Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блог про туризм. Читати тільки тим, хто любить подорожувати!

Створюючи свій блог про туризм і подорожі, я хотіла поділитися своїм досвідом, враженнями, думками.

Мій блог для тих, хто любить подорожувати і осмислено підходить до організації свого відпочинку.

Якщо ви не любите їздити навмання, і завжди збираєте інформацію про обраному напрямку, курорті, готелі і т.п., то вам мій блог буде напевно корисний.

Тут вас чекають мої дорожні нотатки - звіти про подорожі по країнах світу: загальні враження від поїздок, особливо регіону, курорту, готелів, поради, що супроводжуються фотозвітом з особистого архіву.

У рубриці Питання та відповіді я намагаюся відповісти на самі часто задаються туристами питання: куди поїхати в тому чи іншому місяці, що очікувати від поїздки в ту чи іншу країну, чи вигідно купувати тури по ранньому бронюванню ...

Якщо у вас є питання, ви також можете задати їх мені тут.

У кожній професійному середовищі побутує свій гумор. У нас, турагентів, теж є свої улюблені жарти. А в кожному жарті, як відомо, є частка жарту :-) Тому на моєму блозі не обійшлося без рубрики Гумор. Образливим і вразливим дивитися необов'язково.

Щоб розуміти, які теми цікаві вам, друзі, як ви дивитеся на ті чи інші моменти, тобто щоб отримувати від вас зворотній зв'язок, я запрошую вас взяти участь в Опитуваннях.

Я давно помітила, що «добре поінформоване турист» майже завжди означає «задоволений турист». Адже він точно знає, куди і навіщо він їде. І такі туристи мені завжди цікаві, тому що ми говоримо на одній мові!

Також за допомогою мого блогу я звертаюся до професійного туристичного співтовариства - своїм колегам турагентам. Я переконана: майбутнє туризму - за професіоналами. І хочу, щоб було більше тих турагентів, хто приваблює туристів знань і досвідом, а не тих, які демпінгують, обіцяючи туристам «суперзнижки» ...

Влаштовуйтеся зручніше, бажаю всім приємного читання!

Катерина Титова.

Новости