Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі блоги про життя в Італії

Posted at 00: 00h in ВІДГУКИ by allyou

У всьому світі італійці вважаються найвишуканішими цінителями таких життєвих цінностей як їжа, культура і соціальне життя. Весь світ знає це, і все частіше люди, що побували один раз в Італії , Не в змозі просто виїхати. У всьому світі італійці вважаються найвишуканішими цінителями таких життєвих цінностей як їжа, культура і соціальне життя

Сьогодні ми розповімо вам про те, як Італійський стиль життя сприймають іноземці, які вирішили проживати в Італії, і розглянемо різні переваги справжньої Італійської життя, починаючи від свіжої і здорової їжі і закінчуючи вродженим цікавістю; а також, розглянемо сімейні відносини і традиції, італійську витривалість і силу і, в той же час, простоту.

Ми розглянемо всі складові справжнього Італійського стилю життя і повний список десяти найвидатніших блогів про життя в Італії для емігрантів.

Моє життя на Сардинії

У цьому блозі природна краса Сардинії добре описана канадської фріланс-письменницею, яка мешкає на італійському острові Сардинія. Вона являє і описує безліч фотографій, будучи свого роду серійним емігрантом, які мають також досвід проживання в Австралії, Англії і на Кайманових островах.

У блозі представлені захоплюючі фотографії Сардинського горизонтів з невеликим відтінком У блозі представлені захоплюючі фотографії Сардинського горизонтів з невеликим відтінком   Італійського гумору Італійського гумору.

вигідну справу

Мешканка Америки, недавно переїхала в Італію зі своїм чоловіком італійцем, ділиться з нами розповідями про своє життя, любові і вишуканості Італії. У своєму блозі вона описує Італійську любов до застіль і хорошому проведення часу в легені і важкі часи. Вона детально описує різноманітність Сардинской кухні, прикладаючи якісні фотографії і італійські рецепти .

Дівчина у Флоренції

У цьому блозі детально описує красу Флоренції американська студентка, яка працює і навчається в Італії. Вона описує всі тонкощі Флоренції, її звучання і визначні пам'ятки.

Її блог являє собою вивчення різних аспектів життя у Флоренції, від моди і дружби до явств і хорошого вина.

жага подорожей

Блог «Жага подорожей» являє собою детальне дослідження Сицилійській життя крізь фотокамеру Кейт Бейлвард, вчительки і колишньої актриси з Англії, яка мешкає в даний час в Сицилії. Її блог - це живописне зображення Сицилійського пейзажу, що передається за допомогою фотографій і захоплюючого оповідання.

Американець в Римі

Ніхто не розповідає про свою подорож краще, ніж ті, які вперше змогли виїхати за географічні межі своєї батьківщини Ніхто не розповідає про свою подорож краще, ніж ті, які вперше змогли виїхати за географічні межі своєї батьківщини. Саме це Наталі демонструє в своєму блозі.

Американець в Європі - мальовничий розповідь про подорож на різні континенти, автор яких особливо натхненний і зачарований Римом і Італійським способом життя.

Кращі хостели Італії

Де і як розташуватися для проживання - завжди питання номер один для мандрівників, що прямують або вже прибули на нове місце. У цьому блозі Бьянка Джіняк пропонує на ознайомлення інформацію для тих, хто подорожує по Італії в перший раз. Вона демонструє фотознімки кращих кімнат хостелів Венеції, Сорренто, Флоренції, Сицилії і Мілана.

La Vita è Bella

Американка Кейт Хаш переїжджає в Італію зі своїм чоловіком для того, щоб почати нове життя. У своєму блозі «Красиве життя» вона веде нас по заплутаних дорогах Риму очима іноземця. У блозі вона з гумором дивиться на Італію, як веб-дизайнер для італійців за професією.

Життя емігранта в Італії.

Тіана Кай зі Сполучених Штатів Америки, яка емігрувала до Італії, дивиться на живу природу Італії з дорослим гумором. Звуки і картини дикої природи немов оживають за допомогою її фотографій і слів з відтінком еротики. Тіана Кай зі Сполучених Штатів Америки, яка емігрувала до Італії, дивиться на живу природу Італії з дорослим гумором

Sunshine and Tomatoes

Цей блог написаний емігрантом родом з Англії - Еммі Люсінда, яка живе в Апулії, південному регіоні Італії. Вона обожнює пляжі і добре поїсти. У своєму блозі вона демонструє своє захоплення Італійської життям, використовуючи фотографії, яскраві описи приготувань Італійських рецептів і розваг.

Alla Fiorentina

У цьому блозі їжу і моду у Флоренції добре описує Кріста, емігрантка з південної Каліфорнії, яка зараз проживає у Флоренції. Вона проводить читача в кращі місця Флоренції, в яких можна побувати або навіть проживати.

Схожі повідомлення

Новости