Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

АНДРІЙ МЕЛЬНИЧЕНКО | 7 проектів подорожей в моєму житті

  1. ШУКАЮ спонсорської підтримки:
  2. МОЇ ПОСЛУГИ

Ласкаво просимо на сайт, який присвячений моїм самостійним подорожам по планеті

Ласкаво просимо на сайт, який присвячений моїм самостійним подорожам по планеті. Тут ви знайдете репортажі про різні країни, історії про корінні народи і біографію автора всіх 7 проектів.

Найбільше мене цікавить природа, культура та етнографія народів. Я прагну побачити світ зсередини, а не з вікна туристичного автобуса. Мені дуже хочеться дізнатися краще свою Землю. В основному я намагаюся описати свої враження і пригоди. Але в репортажах також є цікаві фотографії і корисні поради для бюджетних подорожей.

Хоча я і намагаюся відвідувати якомога більше нових місць, але подорожі для мене перш за все - це пізнання, а не змагання. Передчуття нового подорожі і насолоду самим подорожжю - це особливе почуття, що дає силу.

Тут живу тут був Сюди збираюся поїхати

А тепер про 7 проектах подорожей в моєму житті. До речі, 3 з них вже успішно завершені. Ще 3 проекти здійснюю в даний час. І 1 майбутній проект подорожей поки тримаю в секреті. Планую проекти послідовно - від малого до більшого.

1-й проект « МІЙ РАЙОН »Завершив ще в 15 років. Тоді, як початківець мандрівник, я об'їздив усі 109 сіл свого рідного Коростенського району на велосипеді.

2-й проект « МОЯ ОБЛАСТЬ »Був завершений в серпні 1 992 року. Тоді разом з двома друзями я об'їздив на велосипеді все 23 районних центру Житомирської області за 23 дня.

3-й проект « МІСТА УКРАЇНИ «, Був завершений 7 квітня 2 012 року. Мені вдалося відвідати всі 459 міст моєї країни. Таким чином було встановлено новий рекорд. Я став першою людиною в Україні, об'їздив всі її міста!

4-й проект « РЕГІОНИ РОСІЇ »Народився ще в 1 993 році, коли я подорожував на Далекий Схід. На сьогоднішній день відвідано 60 регіонів Росії з 85.

5-й проект « СВІТ ДЛЯ ВСІХ »Про фіциальной стартував 25 травня 2011 року. Мета проекту - відвідати всі країни і території планети. Перш за все я планую відвідування 193 незалежних країн, визнаних ООН. Крім них, у мене є ще додатковий список інших територій, які намагаюся попутно теж відвідувати. ( ПЕРЕЛІК КРАЇН І ТЕРИТОРІЙ ) Якщо вважати все разом, то на сьогоднішній день я побував в 135 країнах і територіях.

У моєму випадку об'їздити весь світ буде непросто, тому що я не готовий до цього фінансово. Мені доводиться постійно придумувати бюджетні варіанти подорожей. Але я дуже вдячний друзям і спонсорам, без підтримки яких багато місця на землі залишилися б для мене лише мрією.

6-й проект « ВІД НАРОДУ ДО НАРОДУ » стартував 21 березня 2017 року, хоча ідея зародилася давно. У мене є задум відвідати всі народи світу, включаючи племена та етнічні групи. Імовірно, їх існує понад 6 тисяч! Хочу в цьому розібратися і особисто познайомитися з представниками кожного народу. Правда, для цього мені доведеться жити вічно))

На сьогоднішній день я встиг познайомитися з 60 корінними народами.

7-й проект поки в секреті 🙂

Друзі, давайте будемо мандрувати разом!

ШУКАЮ спонсорської підтримки:

1. Авіаквитки:

- в будь-яку країну, де я ще не був

2. Експедиція на Мадагаскар: для відвідування сіл корінних малагасійських народів

3. Візьму в подорож в обмін на спонсорство. Моя організація - ваші гроші.

Телефонуйте: +38 067 564 82 04 (viber, whatsapp) або пишіть: [email protected]

МОЇ ПОСЛУГИ

1. АВІАКВИТКИ. ПОШУК І ПРОДАЖ: В се напрямки! Знайду для вас найдешевший і зручний рейс! Оформлення квитків - 200 UAH. Консультація - 100 UAH.

2. ПРОДАЖ КВИТКІВ НА АВТОБУС, ПОТЯГ І ПАРОМ. Будь-які напрямки! Оформлення квитків - 1 00 UAH. Консультація - 50 UAH.

Телефонуйте: +38 067 564 82 04 (viber, whatsapp) або пишіть: [email protected]

Новости