Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Сочі: Блог Олександра Герасименка

  1. Сашка джерело гумору
  2. вечірні казки
  3. Звикаєш до всього
  4. Де жити взимку в Сочі
  5. лижі
  6. Червона Поляна
  7. 18 лютого

Середина мого відпочинку пройдена, але про Сочі я не написав ні слова. По-перше відпочивав. Не хотів бути схожим на того фото-туриста, який відпустку бачить після відпустки на екрані свого комп'ютера. Щоб відпустка була ефективним треба "бути" у відпустці. По-друге захопився: мені подобається поєднання гірських лиж і прогулянок уздовж моря. Це не затишшя перед бурею, це підготовка до бурі. Все що нижче, буде написано в нотах розслаблення.

Сашка джерело гумору

Мій же дитина на відпочинку став джерелом гострих жартів і відмінного настрою. Я просто закоханий в її міркування.

У літаку (з того ні з сього, задумливо дивлячись в ілюмінатор):

- Пап, а у нас літак куленепробивний?

- Кулі на таку висоту не долітають.

- А якщо будуть стріляти з іншого літака?

Це фото мене з Сашком я зробив влітку на Червоній Поляні. Тоді і пообіцяв їй, що ми повернемося сюди взимку.

Тоді і пообіцяв їй, що ми повернемося сюди взимку

Це фото кілька днів тому:

Це фото кілька днів тому:

вечірні казки

У мене є стільки часу на дочку, скільки мені зараз потрібно і вечорами я розповідаю їй казки. Найбільше вона любить різного роду мутації подій про Гаррі Поттера. Я розумію психологію утримання уваги та історії виходять і правда хороші. Дружина сміється, що мені треба видати збірку казок.

Вчорашня казка почалася так: "Посадив Гаррі Поттер ріпку ..." (Вона сміялася не могла заспокоїтися). З зуба, що випав зробив еліксир росту, ріпка виросла величезна і земля в городі тріснула, він запустив в неї зловісну соковижималку у вигляді шланга з зубами і викачав з неї весь сік в порожній зимовий басейн, коли він стрибнув у крижаній в сік спрацювало заклинання ...) І так кожен день. Дитина в захваті. З ранку питає: "Пап, а сьогодні ввечері буде казка?"

Звикаєш до всього

Ми живемо в 4-х кімнатній квартирі в центрі Адлера: я, дружина, Сашка і бабуся. До моря рукою подати і так само до літаків, які над нами пролітають. Перші два дні я думав: "А як тут можна спати?" На третій виспався і тепер не чую цих літаків.

Даремно про мої здібності адаптації розповів дружині. Вчора каталися на велосипедах вздовж моря. Я в шортах і куртці, а Сашка в теплій куртці і шапці сиділа на кріслі ззаду і сказала, що замерзла. Я укутав її ноги моєї ветровкой і залишився в футболці. Через 20 хвилин холодної поїздки дружина каже: "Ну що? Адаптувався? "

Де жити взимку в Сочі

Сочі в лютому, 2 дня назад:

Для точності, ми живемо в Адлері (між центральним Сочі і Червоної Поляною). Взимку зручне місце. Температура під пальмами біля моря 12 - 18 градусів, але через 45 хвилин, ти катаєшся на лижах по засніжених горах Червоної Поляни. Контраст вражає, а 1 тис рублів привозить тебе на таксі від під'їзду до гірськолижного підйомника за відмінною дорозі. З дитиною краще біля моря, тут багато дитячих майданчиків (вони реально потрібні дітям), а лижні дні, в будь-якому випадку, треба чергувати з відпочинком.

Червона Поляна 2 дня назад:

Червона Поляна 2 дня назад:

лижі

І дружина Ірина та донька Сашка тут впевнено поїхали. Дружина раніше брала багато уроків з інструктором, а тут я пообіцяв з нею повозитися. Головне в навчанні лиж, і будь-яким практичним навичкам, - одна річ за один раз. Інструктора все ускладнюють. Можна зі мною сперечатися, але результати є: до цього навчали і не їхала, тут поїхала за 1 день.

У Сашка виходить краще, вона реально не відчуває страху, поки сильно не впаде. Одного разу я сказав їй: "Їдь за мною і повторюй всі мої рухи". Вона їхала повторюючи мій кожен поворот. Потім вона злякалася, що я занадто далеко поїхав і закричала: "Папа!" Я різко гальмую. Вона доїжджає до мене і замість різкого гальмування (вона його робити ще не вміє), різко повертає і відлітає в сітку поруч зі мною. На питання: "Ти що робиш?", Вона відповідає: "Повторюю всі твої рухи". Задумався потім, яка відповідальність, коли тобі вірять настільки.

Червона Поляна

Я був більш, ніж в 30-ти країнах, катався на лижах в Австрії та Андоррі. За багатьма параметрами Червона Поляна краще. Зручні місця для переодягання, безкоштовний Wi-Fi на вершині спусків Газпром, миттєва швидка допомога, дуже ввічливі наші лижники і бордистів (я не жартую), відмінний персонал (супер допомагає) і пухкий сніг. Найчистіше задоволення. Тут не крадуть, як в Європі. Сюди вкладено величезну кількість грошей. Треба зняти понти і почати цією красою користуватися. Якщо буде тиждень в розкладі, сюди її.

18 лютого

18 лютого назад в Москву. Ще 4 дні буду харчуватися життям в уповільненому темпі. Так потрібно. До бурі треба готуватися.

А якщо будуть стріляти з іншого літака?
З ранку питає: "Пап, а сьогодні ввечері буде казка?
Перші два дні я думав: "А як тут можна спати?
Через 20 хвилин холодної поїздки дружина каже: "Ну що?
Адаптувався?
На питання: "Ти що робиш?

Новости