загляньте в очі власному страху, відірвіться від землі, відчувши п'янке почуття ширяння над землею. Мотузкова траса, простягнута на висоті близько 40 метрів, займає гігантську площу. «Do not Worry, Be Happy»: про бездоганну якість подвійної системи безпеки подбали професіонали своєї справи.

6 день

Мальовнича природа Пхукета вражає до тремтіння. Вивчати дикий світ тропіків краще верхом на слоні. Добродушний гігант повідає про райських скарби джунглів. Похитуючись, немов величезний корабель на хвилях, нащадок мастодонтів проведе через лабіринт мангрових заростей, минаючи зелені пагорби, химерної форми скелі, вируючі гірські річки та сріблясті водоспади.

Насолоджуйтеся вечерею, душевною атмосферою і приголомшливим видом в кращих ресторанах Пхукета. З тераси ресторану Breeze відкривається пейзажна панорама на затоку Андаманського моря. Неонові вогні нічного міста полонять своїм шармом. Для Вас облаштована відкрита кухня. Тропічні дерева і пальми навівають мелодійний романс. Меблі з тикового дерева і оригінальні скульптури доповнюються спокійною музикою. Незрівнянні страви з морепродуктів і величезний асортимент органічного вина порадують гурманів гастрономічного мистецтва. Скуштуйте качине конфі і коктейль з королівських креветок. Карпаччо з риби меч з каперсами, морський окунь на грилі, салат з артишоків з овечим сиром від Acqua Restaurant гідні захоплення. Лаконічний інтер'єр італійського ресторану пишається зразковим обслуговуванням. Креативне освітлення, ненав'язлива музика створюють приємну атмосферу ідеального вечері. Ризикніть скуштувати кухню в стилі à la Francaise з азіатськими мотивами. Головна пристрасть ресторану Dedos - пікантне змішування вишуканих смакових якостей і ароматів. Одночасно азіатські і європейські блюда - тартар з лосося і тунця, суп з омарів, тунець з кедровими горішками - рай для справжніх гурманів.

7 день

Проведіть захоплююче час в аквапарку Splash Jungle. Вас чекає море бризок, веселощів і сплеск незабутніх емоцій. Розвага для всієї родини представлено безліччю водних атракціонів і незліченною кількістю водних забав.Каждий квадратний метр аквапарку Splash Jungle переповнений радістю, забавами, захопленням. Один з популярних атракціонів - лінива річка Лезі-Рівер, м'яке протягом якої дозволить насолодитися дитячої безтурботністю. Зупиняє серце бумеранг, крутий підйом і спуск по вертикальній стіні подарують заряд енергії. Для маленьких мандрівників створено безліч водних гірок з різною висотою і швидкостями, акваріум, слайд-пул.

8 день

8 день

Відправляйтеся за свіжими емоціями і порцією адреналіну. Програма Супер Сафарі забезпечить енергетичний заряд на цілий день. Вири вируючої води, круті пороги, прохолодні бризки в обличчя - рафтинг по бурхливій річці принесе море гострих відчуттів, перевіряючи Вас на міцність. Відвести дух від екстремального сплаву допоможуть кристально чисті басейни гірського водоспаду. Звуки, що переповнюють тропічні джунглі, додадуть екзотичну ноту в відпочинок. Трекінг на слонах дозволить насолодитися мальовничою природою мангрового лісу вздовж річки.

9 день

Отримайте невимовне задоволення від традиційної тайської терапії і комплексу спа-послуг. Майстри своєї справи допоможуть зняти стрес, відновити втрачені сили, нагородять зарядом енергії. Традиційний тайський масаж, мінеральні джерела, ефірні масла, вулканічні камені допоможуть досягти гармонії, стати ще красивіше і молодше. Виникнення тайського масажу безпосередньо пов'язано з історією країни: буддизмом, навчаннями йоги, медичною практикою Аюрведи. Система оздоровлення сформувалася на основі індійських і китайських лікувальних традицій. Маніпуляція майстром м'язами вашого тіла активує енергетичні канали організму, відновлюючи його основні функції.

Під гучне «lady and gentlemen welcome to Simon Cabaret» пориньте в феєричну атмосферу шоу трансвеститів. Сліпуче виступ вразить Вашу уяву яскравими постановками, які супроводжуються приголомшливими звуковими і світловими ефектами. Інтернаціональне шоу побудовано на сюжетах з різних світових культур. Вам буде надзвичайно приємно споглядати на сліпучий блиск костюмованого дії в супроводі рідної музики.

