Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

100 рибних страв на Новий Рік. Обговорення на LiveInternet

  1. Лосось з грибами
  2. Салат з оселедцем
  3. Оселедець з картоплею
  4. Салат з сардини в маслі
  5. Бутерброди з оселедцем
  6. Форшмак з оселедця
  7. Холодець з щуки
  8. фарширований осетер
  9. Тартар з тунця
  10. лососеві кишеньки
  11. Салат з минтая
  12. Карпаччо з лосося
  13. Канапе з раковими шийками
  14. Салат з ставриди
  15. Рулет зі скумбрії
  16. осетрина відварна
  17. Перепелині яйця, фаршировані ікрою
  18. Салат з червоною ікрою
  19. Салат з кальмарів
  20. Салат "Дракончик"
  21. Зелений рулет з шпинату з лососем
  22. Печериці з червоною ікрою
  23. Закуска з чорного хліба з оселедцем
  24. Риба під маринадом
  25. Кальмари в клярі
  26. Роли з авокадо, лососем і огірком
  27. Салат з лососем і козячим сиром
  28. Рулети з форелі з сиром
  29. Риба по-грецьки
  30. Бутерброди з ікрою і рибою
  31. Канапе з лука і ікри
  32. Салат "Оселедець під шубою"
  33. Новорічні канапе
  34. Новорічні тарталетки
  35. Салат з шпрот з сухариками
  36. Салат з кальмарами і кукурудзою
  37. Запечена судак під сиром
  38. Салат із крабових паличок з апельсином
  39. Оселедець під шубою без цибулі

Колись поєднання крабів і капусти здавалося мені жахливим, але сьогодні простий рецепт крабового салату з пекінською капустою я частенько використовую. Спробуйте і ви цей соковитий і легкий салатик! .

Лосось з грибами

Колись поєднання крабів і капусти здавалося мені жахливим, але сьогодні простий рецепт крабового салату з пекінською капустою я частенько використовую

Простий рецепт лосося з грибами - в допомогу всім, хто не знає, як смачно приготувати і подати цю рибу на святковий стіл. Втім, і на буденний обід або вечерю таке блюдо можна поставити.

Салат з оселедцем

Пропоную дуже цікавий рецепт салату з оселедцем, який може прикрасити будь-який святковий і буденний стіл. Основні інгредієнти для приготування - рядові овочі і, звичайно ж, оселедець.

Оселедець з картоплею

Оселедець з картоплею - класичне поєднання. Його можна зустріти на будь-якому святковому столі. Однак кожна господиня подає її по своєму. Пропоную свій покроковий рецепт оселедця з картоплею.

Салат з сардини в маслі

Салат з сардини в маслі з даного рецептом готується протягом 15 хвилин. Таке блюдо цілком гідно стати частуванням на святковому обіді або фуршеті. Ситно, недорого і апетитно. казка :)

Бутерброди з оселедцем

Пропоную вашій увазі покроковий рецепт бутербродів з оселедцем. Між собою ми називаємо ці бутерброди "оселедець на шубі" - схожі за смаком і інгредієнтів. Відмінний варіант для святкової закуски.

Форшмак з оселедця

Форшмак з оселедця - це рибний паштет, в який додаються яйця, вершкове масло, цибулю. Даний покроковий рецепт форшмака з фото розповість, як приготувати форшмак з оселедця швидко і легко :)

Холодець з щуки

Холодець з щуки - таке блюдо, з яким доведеться повозитися, але повірте - воно того варте! Ніжна фарширована щука в желе тане в роті. Показую, як приготувати заливне з щуки.

фарширований осетер

У вас виявився цілий осетер, і ви не знаєте що з ним робити? Тоді пропоную дуже простий рецепт фаршированого осетра. Фарширований осетер - ефектне блюдо для вашого святкового столу!

Тартар з тунця

Задумали організувати грандіозну коктейль-вечірку? Або хочете здивувати свого коханого? Закуска тартар з тунця - то, що вам потрібно. Рецепт тартара з тунця з фото - до вашої уваги!

лососеві кишеньки

Лососеві кишеньки - це просто чудове святкове блюдо, здатне стати гідною прикрасою будь-якого столу. Готуються дуже, але результат - не передати словами! :)

Салат з минтая

Сьогодні я пропоную досить легкий в приготуванні, смачний і корисний рибний салат - салат з минтая. Ця нежирна риба містить багато корисних речовин, які здатні зміцнити ваше здоров'я.

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося - дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко.

Канапе з раковими шийками

Ця яскрава смачна і швидка закуска займе гідне місце на вашому святковому столі. Канапе виглядають як твір мистецтва, але при цьому готуються дуже легко!

Салат з ставриди

Найчастіше це блюдо готують на зимові свята - на Новий рік, наприклад. Салат виглядає дуже яскраво і прикрасить будь-яке ваше торжество. А простота приготування салату порадує кожну господиню.

Рулет зі скумбрії

Дуже смачна закуска - рулет з скумбрії. Багато хто знаходить скумбрію занадто жирної і пахучої, але риба, приготована за цим рецептом, припаде до смаку навіть вередунам і гурманам.

