Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блог Олега Тинькова: Радянський спорт - Astana Cycling Team

радянський спорт   джерело:   Радянський спорт - блог Олега Тинькова   , 22 липня   Наведу ще один приклад Совка
радянський спорт

джерело: "Радянський спорт" - блог Олега Тинькова , 22 липня

Наведу ще один приклад Совка.

Велосипедний тренер з Петербурга Олександр Кузнєцов, всі ми широко знаємо тренера Тихонова, так це такої ж-навіть зовні вони похожі.Его, як і Тихонова підхід - спортсмени не люди, а біороботи і просто м'ясо, вони тільки на таких умовах і змогли Олімпіади вигравати , коли їм протистояли звичайні західні спортсмени, у яких крім спорту, були ще сім'я, дискотека і Новий Рік в кінці концов.У цих була потогінну радянська вижималки, вони людей (спортсменів) тримали за скот.Сталіністи такі.

Кузнєцов знущався так над спортсменами, що вони бігли від нього, він так заганяв свою бідну дочку, що вона не маючи в принципі до тенісу таланту, стала все підряд виігривать.Секс не можна, їсти не можна, дискотека не можна, інтернет нельзя- кожен день потіти і наплювати, що людина це робить з 14років і йому вже 22 роки !!! немає КРАЇНІ (?) потрібна перемога на Олімпіаді! А їм шану і підвищення зарплати.

Кузнєцов, навіть уже будучи глибоким старцем, продовжує знущатися в своєму інтернаті над молоддю, і вони виходячи звідти, одразу "встають" і не в змозі ехать.Все вижато з ніх.Г-н Кузнєцов-Радянський Союз закінчився! Прокиньтеся і перестаньте знущатися над людьми! Ви пам'ятаєте як вони всі до мене втекли відразу ж після того, як я відкрив свою команду? ніхто не любить несвободи, всі хочуть свободи, і ніхто не буде ганятися просто за ідею, і за вашу підвищену зарплату! Кузнецов платив гонщикам 300 доларів у місяць!!! Коли я їм запропонував професійні контракти по 30-150 000 євро-звичайно все перейшли, він дивак напевно? При цьому міг би платити, т.к є величезним власником нерухомості і землі в Петербурзі-"потайний Корейко", у нього купа власності, отриманої за зароблені на 3-х кратному Олімпійському чемпіонові Славі Єкімовим гроші.


При цьому людина нічого не розуміє про шосейний велоспорт, так як завжди працював тільки на треку, над ним всі сміються в пелотоні, він і машину не міг навіть водити! Пам'ятаю Брутт їхав у відриві на гонці Камайоре, а він їде за основною групою, італійці від сміху падали тут.
Слава Богу! Закінчився Радянський Союз і закінчилася епоха радянських "великих" тренерів-садістов.Некоторие як Кузнєцов ще держаться- але їм трохи залишилося.
потрібно конкурувати в світі з людьми, а не з биороботами і на успіхи Китаю мені наплювати, тому що ЛЮДИНА, там не звучить ГОРДО.А для МЕНЕ - людина, його особисті свободи-це найвища цінність!

Ви пам'ятаєте як вони всі до мене втекли відразу ж після того, як я відкрив свою команду?
Коли я їм запропонував професійні контракти по 30-150 000 євро-звичайно все перейшли, він дивак напевно?

Новости