10 день

Відпочинок на Пхукеті поєднує яскраве сонце, шопінг і захоплюючі розваги. Стрілецький тир нагородить масою вражень, гарантуючи заряд адреналіну. Отримавши мішень і кулі, саме час піддатися інстинкту мисливця або стати послідовницею Лари Крофт. Вдосталь Настрілявшись, приступите до вивчення картингового треку. Траса має звивистими поворотами. Осідлавши заморського коня, вирушайте за відчуттям екстриму під Гагарінське «Поїхали».

11 день

11 день

По прильоту в аеропорт Сінгапуру Вас зустріне приймаюча сторона TPG з наданням трансферу в готель. Ви отримаєте індивідуальної сім-карти, активація якої надасть можливість цілодобового зв'язку з гарячою лінією, зазначеної в ваучері. Вам буде надана вся інформація щодо туристичного пакету. За бажанням можна замовити інші екскурсії за додаткову плату.

Мальовничі джунглі, які колись домінували над горизонтом Сінгапуру, повільно поступилися місцем футуристичним хмарочосах, більше схожим на живі екосистеми, ніж на бізнес-центри. Енергійний ритм «міста в саду» пропагує сталий баланс з природою. Вас вразить достаток пішохідних стежок і чудових джунглів-мостів. Випробуйте чарівність вечірнього Сінгапуру. Вас чекає екскурсія по сучасному району Marina Bay. Розкішний курортний комплекс Marina Bay Sands - знаковий орієнтир міста. Він включає готель, торговий центр з каналом, який проходить через нього, музей ArtScience і пристань Marina Bay Sands Skypark. Оглядовий майданчик Skypark і басейн знаходяться на імпровізованому кораблі у верхній частині готелю. Тільки його гостям дозволено користуватися унікальним басейном, але кожен може відвідати оглядовий майданчик, звідки відкривається чудова панорама на інноваційний міст зі спіраллю, порт, сади біля затоки і вражаючий горизонт. Розкіш і елегантність Marina Bay Sands уособлюють смак Сінгапуру. Все навколо Сінгапуру почалося з річки. Колись брудна і переповнена сквоттерами набережна сьогодні може похвалитися одним з найцінніших об'єктів нерухомості в місті. Численні кафе і бари, які усеівают променад, оживають з настанням ночі. Увечері лазерне шоу Wonder Full о 20:00 відкриє світ чарівництва. Ви будете занурені в прекрасну симфонію музики, води та світла. Унікальне 15-хвилинне шоу зачарує танцювальними фонтанами, барвистим візуальним мистецтвом, надихаючими оркестровими саундтреками і спеціальними світловими ефектами.


Як тільки Ви помітите красиво оформлене зелене простір, не зможете залишитися осторонь. Прогуляйтеся по затоці, відвідавши футуристичний Східний сад, що ідеально підходить для того, щоб втекти від міської суєти на мить. Кластер знакових архітектурних структур, призначених для виконання екологічно стійких функцій, - насолода для очей. Потім вирушайте під купол хмарного Ліси. Ви побачите найвищий критий водоспад в світі, дізнаєтеся багато нового про біорізноманіття планети. Світло-музичне шоу «Садова Рапсодія» о 20:45 полонить привабливим шармом Сінгапуру, який під покровом ночі запалює тисячі неонових вогнів, радуючи око яскравою палітрою кольорової акварелі.

12 день

Неперевершений дует Минулого и сьогодення, пекуче суміш Сходу и Заходу, запаморочліві архітектурні новації сучасної епохи, спершись об мальовничий горизонт, - Сінгапур Унікальний! Відданіх багатому духовному, культурної та історичної спадщини міста, проходячи Повз шкірного его етнічного анклаву. Уперед за новімі враженнями. Оглядовий екскурсія по місту щедро нагородити Яскрава емоціямі и Барвиста фото. Свою Назву Сінгапур получил в XIV столітті. За легендою індонезійська принц Побачив на березі чудової тварини, голова которого нагадувала гриву царя всех звірів, а ноги заміняв хвіст русалки. З тих пір лев-риба - символ Сінгапуру, який приносить самі місту удачу. Витоки заснування міста виходять до Британської імперії, яка вирішила задіяти поселення як торгову станцію. Старовинний готель є британським символом міста - «острівець спокою для європейців». Випадкових відвідувачів в ньому немає. За кожним гостем закріплюється історія, яка враховує індивідуальні переваги постояльців. У XVIII столітті острів став для англійців стратегічно важливим регіоном. Форд Каннінг зберігає сліди історичних повалення. Тут під землею знаходиться раніше діючий англійська бункер. Звук тривоги і тьмяне світло - перше, що зустрічає відвідувачів. У коридорах солдати імператорської армії вказують маршрут прямування. Головна кімната Зал переговорів - мовчазний свідок прийняття відчайдушного рішення в 1943 році - капітуляції, в наслідку якої Сінгапур був втрачений для англійців назавжди.