осетрина відварна

Ви шукаєте рецепт розкішної закуски з осетрини? Тоді ви знайшли те, що потрібно! Осетрина відварна з даного рецептом не тільки перетворюється в красиву і смачну закуску, а й залишається корисною.

Перепелині яйця, фаршировані ікрою

Перепелині яйця, фаршировані ікрою - неймовірно ефектна, красива і смачна закуска для святкового столу. Особливо органічно ця закуска буде виглядати на новорічному застіллі.

Салат з червоною ікрою

Салат з червоною ікрою - це спокуса, від якого не можна не відмовитися. Дорогий в приготуванні, але дійсно розкішний салат для святкового столу. Дізнайтеся, як приготувати салат з червоною ікрою!

Салат з кальмарів

Дуже смачний і легкий в приготуванні салат з кальмарів з цибулею і маринованими печерицями. Якщо наближається застілля - спробуйте приготувати салат з кальмарів, всім сподобається! .

Салат "Дракончик"

Мій фірмовий рецепт салату з рибної консервою і овочами. Оформлення салату, яке я хочу Вам запропонувати, буде дуже до речі напередодні Нового Року - року Дракона!

Зелений рулет з шпинату з лососем

Не лякайтеся таких красивих фотографій - приготувати зелений рулет з шпинату з лососем в домашніх умовах досить просто. Всього трошки старань - і неймовірно ефектна закуска у вас на столі!

Печериці з червоною ікрою

Печериці з червоною ікрою - кілька буржуазна, але, повірте, дуууже смачна закусочка :) Досить спробувати один раз - і пройти повз ікри в магазині буде складніше.

Закуска з чорного хліба з оселедцем

Закуска з чорного хліба з оселедцем - дуже проста в приготуванні закуска, яка припаде до смаку практично кожній російській людині, благо інгредієнти - прекрасно нам відомі і нами улюблені.

Риба під маринадом

Рецепт риби в маринаді - приготування смаженої на грилі тунця під японським маринадом. Крім страв з риби, маринад також підходить для курки, яловичини, тофу і овочів.

Кальмари в клярі

Рецепт приготування кальмарів в клярі. Приготувати кальмари по даним рецептом зовсім не складно, а виходять вони дуже смачними.

Роли з авокадо, лососем і огірком

Роли з авокадо, лососем і огірком - один з найбільш популярних класичних видів ролів. Авокадо, лосось і огірок - класика жанру. Якщо готуєте або пробуєте в перший раз - то те, що треба.

Салат з лососем і козячим сиром

Салат з лососем і козячим сиром - це легкий, літній, дуже барвистий і яскравий салат, який за смаком затьмарить чи не будь-який відомий вам салат. Можна подавати і на святковий стіл.

Рулети з форелі з сиром

Рулети з форелі з сиром - смачне, ефектне і делікатесну страву, приготувати яке в домашніх умовах досить-таки просто. Риба виходить ніжна, а сир робить страву більш поживним і жирним.

Риба по-грецьки

Класичний рецепт риба по-грецьки - приготування традиційного грецького рибного блюда з лимоном і зеленню. Найчастіше блюдо подається до сімейного святкового столу.

Бутерброди з ікрою і рибою

Рецепт приготування закуски з хліба з рибою і червоною ікрою. Бутерброди з ікрою і рибою до святкового новорічного столу.

Канапе з лука і ікри

Проста і дуже красива закуска до святкового столу. Канапе з червоної цибулі і червоної ікри - "прекрасна закуска" ... далі

Салат "Оселедець під шубою"

Простий рецепт з покроковими фотографіями приготування традиційного російського новорічного страви «Оселедець під шубою».

Новорічні канапе

Дуже ошатний, смачний і простий у приготуванні. Притягує до себе яскравістю оформлення і спробувавши хоч одну штучку, рука сама тягнеться за добавкою. Без тяжкості в шлунку :)

Новорічні тарталетки

Новий рік ще з радянських часів у мене асоціюється з червоною ікрою, тому до цих пір на кожному новорічному столі у нас обов'язково стоять новорічні тарталетки з червоною ікрою. Смачно і ефектно.

Салат з шпрот з сухариками

Салат з шпрот з сухариками - це, погодьтеся, класика жанру для різних святкових столів. Зокрема, цей салат дуже популярний на новорічних застіллях. Ділюся простим рецептом цього салату.

Салат з кальмарами і кукурудзою

Салат з кальмарами і кукурудзою - це мій улюблений салат на Новий рік. Уже років п'ять жодне новорічне застілля не обходиться без цього салату. Що ж, значить, будемо і 2013 рік зустрічати разом з ним! :)

Запечена судак під сиром

Запечена судак під сиром відмінно підійде до святкового і новорічного столу. Для приготування цієї страви ви можете використовувати як свіжу рибу, так і заморожену.

Салат із крабових паличок з апельсином

Дієтичний салат, дуже простий у приготуванні. смачно!

Оселедець під шубою без цибулі

Нерідко виникає така проблема: гість відмовляється від оселедця під шубою, бо не їсть цибулю. Що ж, виправляємо цю проблему і готуємо оселедець під шубою без лука!

Краща подяка - поділитися записом з друзями;)

Або хочете здивувати свого коханого?

Новости