Під час колонізації кожної етнічної групи населення виділявся окремий район - національний анклав. У жвавому Чайна-Тауні Вас зустріне картина Старого Китаю. Китайський квартал визнаний заповідною зоною. Ретельно відреставровані будинки зберегли унікальну самобутність і автентичність кожного куточка. Не пропустіть можливість переступити поріг стародавнього храму, купити свічку і загадати бажання. Будьте впевнені, Будда прихильний до молитов кожного.

Будьте впевнені, Будда прихильний до молитов кожного

Аркада Малої Індії, комплекс святинь і композиція з давньої архітектури, а ще плеяда ювелірних магазинів, які рясніють оригінальними золотими виробами - Індійський квартал вражає традиційним колоритом. З какофонією автомобільних рогів, велосипедними дзвіночками і балаканиною місцевих жителів Маленька Індія є одним з найчарівніших і яскравих етнічних анклавів в Сінгапурі. Його запашні вулиці притягують Вас до великої кількості прикрас, жасминовий гірлянд і шовкових сарі. Індійська громада славиться багатою історією. Цей анклав налічує понад 200 років. За словами офіційного сайту Little India, назва «Сінгапур» походить від санскритських слів «місто лева». Район є процвітаючим барвистим місцем, де відзначаються традиційні свята, а відвідувачі можуть вільно спостерігати за поклонінням в храмі Шрі-Верамакаліаммана. В Арабському кварталі Вам неодмінно захочеться відвідати історичну мечеть Султана, спочатку побудовану в 1825 році. Незважаючи на те, що в молитовний зал допускаються виключно мусульмани, Ви зможете оцінити перевагу золотих куполів і майстерність зовнішньої будови.

Сінгапурський Flyer, що стоїть на висоті 165 метрів, є другим найбільшим в світі колесом огляду. Погляньте з висоти пташиного польоту на горизонт Сінгапуру і його околиці. «Колючий» скляний фасад театру нагадує популярні місцеві фрукти - дуріан, що робить його яскравою іконою набережній. Еспланада стала місцем проведення таких гучних подій, як фестиваль мистецтв. На завершення екскурсії Ви познайомитеся з найкращими в Азії виробами з напівкоштовних і дорогоцінних каменів в галереї Singapore Gem. Опинившись на знаменитій торговельній вулиці Orchard Road, продовжуйте самостійне знайомство з містом. Будьте впевнені, Сінгапур Вас здивує.

13 день

13 день

У Сінгапурі можна пробачити приїхати і нічого не робити, крім шопінгу, оскільки це місто світового класу по стилю і дизайнерському шику. Площа Орчард-роуд - відмінна риса для старту покупок. На кожному кроці Вас вітають магазини високого класу. Чого ще можна очікувати від сусідства, яке може похвалитися 22 торговими центрами і шістьма універмагами ?! Усластів погляд ексклюзивними брендовими бутиками, вирушайте за кулінарним самоосвітою - другим за списком розвагою в Сінгапурі. Їжа тут всюди. «Фуд-корти» пропонують насолодитися смачним гастрономічним турне без оглядки. Індонезійські креветки «самбал», шашлик «сате», малайський гострий суп «лакса», качка по-пекінськи, індійський курча тандури - рай для гурманів.

Останній день

Залишаючи Сінгапур і гріючи серце спогадами про тропічному раю Пхукета, Вам відкриється незаперечна істина: «Подорож - це та річ, купивши яку Ви станете тільки багатшими».

Виселення з готелю. Груповий трансфер в аеропорт. Інформація про час трансферу Вам буде повідомлена напередодні вильоту.

Втомилися?
Чого ще можна очікувати від сусідства, яке може похвалитися 22 торговими центрами і шістьма універмагами ?
Втомилися?
Втомилися?
Втомилися?
Втомилися?
Втомилися?
Втомилися?
Втомилися?
Чого ще можна очікувати від сусідства, яке може похвалитися 22 торговими центрами і шістьма універмагами ?

Новости